Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Priateľ ju podviedol: Blondínka sa naštvala a poslala mu erotickú VIDEOodplatu!

Každý sa vyrovnáva s neverou po svojom.
Každý sa vyrovnáva s neverou po svojom. (Zdroj: liveleak)

BRATISLAVA - Zažiť neveru môže byť pre niekoho trauma na celý život, iný ju dokáže hodiť jednoducho za hlavu a pobrať sa ďalej. Každý z podvedených však určite aspoň na krátky okamih zažil túžbu po odplate, raniť toho druhého rovnako silno a dostať satisfakciu. Presne tak postupovala aj táto mladá dievčina, ktorá neváhala zverejniť video, v ktorom poslala priateľovi jasný odkaz.

Určite nie všetci budú súhlasiť s tým, že jej počin je práve najsprávnejší, ale pravdepodobne urobila to, čomu sa nedokázala ubrániť. Po tom, čo podľa webu mirror.co.uk prichytila svojho drahého, ako ju podvádza, rozhodla sa do reality previesť výrok, že je pomsta býva sladká.

Prečítajte si aj: Neveru nakrútil priamo na VIDEO: Reakcia priateľky ho totálne paralyzovala!

Nahrala video so svojím novým milencom, s ktorým leží v posteli nahá a s úsmevom na perách hovorí: "Tak, kto sa smeje teraz, ja som ťa podviedla tiež". Aby svoje slová ešte zaklincovala, pritúli sa k mladíkovi a nasleduje pusa.

Či bolo rozhodnutie dievčiny rozumné, ťažko povedať. Niektorí ju možno odsudzujú, ale určite sa nájdu takí, ktorým jej guráž zaimponovala. Nový milenec bol možno len naoko a k ničomu viac ako k bozku ani nemuselo prísť. Otázne je, čo na to jej priateľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu