Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Podnikateľka (43) prehovorila o pomste za neveru: Pozrite, čo všetko vyviedla manželovi!

Michelle nevera už prebolela Zobraziť galériu (3)
Michelle nevera už prebolela (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Úspešná britská podnikateľka, ktorá vlastní spoločnosť vyrábajúcu spodnú bielizeň, prehovorila o rozvode. Pristihla manžela pri nevere, tak mu zničila porsche za 100 000 libier, naliala do obľúbeného pitia preháňadlo a rozstrihala mu oblečenie. Statočne bojovala, aby si udržala svoju firmu, čo sa aj podarilo.

Každý sa s neverou svojho partnera vyrovnáva inak. Jedni sa vyplačú do vankúša, druhí sú radikálnejší a nevernému partnerovi to dajú poriadne vyžrať. Tak ako Michelle Moneová z Veľkej Británie. Detaily zo svojho súkromného života prezradila v autobiografii pod názvom Môj boj na vrchol, ktorá vychádza na budúci mesiac.

Michelle mala už nejaký čas podozrenie, že ju manžel podvádza s jednou z návrhárok, ktorá pracuje pre jej značku Ultimo. Najala si preto súkromného detektíva, ktorého jej poradila kamarátka, známa britská moderátorka Carol Vordermanová. Oboch Michaela a Samanthu Bunnovú potom poslala na služobnú cestu do Hongkongu a spolu s nimi aj detektíva. Z toho, čo zistil, bola zdesená.

"Ukázal mi fotky, ako sa bozkávajú na letisku. Na ďalších zas bolo vidno, ako Samantha vchádza do Michaelovej hotelovej izby. V hĺbke duše som cítila, že moje manželstvo je v koncoch, ale aj tak ma to strašne zabolelo. Úplne sa mi z toho podlomili kolená a strašne som sa rozplakala," približuje svoje pocity sklamaná žena.

Podnikateľka (43) prehovorila o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zármutok štyridsaťtriročnej biznismenky sa však rýchlo zmenil na obrovský hnev. Poslala Michaelovi esemesku, že o všetkom vie, vzala nôž a doškriabala ním jeho Porsche v hodnote v prepočte 136 tisíc eur a vypustila mu pneumatiky. Tým to však len začalo. Ďalej neverníkovi dala do nápoja preháňadlá a taktiež mu do všetkých trenírok vystrihla diery. A jeho obľúbené košele a manžetové gombíky vyhodila do koša. Potom zašla k Sam a v amoku jej všetky veci vyhádzala do záhrady, vrátane toaletného stolíka.

Michelle so svojím manželom žila pod jednou strechou ešte osem mesiacov po tom, čo sa prevalilo, že ju podvádzal. "Každú noc sme závodili o spálňu. Kto sa do nej dostal prvý, ten spal v posteli," povedala pre Daily Mail. Pokoj nastal až vtedy, keď sa rozviedli.

Podnikateľka (43) prehovorila o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Michael sa prednedávnom so Samanthou zasnúbil a Michelle im zagratulovala. Pripúšťa, že chce tiež nájsť lásku. "Dúfam, že jedného dňa stretnem perfektného chlapca. Môj život sa ešte neskončil, začínam novú kapitolu," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu