Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladík (27) strašne podviedol priateľku (25): Zavolala do rádia, dostal zaslúžený trest!

Kapitán Luke mláti do auta Zobraziť galériu (3)
Kapitán Luke mláti do auta (Zdroj: YouTube)

VIEDEŇ - Takto si vďaku za luxusný darček nepredstavovala. Mladá Rakúšanka kúpila svojmu priateľovi drahé auto, no potom zistila, že ho okrem svojej prepravy využíval aj na niečo iné. Na zadnom sedadle si užíval s ďalšou ženou. A to si vypýtalo pomstu.

Niektorí neveru len mlčky pretrpia, iní sa rozhodnú kruto pomstiť. To je aj prípad dvadsaťpäťročnej dievčiny z Horného Rakúska, ktorá zažila trpké sklamanie. Pred časom kúpila svojmu nezamestnanému priateľovi Chrisovi Nothovi luxusný bavorák, aby si ľahšie našiel prácu. No ten namiesto toho, aby obháňal zamestnávateľov, vyvážal na aute svoju milenku a dokonca s ňou na zadnom sedadle sexoval, informoval Daily Mirror.

Keď ich Caro Vogelová načapala, chytila priam amok. "Bola som totálne rozzúrená. Kúpila som mu to auto ako dar a potom ho tam nájdem s nejakou lacnou štetkou súložiť," povedala.

Namosúrená žena potom kontaktovala miestnu rozhlasovú stanicu Ex Men, ktorá podvedeným poslucháčom pomáha s pomstou voči ich expartnerom. Hlavný moderátor, ktorý si hovorí "Kapitán Luke", jej vyhovel a o zaslúžený trest pre dvadsaťsedemročného neverníka sa postaral dokonca sám. Ešte stále pomerne nové BMW roztrieskal kladivom, sekerou a bejzbalovou pákou. Dielo dokonal bager, ktorý sa pustil do motora.

Mladík (27) strašne podviedol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Mladík (27) strašne podviedol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Mladík (27) strašne podviedol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Bola to veľká sranda, vôbec to neľutujem," dodala teraz už spokojná Vogelová. A čo na to jej ex, ktorý je mimochodom stále bez práce? Fakt, že prišiel o auto, ho poriadne vytočil. Keď mu volali z rádia, aby ho požiadali o reakciu, začal kričať do telefónu: "Zbláznili ste sa? To bolo moje auto, vy retardi!"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu