Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Tínedžer (17) pozval na ples krásku z mesta hriechu: Zamotanú situáciu vyriešil až riaditeľ!

Mariah chcela urobiť Austinovi radosť, no chlapec sa nakoniec poučil
Mariah chcela urobiť Austinovi radosť, no chlapec sa nakoniec poučil (Zdroj: Twitter)

STAYTON - Stávky niekedy prinesú ponaučenie obom stranám, v tomto prípade to platí do bodky. Presvedčili sa o tom maturant z Oregonskej strednej školy Austin Moore (17), ako aj krásna Mariah Rivera predvádzajúca svoj talent v Las Vegas. Modelka a roztlieskavačka sa rozhodla splniť mladíkovi sen, no s kostolným poriadkom to nie je!

Austin na twitteri vyzval Mariah, aby s ním išla na maturantský ples, ak sa mu podarí vyzbierať 10-tisíc „retweetov“, teda ak na jeho stávku zareaguje 10-tisíc ľudí. Mariah mala spolu s ním a ďalšími tromi kamarátmi navštíviť ples školy plánovaný na máj tohto roka. Austinovi sa nepodarilo vyzbierať dostatok ohlasov, avšak vydatá Mariah súhlasila, že na ples pôjde.


Prečítajte si aj Hannah vypiekla s profesionálnym športovcom: Jej výraz bol na nezaplatenie!


„Je to veľmi lichotivé, aj keď trochu trápne. Austin nie je dosť starý na to, aby mohol vidieť našu šou v Las Vegas, ale chce, aby som s ním išla na ples,“ smeje sa Mariah, ktorá vystupuje v Luxor Hotel & Casino. Nakoniec je ale všetko inak. Riaditeľ Regis High School Scott Coulter jej účasť nepovolil, pretože účastníci plesu nesmú byť starší ako 19 rokov.

Austina to však ani veľmi nemrzí: „Myslím, že má asi 30 rokov a ja som na to v tom čase vôbec nemyslel. Bol to výstrel do tmy.“ Ukázalo sa, že Austin to bral skutočne ako žart, má totiž priateľku, ktorá by sa zrejme veľmi nepotešila, keby ju nakoniec vymenil za krásku z mesta hriechu. Všetci sa tak z celej zamotanej situácie poučili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu