Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Číňania hovoria o konci astrologickej epochy: Zmeny nastanú už v druhej polovici februára!

Číňania vítajú rok Kozy Zobraziť galériu (3)
Číňania vítajú rok Kozy (Zdroj: thinkstock)

PEKING - Číňania sa pripravujú na jednu z najdôležitejších udalostí v roku. Blíži sa astrologický rok vlády Kozy a oblohu opúšťa cválajúci Kôň. Spolu s Kozou prichádza nádej na zlepšenie a optimizmus, tvrdia astroexperti. Priaznivé obdobie vlády Kozy začne už 19. februára a trvať bude do 7. februára 2016, keď Kozu vystrieda Opica.

Posledné roky boli chaotické a priniesli mnoho zmien spolu s nepriaznivou ekonomickou situáciou. Astrológovia však hovoria, že tento rok bude iný. Koza predstavuje upokojenie a vitalitu, navyše, rok drevenej Kozy je spájaný s prosperitou, stabilitou a mierom. Naposledy vládla na oblohe drevená Koza v roku 1955. Podľa západných astrológov zlepšenie potvrdzujú viaceré aspekty na oblohe, napríklad prechod Saturnu do znamenia Strelca na konci roka 2014.

Koza je v čínskom zverokruhu na 8. mieste medzi Koňom a Opicou. Jej šťastnými číslami sú dvojka a sedmička a priaznivými farbami hnedá, červená a fialová. Osoby narodené v jej znamení sú jemné, pokojné, prívetivé, kreatívne  a múdre. Často si volia umelecké alebo zodpovedné povolanie ako lekár, učiteľ alebo ako herec, hudobník či dizajnér. Pozor však na ne! Hoci tieto osoby na prvý pohľad pôsobia veľmi milo, majú rady prestíž a prvotriedny vzhľad. Často míňajú veľa peňazí na módne doplnky. Dúfajme teda, že tento rok nás napriek kladným udalostiam nevyjde poriadne draho!

Návrat späť nebude možný

Astrológovia hovoria, že zmeny k lepšiemu nastanú veľmi skoro. Na mnohé politické i ekonomické problémy sa budeme pozerať s nadhľadom už vo februári. Celý rok bude v znamení legislatívnych úprav či zmien vo vzdelávacom systéme. Zároveň sa upravia aj vzťahy medzi krajinami. Niektoré krajiny svoje hranice ešte viac otvoria, iné celkom uzavrú.

Napätie medzi Plutom a Uránom, ktoré trvá od júna 2012, konečne poľaví a mnohé pretrvávajúce konflikty budú vyriešené. Koniec napätia medzi planétami predstavuje koniec jednej veľkej epochy, tvrdia astrológovia. Mnohé z krajín, ktoré sužoval konflikt, budú z jeho okov oslobodené, ale návrat do starého systému už nebude možný.

Číňania hovoria o konci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock)

Víťazstvo rozumu nad agresiou

Rok 2015 by mal priniesť aj technologické novinky, ktoré sa významom vyrovnajú internetu alebo mobilnému telefónu. Tento technologický pokrok by mohol mať priaznivý dopad aj na vývoj politickej situácie. V prvej polovici roku 2015 bude Urán v harmonickom vzťahu s Jupiterom, čo môže mať veľmi pozitívny efekt na inovácie vo svete vedy a techniky. Tento rok je podľa astronómov naklonený aj vesmírnemu priemyslu a bádaniu a je veľmi pravdepodobné, že z kozmu príde na Zem veľmi dôležitá informácia. Nové poznatky môžu zásadne zmeniť pohľad na vznik života a fungovanie vesmíru. Takisto je možné, že konečne objavíme život aj na iných planétach.

V auguste budeme svedkami prechodu Jupitera do znamenia Panny. To ovplyvní hospodársky rast – trhy budú stabilnejšie a začnú sa zotavovať z minuloročných strát. Ďalším prísľubom roku 2015 je zvýšená citlivosť na ekologické otázky a lepšia ochrana životného prostredia. Najmä v lete si ľudia na celom svete budú môcť vydýchnuť, pretože pozitívne udalosti zatienia tie, ktoré nás sužovali po minulé roky. Astrológovia hovoria o tomto roku jednohlasne: Zmeny v roku Kozy budú nezabudnuteľné! V roku 2015 zvíťazí rozum nad hrubou silou a prinesie mier!

Číňania hovoria o konci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu