Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

NAJ recenzia na hotel, akú ste čítali: Ír o pobyte manželky a jej milenca!

Originálna recenzia na írsky hotel
Originálna recenzia na írsky hotel (Zdroj: Google+)

KILDARE - Hotel v Írsku dostal päť hviezdičiek od návštevníka, ktorému pomohol odhaliť milostnú aféru jeho ženy. Dotyčná pani si komfort izby namiesto s manželom užívala so svojím šéfom. Hádajte, kto platil. No samozrejme paroháč!

Podvedený manžel využil službu Google+, aby sa celému svetu zdôveril s tým, že ho podviedla jeho polovička. Urobil tak prostredníctvom hodnotenia hotela, v ktorom bol ubytovaný. S trpkosťou ocenil najmä príjemný kúpeľ a luxusné dvojlôžko, na ktorom si milenci užívali.

Recenzent ocenil hotel v grófstve Kildare najvyšším možným počtom hviezdičiek, pretože mu pomohol usvedčiť manželku z nevery. Jeho pracovníci totiž mužovi poskytli kópiu rezervácie hotela a faktúry za pobyt, vrátane účtov v bare a prenájmu DVD-čiek. A tu už je spomínaná recenzia hotela:

"Mojej manželke a jej šéfovi sa tak zapáčilo v hotelovej izbe, že ostali v posteli až takmer do konca svojho pobytu. Krásne si oddýchli - popíjali v bare, sexovali vo vani a potom sa presunuli na pohodlnú posteľ. Síce som za to pôvodne platil ja, ale vzhľadom na mená uvedené na faktúre to nakoniec musela zaplatiť firma, v ktorej pracujú. Tento hotel je krásne miesto, ale neverníci by mali vedieť, že ich pobyt je podrobne zdokumentovaný a zarchivovaný po dobu viac ako jedného roka. Pracovníci hotela vám tieto záznamy v prípade potreby ochotne poskytnú."

NAJ recenzia na hotel,
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Google+)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu