Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

EXKLUZÍVNE Veľký novoročný horoskop: Prečítajte si, čo vám hviezdy nadelia v roku 2015!

Jozef Bukai Zobraziť galériu (7)
Jozef Bukai (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Vieme, čo vás čaká a neminie v roku 2015! Jozef Bukai je profesionálny jasnovidec, liečiteľ prominentov a numerológ, ktorý pre našich čitateľov zostavil originálny novoročný horoskop. Nasledujúci rok prinesie množstvo zmien, ktoré budú mať ďalekosiahly dopad najmä na medziľudské vzťahy. Niektoré znamenia zverokruhu sa však veľmi úspešne vyhnú astronomickým pohromám a z planetárnych konštelácií vyťažia maximum!

Pokračovanie veľkého novoročného horoskopu

VÁHY (24. 09. - 23. 10.)

EXKLUZÍVNE Veľký novoročný horoskop:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)
Číňania aj iné národy videli v znamení Váh akýsi stroj, ktorý hnal celý kolobeh života vpred. Váhy, ktoré drží aj sama justícia v pravici, sú predurčené k spravodlivosti, ale tento rok sa budú hnať za matériou, napriek ich vyrovnanému založeniu. V druhej polovici roka sa im táto honba za ziskom vyplatí. Ku koncu roka zistia, že majú okolo seba dostatok finančných prostriedkov, ale nemajú vo svojej blízkosti úprimnú osobu, ktorá by im srdečne zaželala šťastné a veselé Vianoce. Váhy by si mali dávať pozor a ujasniť si životné hodnoty, pretože sú žijú len raz. Chrániť by si mali aj dýchacie cesty, kosti a kĺby.

ŠKORPIÓN (24. 10. - 22. 11.)

EXKLUZÍVNE Veľký novoročný horoskop:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)
Škorpióna vypustila podľa mytológie sama Hera z podzemia a on uškrtil veľkého bojovníka Oriona. Aj keď je Škorpión vzrastom možno malý, má veľkú závratnú silu. To znamená, že by nemal byť nikdy podceňovaný, nech ide o čokoľvek. Aj tento rok bude škorpión víťazom v každej bojovej úlohe, ktorú mu ponúkne sám život, okrem úloh, v ktorých sú potrebné emócie ako empatia a láska. Toto budú práve tie bojové úlohy, pri ktorých môže skončiť Škorpión v úlohe porazeného. Tento rok by sa Škorpióni mali vyhýbať akémukoľvek sporu v partnerstve alebo s rodinou, dokonca aj súdnym sporom. V roku 2015 by sa Škorpióni nemali spoliehať na úspechy z minulosti, lebo im to bude za hrsť maku platné. Ale druhej strane si zapíšte svoje nápady a myšlienky na papier a úspech budete mať, ako vždy, zaručený. Pozor so dávajte na cievne a srdcové ochorenia.

STRELEC (23. 11. - 21. 12.)

EXKLUZÍVNE Veľký novoročný horoskop:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)
Do mimoriadne zaujímavého súhvezdia Strelca patrí aj súhvezdie Kentaura, spolovice koňa a spolovice človeka s úžasnými lukostreleckými schopnosťami. O tomto znamení sa vraví, že ak si vytýči akýkoľvek cieľ, snaží sa ho za každú cenu trafiť. Strelcov tento rok čakajú ťažšie úlohy a konečne budú môcť nielen niečo ústne sľúbiť, ale svoje sľuby aj činmi dokázať. Strelci budú často nápomocní svojim blízkym a ich blízki to budú aj potrebovať. V práci nemusia očakávať veľké zmeny, okrem pár nepríjemných udalostí s opačným pohlavím. Tešiť sa môžu na množstvo spoločenských akcií, kde sa budú veľmi dobre vynímať a budú žiariť ako skutočné hviezdy. V partnerskom živote môžu nastať len pozitívne udalosti. Ak nastanú negatívne, potom si Strelci budú na vine sami. Ak ich ktokoľvek požiada o pomoc, nemali by ju odmietať, pretože sa im to môže veľmi rýchlo a nepekne vrátiť. Preto by sa mali zrodenci tohto znamenia riadiť humánnosťou a empatiou. Pozor by si strelci  mali dať hlavne na psychické vyčerpanie, z ktorého plynie úzkosť, stres, ale i zdravotné problémy.

KOZOROŽEC (22. 12. - 20. 01.)

EXKLUZÍVNE Veľký novoročný horoskop:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)
Boh lesov a porastov Vám bude zasa naklonený a ako sa vraví, komu sa nelení, tomu sa zelení. Vo vašom príklade to bude absolútne živý príklad. Prídu aj nové pracovné príležitosti a možnosti. Pre Kozorožcov bude tento rok veľmi láskavý a priaznivý, dokonca najlepší za posledných desať rokov. Ale pozor, aby ste nezaspali na vavrínoch! Vaše lakte máte na to, aby ste ich používali a kľudne sa nimi prebíjajte ďalej. Nikdy predsa nie je tak dobre, aby nemohlo byť lepšie. Ženy tohto znamenia by si mali dávať pozor na svalové preťaženie, únavu a zlú životosprávu. Muži zasa na milostné aféry, ktoré môžu skončiť neželaným prírastkom. Inak to však bude rok číslo 1. Nemajte žiadne obavy, ak budete mať rozum v hrsti.

VODNÁR (21. 01. - 19. 02.)

EXKLUZÍVNE Veľký novoročný horoskop:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)
Toto súhvezdie vraj zobrazuje samotného Dujalióna, ktorý s manželkou založil nový skvelý ľudský rod s vysokým cítením a nevídanou láskavosťou. Vodnár je sám o sebe veľmi príjemný a dobrý človek, ale málokoho si pripustí k telu. Je obľúbený pre svoju chápavosť a láskavosť. Vodnárom sa tento rok bude taktiež dariť, mali by si však dať pozor na podpisovanie akýchkoľvek zmlúv a dokumentov, pretože vďaka dobrodušnosti sa môžu stať obeťou podvodu. Mali by ste myslieť aj na seba a svojich milovaných, ale nechcite byť za každú cenu komukoľvek nápomocný. Vodnára čaká kúpa nového auta alebo iného dopravného prostriedku. Tí, ktorí ešte napríklad neleteli lietadlom, na to budú mať príležitosť. Tento rok myslite aj na seba a nebojte sa experimentovať.

RYBY (20. 02. - 20. 03.)

EXKLUZÍVNE Veľký novoročný horoskop:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)
Rybám sa bude dariť ako rybám vo vode! Pôjde hlavne o pracovné a študijné úspechy, v ktorých budú veľmi cieľavedomé. Ryby tento rok využijú všetok svoj šarm na dosiahnutie cieľa. Čakajú ich zmeny v partnerskom živote a to radikálne: buď sa rozídu a hneď nadviažu plnohodnotný vzťah, alebo sa rozvedú a okamžite vstúpia do nového manželstva. Na všetko sa však Ryby budú prizerať ako kapor na súši a budú otvárať ústa od úžasu nad tým, ako rýchlo sa vecí pohýnajú aj bez ich najmenšieho pričinenia. Radikálne zmeny však dopadnú naozaj bravúrne a nie je dôvod na obavy. Chrániť by si však Ryby mali obličky a pečeň.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu