Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladík sa bojí, že ho podvedie krásna priateľka: Urobil niečo šialené, aby tomu zabránil!

Azel sa bojí, že skončí ako paroháč
Azel sa bojí, že skončí ako paroháč (Zdroj: gofundme.com)

MIAMI - Mladý Američan sa bojí, že ho jeho priateľka chce podviesť, a tak sa rozhodol spraviť všetko pre to, aby k tomu nedošlo. Konkrétne sa obrátil na internet, prostredníctvom ktorého žiada ľudí, aby sa mu zozbierali na letenku do Miami. Práve tam sa totiž jeho milá chystá stráviť dovolenku.

Azel Prather je celý bez seba, pretože jeho krásna priateľka vyrukovala s tým, že spolu so svojimi kamarátkami vyrazí cez jarné prázdniny na Floridu. Napriek tomu, že vyhlasuje, že ich vzťah je skvelý, sa obáva, že jeho polovička podľahne pokušeniu a nasadí mu parohy.

 

A photo posted by Hail Zel (@hail_zel) on

Mladík teda požiadal o pomoc verejnosť. Napísal na webovú stránku GoFundMe.com, prostredníctvom ktorej sa organizujú rôzne zbierky s tým, že chce letieť na priateľkou na Miami, no nemá na letenku. "Určite ste už počuli o tom, že Miami nie je práve najcudnejším miestom. A práve preto si myslím, že by tam nemala ísť bez garde. Máme super vzťah a bol by som nerád, keby sa to pokazil len kvôli trochu slnku a piesku. Ak sa rozhodnete troškou prispieť k záchrane môjho vzťahu, veľmi si to budem vážiť. Potrebujem len obojsmernú letenku. Budem bývať tam, kde si ona položí hlavu, jesť to, čo ona a dohliadnem na všetky večierky a aktivity, ktorých sa na svojom výlete zúčastní."

 

A photo posted by Hail Zel (@hail_zel) on

 


A keď už k nevere dôjde, dá sa s ňou vysporiadať aj takto originálne a s úplným nadhľadom


Napriek tomu, že Azel vďaka týmto slovám vyzerá ako obyčajný špeh, sa mu podarilo vyzbierať dosť peňazí na to, aby poletel. Potreboval 300 dolárov (283 eur), ľudia mu darovali 340 dolárov (320 eur). A keď už bude na tom Miami, mal by popracovať na otázkach dôvery, lebo bez nej mu vzťah rýchlo stroskotá, aj bez toho, že mu bude priateľka neverná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu