Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Priateľke navrhol niečo nečakané: Nasledoval trapas ako hrom, dievčina sa rozplakala!

Čo to má znamenať?!
Čo to má znamenať?! (Zdroj: Youtube/Daniel Pena)

WASHINGTON - Daniel si chcel zo svojej priateľky vystreliť a zároveň ostať v úlohe neprekonateľného romantika. Situácia sa však vyvinula trochu inak, ako očakával. Z pozvania na maturitný ples sa stalo veľmi trápne vyznanie lásky.

Pozvať svoje dievča na maturitný ples je snom každého tínedžera, ale tí romantickejší vymýšľajú spôsoby, ako z jednoduchej veci urobiť zložitú. Daniel Pena je podobný prípad a preto svoju priateľku pozval na ples prostredníctvom originálneho vyznania. Nasadli do auta a Daniel priateľku viezol po ceste plnej prekvapení so značkami, ktorých význam mala odhaliť. Ona si však zle prečítala písmená a pozvanie najprv vyznelo ako žiadosť o ruku, čo bol aj Danielov zámer, uvádza Daily Mail.

Mohlo by vás zaujať: Nevzhľadný študent (18) zbalil pornoherečku!

Po chvíli pochopila, že ide o pozvanie na ples, ktoré však s kyslou tvárou ohodnotila ako veľmi hlúpy spôsob, ako niekoho pozvať na ples. Vtedy jej však Daniel strčil do rúk veľký otáznik na výkrese a ona pochopila, že autorom pozvania na maturitný ples je on. „Je mi skutočne ľúto, čo som povedala,“ s plačom sa Alexandra ospravedlňovala Danielovi. Obaja sa veľmi rýchlo udobrili a príbeh sa skončil happy endom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu