Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Romantika po slovensky: Patrik stretol neznámu krásku, teraz hľadá ju aj svoje šťastie!

Patrik hľadá dievča svojich snov.
Patrik hľadá dievča svojich snov. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Láska hory prenáša, no občas jej treba trošku dopomôcť. Patrik sa zaľúbil na prvý pohľad, je si takmer istý, že aj z opačnej strany nastala podobná chemická reakcia, no osud mladým neprial. Krátke, ale intenzívne stretnutie nemá pokračovanie, Patrik preto zúfalo hľadá svoju krásku.

Do jednej skupiny na sociálnej sieti napísal Patrik svoj príbeh, hneď sa zapáčil všetkým "prítomným". Ozvali sme sa mu, aby nám o neznámej slečne, ktorú sa tak zúfalo pokúša nájsť, povedal viac: "Išiel som ku kamarátovi na kávu a tá slečna vychádzala od pumpy Jurki, dávala mi prednosť, keďže som bol na hlavnej, ja som si ju hned všimol."

Reakcia podľa Patrika nebola jednostranná: "Aj ona sa na mňa stále pozerala, ja som asi o 20 metrov zastavil a čakal som, kým prejde. Asi 15 metrov mala na mňa výhľad a tých 15 metrov sa pozerala... Išla po Hraničnej smerom k Bizónu, to je táka reštaurácia. Bolo to včera, utorok 21. apríla, asi o 14:00 - 14:10, bola blond, mala tak asi 165 - 170 cm a asi 19 až 22 rokov, aspoň na toľko vyzerala."

Patrik ešte dodáva, že neznáma slečna šla strieborným Nissanom Almerou a on šoféroval zelený Volkswagen Golf, variant s fóliami. Ak sa slečná spozná, nech sa nám ozve a my ju s Patrikom spojíme. Ak si myslíte, že viete o koho ide, napíšte nám na tipy@topky.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu