Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľký horoskop pre tretí štvrťrok 2015: Odhaľte, čo vás v lete čaká a neminie!

Zistite, čo vás čaká v roku 2015! Zobraziť galériu (13)
Zistite, čo vás čaká v roku 2015! (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Každý na konci roka hodnotí svoj život, čo dosiahol a čo by ešte chcel. Niekedy možno chýba malé nakopnutie zo strany priateľov či kolegov, aby sme sa pokúsili získať to, po čom túžime. Pomohlo by, keby sme vedeli, čo nás čaká v budúcnosti. Veštica Danica exkluzívne pre čitateľov Topiek pripravila kvartálne predpovede na celý rok dopredu! Pozrite sa, čo vás čaká v roku 2015!

BARAN

Veľký horoskop pre tretí
Zobraziť galériu (13)
Tento letný mesiac prináša dosť planetárnych aspektov, takže nudiť sa nebudete. Oplatí sa vám pracovať a nezaoberať sa len milostnými záležitosťami. Pokiaľ sa vydarí počasie, bude to jeden z mesiacov, na ktorý isto nezabudnete. Júl praje láske a keďže nemáte radi fádny život, máte sa na čo tešiť. Nezadaní Barani by mali robiť všetko preto, aby sa zadanými stali. Isté riziko však stále ostáva. Najmä, ak sa rozhodnete pre Vodnára, Blíženca či Pannu. Tí vás môžu nepríjemne prekvapiť.

Prichádza jeden z najpokojnejších mesiacov tohto roka. Prináša na začiatku augusta naozajstné obdobie lásky. Trošku súdnosti však bude potreba. Vyhnete sa tak zbytočným problémom, ktoré sa nedajú vylúčiť nikdy. Nevrhajte sa hneď do každého milostného vzťahu. Vo všetkých vzťahoch by ste mali byť opatrní. August je popretkávaný negatívnymi konšteláciami, ktoré vás môžu lákať k hazardným kúskom. Len máloktorý Baran nájde krásny a dlhodobý vzťah. Zato krátkych výbušných lások prežijete dosť. Ale na druhej strane veľa z nich môžete časom ľutovať.

Pre Baranov prichádza jeden z najpríjemnejších mesiacov. Zachovajte si chladnú hlavu. Nekomplikujte si zbytočne život malichernosťami a zaoberajte sa medziľudskými vzťahmi. Druhá polovica mesiaca je stvorená na premýšľanie a plánovanie, aj keď sa vám nebude veľmi chcieť. Spln tesne za druhou polovicou mesiaca môže priniesť aj dramatické aspekty. Radšej zbytočne neriskujte. Pokúste sa dobre vychádzať s Vodnármi. Pokiaľ sa do nich zamilujete, tak sa nikam neponáhľajte. Šance sú tu vždy, je na vás ako ich využijete.

BÝK

Veľký horoskop pre tretí
Zobraziť galériu (13)
Žijete pod vplyvom Venuše, teda aj lásky. Odpočívajte a užívajte si, pokiaľ nebudete mať nič užitočnejšieho na práci. Do problémov sa môžete dostať aj keď vám planéty prajú. Buďte preto obozretnejší v polovici mesiaca. Ľahko sa môžete v niečom prepočítať, čo by vás mohlo mrzieť. Aj keď cez prázdniny začína lásky čas a milostné schôdzky, mali by ste byť vo vzťahoch opatrnejší. Zamilovať sa môžu do vás ľudia, ktorí sa k vám veľmi nehodia, a o to hlbší môže byť ich cit. Na prvý pohľad krásna a zaľúbená láska, nemusí vždy optimálne dopadnúť.

Celá prvá dekáda augusta prináša zaujímavé konštelácie. Čas na lásku ako stvorený využite vo svoj prospech, nekoketujte však hneď a každým koho stretnete. Nebezpečenstvo nešťastnej lásky stále hrozí, najviac od Škorpiónov, Levov, Vodnárov či Váh. Boľavú dušu vyliečite čerstvým ovocím. V strede augusta budú planéty štipľavejšie, priveľmi do nikoho nerýpte a buďte opatrnejší. Veľmi však bude záležať na vašom momentálnom stave, než na planétach. Najideálnejšie by bolo vziať si voľno a užívať si dovolenku. Môžete mať výborné nápady, ktoré môžu ovplyvniť váš pracovný i súkromný život.

Pre Býkov je september jeden z najlepších mesiacov. Pracujte jemne a opatrne. Užívajte si život a partnerom, priateľmi alebo hľadajte lásku. Pretože dokážete dobre poradiť, budete vyhľadávaní veľa ľuďmi. Navštívte starých priateľov a bývalé lásky, môžete zažiť nezabudnuteľné chvíle. Sú tu však aj šance na nešťastné zamilovanie alebo môžete so slzami v očiach spomínať na niekoho, s kým ste sa nedávno rozišli. Váhy, Škorpióny ani Levy vám neporadia. Len Panny, Kozorožce a Ryby vás môžu vyliečiť. V poslednej dekáde mesiaca už v ničom neriskujte.

BLÍŽENCI

Veľký horoskop pre tretí
Zobraziť galériu (13)
Občas sa u vás prejavia prudké zmeny nálad. Niežeby to malo byť nejako na škodu, ale kto vás nepozná, sa môže čudovať. Júl môže byť pre vás v láske divoký. Ak pôjdete medzi ľudí, môžete sa spoľahnúť, že nejaký ten flirtík zažijete. Keď budete sedieť doma, nečakajte, že si vás láska nájde sama. Preto neváhajte a vyrazte von za slniečkom. Musíte byť ale opatrní a nikam sa zbytočne neponáhľajte. Prvý prázdninový mesiac prináša pozitíva všetkým znameniam. Preto si dávajte pozor, aby vám niekto nepokazil krásne leto tým, že vás nejako rozčúli a vy potom rozčúlite aj tých, na ktorých vám záleží najviac. Aj to sa totiž môže veľmi ľahko stať.

V auguste by vám malo ísť všetko ako po masle. Ďaleko viac však bude záležať na vás ako na hviezdach. Aj keď nás planetárne konštelácie prekvapia v tomto letnom mesiaci niekoľkokrát, podstatné je, že v rovnováhe budú kladné i záporné aspekty. Aj keď veľa konštelácii môže byť dosť nepríjemných. Veľká invázia lásky vás čaká hlavne na začiatku a na samom konci augusta, tak to využite! Nie je vylúčené, že sa do niekoho zamilujte. Všetko by mohlo nasvedčovať buď veľkej láske alebo dramatickému rozchodu. V auguste očakávajte aj nejaké to dobrodružstvo a nebojte sa doňho ísť s odvahou. Aj tak budete mať osud stále vo svojich rukách.

Pokiaľ ste sa cez prázdniny rozdivočili, nezabúdajte, že už je september. Hviezdne konštelácie v jeho polovici vás upozorňujú nastúpiť do plnej pohotovosti a pracovnej nálady. Ak sa tomu budete brániť, všetko sa vám vráti, či skôr alebo neskôr. Mali by ste si zachovať jasnú hlavu a jednať so všetkými priamo. Aj keď vám to robí niekedy problémy, teraz by ste sa s tým mali poriadne popasovať. Zabudnite na vrodenú diplomaciu.  Netrápte sa spomienkami a hľaďte vpred. Tento mesiac vás môžu priťahovať najmä Váhy, budú však dosť koketné, tak im všetko neverte. Panny a Kozorožce vás môžu poriadne nahnevať, radšej sa im vyhýbajte. Aj keď vás budú fyzicky priťahovať, nezabúdajte, že to do úprimného vzťahu nestačí.

RAK

Veľký horoskop pre tretí
Zobraziť galériu (13)
Júl je váš mesiac a vy to musíte cítiť. Hviezdnych konštelácii prichádza veľa a dôležité je, že budú dosť protichodné. Čo si pokazíte, za to nesiete zodpovednosť. Divoké chovanie si vyčítajte len sami sebe. Ak myslíte v lete na lásku, dvere k nej budete mať otvorené dokorán. Svoje vášne kroťte len prvé júlové dni a potom už žite na plný plyn. Oplatí sa vám pracovať a aktívne sa do všetkého zapájať. Nové sily prídu samé. Tiež si popremýšľajte a zafantazírujte. Možno, že niektorá vaša myšlienka sa bude dať neskôr zrealizovať. Využite ponúkané šance.

Aj keď sa javí august pre Rakov ako komplikovaný mesiac, vcelku by sa vám malo dariť dobre. Čakajú vás len dve rizikové obdobia: 6.augusta a posledné dni v mesiaci. Ak teda budete kuť nejaké záludnosti, tak sa nedivte. Nepočítajte s takou priazňou ako minulý mesiac. V polovici augusta dôjde po splne k ostrému postaveniu planét. To dosť naruší pokoj medzi ľuďmi, čo vám môže priniesť v milostnom živote peknú neplechu. Ale pamätajte, šťastie praje pripraveným, aj v takej dobe láska žije. August je však hlavne mesiac oddychový a vy by ste ho mali využiť najmä na relax a zábavu.

Vďaka vašej povestnej citlivosti vám september môže celkovo vyhovovať. Spoliehajte sa na svoje mimoriadne vlastnosti. Polovica mesiaca vám prináša priaznivé aspekty. Riaďte sa svojou intuíciou a neberte ju na ľahkú váhu. Sklamať vás síce môže kadečo i kadekto, ale tiež nemusí. Zbytočne sa nerozčuľujte, aj tak vám to nepomôže. Pokiaľ sa pokúšate o nejaký pekný vzťah, hviezdy sú vám naklonené. Veľa ľudí sa ocitne v milostnej oblasti na tenkom ľade. Vy dajte na svoj zdravý rozum a intuíciu, môžu vám veľa pomôcť.

LEV

Veľký horoskop pre tretí
Zobraziť galériu (13)
V prvom prázdninovom mesiaci by si mali urobiť ľudia čas na duševnú relaxáciu. Vhodné obdobie je ale aj na posedenie s priateľmi či na vydarenú dovolenku. V každom prípade trávte svoj čas s niekým, na kom vám záleží a kto je vášmu srdiečku milý. Pracovať sa tiež vyplatí. V období, kedy sa ujmete svojej vlády, sa môže kadečo pritrafiť. Môžete niekomu nechtiac ublížiť, čo vám nerobí žiadne problémy. Viete znepríjemniť niekomu život, a ani o tom netušíte. Inak vás ale čakajú aj úspechy, tak si ich naplno vychutnajte.

Druhého augusta prichádza najlepší aspekt mesiaca. Využite túto konšteláciu zamilovaných vo svoj prospech a venujte sa len citovým záležitostiam. Ak však budete mať chuť do práce, potešia vás aj výborné nápady. Je len na vás, ktorou cestou sa vydáte. Možnosť výberu by vám nemala nijako zväzovať ruky. August však môže priniesť aj veľa zvratov do vášho života. Nemusia to byť len pozitívne veci. Pre vás je miera rizika menšia než pre ostatné znamenia. Ale na druhej strane je šťastie vrtkavé. Snažte sa naplno využiť ponúkané šance!

Pre Levov bude deviaty mesiac jeden z najkľúčovejších mesiacov v roku, kedy by ste mali byť na všetko pripravení. Vyhnite sa rozladenosti a nervozite. Pracujte systematicky a čo najlepšie. Nenechajte si vyfúknuť úspechy, ktoré na vás v septembri čakajú. Spoľahnite sa na istotu a na svoj cit pre situáciu, ale tiež sa nebojte aj improvizovať. Priveľkým hazardovaním by ste si mohli zničiť ponúkané možnosti. Opozícia Slnka a Jupitera v druhej polovici mesiaca varuje pred razantným jednaním, čo vy robíte dosť často. V poslednej dekáde septembra sú možné mnohé vypäté konštelácie. Len na vás záleží, ako s tým všetkým naložíte. Jednoduché to nebude, ale osud je vo vašich rukách.

PANNA

Veľký horoskop pre tretí
Zobraziť galériu (13)
Pre vás bude júl mesiacom lásky, o tom niet pochýb. Horúci mesiac môže rozpáliť lýtka aj vám. Nemali by ste sa brániť, pretože to môže byť príjemné. Zahoďte zábrany a vrhnite sa do víru milostnej vášne. Lepší mesiac ako tento, už v tomto roku ťažko nájdete. Je tu však ale jedna vec, ktorá by vám mohla obrátiť život hore nohami. Ak ste rozčúlili v minulých mesiacoch niekoho vo svojom okolí, nepočítajte, že vám teraz bude zobať z ruky. To ani náhodou. Nebojte sa prípadného odmietnutia či rozchodu, aj to patrí k životu. Mali by ste si vziať dovolenku a užívať si s partnerom a rodinkou.

Veľa bude záležať na tom, ako ste prežili júl. Pokiaľ ste zamilovaní, tak vás čakajú chvíle príjemné. Pokiaľ nie, nečakajú vás žiadne prevratné udalosti, ale smolu v láske mať nebudete. Nesmiete však nikoho naštvať. Pre všetkých prichádza na začiatku augusta čas lásky. Buďte preto milostne aktívni a nebojte sa vyjadriť svoje city. Aj keď prestrelíte, kadečo vám prejde, pretože ľudia budú pokojnejší. Koniec augusta prináša divoké konštelácie a bude ľahké prísť k nejakému maléru.
Na konci mesiaca však môžete mať dobré nápady. Premýšľajte, ale nezabudnite aj pracovať. Užívajte si svoju vládu naplno, šťastie vám bude naklonené.

Začiatok septembra prináša niekoľko priaznivých aspektov, ktoré však pre vás nebudú až také podstatné. Vyvarujte sa svojich ústnych ostrých prejavov. Spolupracujte s okolím a nehádžte nikomu polená pod nohy. Len tak sa budete mať dobre a všetko vám pôjde od ruky. V práci a v zarábaní peňazí máte určite najväčšie šance. Tento mesiac môžete spoznať zaujímavú osobu, ku ktorej síce nepocítite hneď ošiaľ, ale časom by to mohlo medzi vami zaiskriť. Spoľahnite sa na svoj šarm, prirodzenú inteligenciu a bystrosť. Na konci mesiaca hrozia rôzne hviezdne opozície, kde už bude potrebná ja vaša diplomacia.

VÁHY

Veľký horoskop pre tretí
Zobraziť galériu (13)
Aktívne relaxujte a pohybujte sa čo najviac v spoločnosti, kde budete stredobodom pozornosti. Zvlášť neodolateľné budú ženy Váhy. Opaľujte sa opatrne, pretože slniečko sa môže stať i nepriateľom vašej pleti. Vydajte sa na milostný lov alebo si urobte krásnu dovolenku s partnerom. Pamätajte však, že nič nie je zadarmo a nič nie je isté, ani láska. Všetko, čo sa tento mesiac stane, nezvaľujte len na hviezdy, ale ďaleko viac sami na seba. Len na vás bude závisieť váš neúspech i úspech.

Druhý prázdninový mesiac by ste mali vyčerpať dovolenku. Nie je ani tak podstatné kam pôjdete, ale s kým. Druhého augusta prichádza aspekt zamilovaných. Pokiaľ vám bude priať počasie, tak august by mal byť pre vás veľkým sviatkom lásky. Tiež môžete pokojne aj pracovať. Bohatý mesiac na planetárne aspekty môže však priniesť aj starosti. Nemusia byť len citového charakteru. Počítajte s tým, že vás komplikované astrologické konštelácie postavia pred rozhodnutie, ktoré vám môže narobiť nemalé problémy. Aj tak sa ale budete musieť rozhodnúť sami.

V priebehu tohto mesiaca urobte rázny koniec s hazardovaním. Nebeské septembrové konštelácie vytvoria napätejšiu atmosféru medzi ľuďmi, čo môže byť aj pre vás dosť nepríjemné. Jednostranne založeným Váham sa však bude dariť. Ak teda chcete niečo dokázať, zamerajte sa len na jeden cieľ, ktorý chcete splniť. Láskyplný aspekt Venuše a Neptúna v polovici mesiaca môžu zatieniť ostatné vypäté konštelácie, ktoré by mohli kadečo pokaziť. V milostnom živote si udržujte radšej striedmosť, aby ste nevyviedli niečo, čo by ste neskôr mohli ľutovať.

ŠKORPIÓN

Veľký horoskop pre tretí
Zobraziť galériu (13)
Škorpióny s dobrou náladou ocenia tohtoročný júl. Tento mesiac je ako stvorený na lásku. Pokiaľ máte svojho partnera plné zuby, vymeňte ho. Ak žiadneho nemáte, nehľadajte ho, mali by ste s ním len samé ťažkosti. Pokiaľ však chcete zažiť niečo divoké, choďte pokojne do vzťahu hlava nehlava. Ak ale hľadáte trvalý vzťah, nikam sa nehrňte a skôr počúvajte a menej hovorte. Vaše šance sú veľké, ale pokaziť sa dá všetko. Tak sa snažte a nepokazte si to. Viac sa venujte sami sebe a svojim blízkym. K ľudom vo svojom okolí sa správajte slušne. Oni budú potrebovať vás a vy zase ich. Tak to už v živote chodí.

Začiatok augusta je takisto stvorený pre lásku, tak to náležite využite. Tento prázdninový mesiac môže svojou hviezdnou zložitosťou vytvoriť situácie, v ktorých sa budete cítiť ako ryba vo vode. A nielen v práci, ale aj v ľudskom konaní. V každom prípade sa nudiť nebudete. Planetárne konštelácie môžu napriasť zložité siete osudu. To je ale príležitosť pre vás ako stvorená. Úspechy síce nie sú zaručené, ale zato vás čaká určite nejaké to milostné dobrodružstvo, na ktoré len tak ľahko nezabudnete. Uvedomte si ale, že aj vy všemocné Škorpióny, môžete sem tam prehrávať. Aj keď sa vám bude veľmi páčiť aj pasívne polihovať, mali by ste hlavne tvoriť. Dostanete šance, ktoré sa možno už nikdy viac neobjavia.

Pre Škorpióna prichádza opäť príjemný mesiac, ktorý prináša pekné chvíľky. Využite priazeň planét na vyriešenie svojich restov. Hviezdy vám prajú najmä v láske. Svoje nové skúsenosti v budúcnosti určite nejako využijete. September je však už aj pracovný mesiac, zabudnite na divoké letné radovánky. Vyzerá to tak, že hviezdy vám už nejako dohovoria. Koniec mesiaca nepraje riskovaniu, planetárne aspekty môžu byť jemne a rafinovane zradné. Mars vás môže lákať k roztopašným činom, ktoré by nemuseli dopadnúť pre vás dobre. Je však na vás, čo zvolíte risk alebo opatrnosť.

STRELEC

Veľký horoskop pre tretí
Zobraziť galériu (13)
Prichádza jeden z najnapínavejších mesiacov v roku. Ste znamením voľnosti, ktoré potrebuje veľkú slobodu rozhodovania. Ak budete mať potrebu pracovať, tak pracujte. Ak budete chcieť tráviť čas s priateľmi, tak si užívajte života a dovolenky. Ako náhle vás však niečo geniálne napadne, tak neváhajte ani chvíľu. Mali by ste si vyjsť niekde s partnerom a byť na seba milí, pretože konštelácie nebudú veľmi prítulné. Nepríjemnosti hrozia na konci júla, ale tie by sa neskôr mohli pokojne obrátiť vo váš prospech. Dosť spoliehajte na priateľov. Aj pre vás platí, že všetko, čo pokazíte, za to si budete môcť úplne sami.

August bude pre vás príjemný, ako na dovolenke, tak i v práci. Na jeho začiatku počítajte so šťastím, ktoré sa prejaví v nejakej veci vyjednávania či presadzovania. Augustové konštelácie budú zložité a nie vždycky prajúce. Predsa však budete jedno z mála znamení, ktoré môže na nich niečo aj zarobiť. Ťažiť môžete zo svojej obľúbenosti. V druhej polovici mesiaca by ste mali prísť s nejakým novým objavom, ktorý vás posunie ďalej. Pokojne do svojich myšlienok zainteresujte viac ľudí. Získate priateľov a utvrdíte si svoje pozície. Preveďte svoje plány pokojne aj do praxe. Nezabúdajte však v žiadnom prípade ani na lásku. Na konci mesiaca si dávajte pozor na Panny.

Hviezdy vám prajú úspechy v láske, čo bude dôsledok prázdninových konštelácii, ktoré vás neviditeľne zainteresovali do milostných vzťahov. Nevyvíjate preto žiadnu aktivitu k ich rušeniu. Vaše myšlienky by sa mali zaoberať hlavne pracovnými povinnosťami. Venujte sa naplno rodine, priateľom a blízkym. Pokiaľ vám nahrá september dobré počasie, ešte viac sa zvýšia vaše sympatie u ľudí z vášho okolia. Správajte sa slušne a nedávajte nikomu podnet, aby vás rozčúlil. Vážte každé slovo, ktoré poviete, všetko sa vám neskôr vráti. Aj keď budú planetárne konštelácie dosť prísne a nekompromisné, napriek tomu vám budú dosť naklonené.

KOZOROŽEC

Veľký horoskop pre tretí
Zobraziť galériu (13)
Rozložte si sily tak, aby ste nepociťovali zbytočnú únavu. Do práce sa nenechajte nútiť. Každý detail si poriadne premyslite. Je dosť možné, že viac toho vymyslíte, ako urobíte. Svoje nápady konzultujte so svojimi priateľmi, kolegami či s odborníkmi. Dbajte však na to, aby ste im to zrozumiteľne a jasne podali, inak to nebude mať konečný efekt. Tento mesiac nie je najlepším na lásku. Vy ani toľko milostného vábenia nemáte radi. Žite si svojím normálnym pokojným životom a ničím sa nerozptyľujte. Ak by vás láska aj minula, nebuďte z toho smutní, ona si vás zase nájde. V každom prípade choďte medzi ľudí a neseďte stále len doma.

Buďte neustále v strehu. Všetko vykonávajte uvážlivo a zbytočne nič neunáhlite. Neprerušujte dovolenku kvôli každej maličkosti. Buď sa vráťte alebo vypnite rázne telefón a relaxujte. Pokiaľ si chcete oddýchnuť, tak odpočívajte a pokiaľ chcete pracovať, tak robte. Láska vám ale určite nejako život skomplikuje. Ak chcete v láske niečo získať, budete musieť riskovať, čo vy neradi. Bez risku však ničoho nedosiahnete. Zvážte, čo môžete prehrou stratiť a výhrou získať. Potom sa rozhodnite, ako s danou situáciu najlepšie naložíte. Konštelácie budú nepokojné, ale v pokojných nikdy neurobíte dieru do sveta. Tak sa aspoň pokúste!

Kozorožec by mal v septembri odpočívať, tak radia planéty. Vy sa však držte svojej intuície a rozumu, viete si poradiť aj sami. September je najlepší mesiac na premýšľanie. Kto poslúchne, neprelúpi. Zariaďte sa podľa toho, ako vám to vyhovuje. Ak potrebujete pracovať, pracujte, ak potrebujete vypnúť, relaxujte. Napäté hviezdne konštelácie sa môžu prejaviť kadejako. Môžete veľa pokaziť i napraviť. Môžete prísť o priazeň priateľov, ctiteľov či svojich lások. Opatrnosti nikdy nie je dosť. Radšej sa na to pripravte, vyplatí sa vám to.

VODNÁR

Veľký horoskop pre tretí
Zobraziť galériu (13)
Aj Vodnárom prospeje v lete spoločenský život. Pobyt s partnerom či s priateľmi s dobrou náladou, to je pre vás to pravé orechové. Môžete robiť čokoľvek, čo sa vám páči, vrátane práce. Pokiaľ máte radi leto, tak sa máte na čo tešiť. Čo sa týka lásky, nepočítajte so žiadnymi super zázrakmi. Planéty prajú láske len máličko, ale niekedy netreba hviezdy počúvať. V práci budete ako vždy neprekonateľní. Vaše najväčšie šance prídu na konci júla. Zmätené konštelácie pred a po Splne vám budú jasne nahrávať. Na úplnom konci mesiaca však už radšej neriskujte a do ničoho sa nežeňte, mohlo by sa vám to vypomstiť.

Tretí letný mesiac bude pre všetkých akýmsi relaxačným obdobím a aj vy by ste sa mali zotavovať. Hviezdy vám radia, aby ste sa nepúšťali do ničoho pod tlakom. Len v pokoji nazbierate tie najlepšie nápady. Dariť by sa vám malo aj v láske. Prehovorte partnera a vyrazte niekam za slniečkom. Určite nebudete ľutovať relax vo dvojici. Jediné, čo vám v auguste naozaj hrozí, je prehnaný optimizmus a rozjarenosť. Aspekty k vám nebudú nijako nepríjemné, aj keď na zložité planetárne konštelácie bude august bohatý. Stane sa veľa vecí a situácia sa bude neustále meniť. Je na vás, čo urobíte a ako sa zachováte. V každom prípade si užívajte a radujte sa zo života!

Vodnárom prináša mesiac šťastie v práci. Ak chcete zmeniť zamestnanie, máte možnosť to teraz urobiť. Prichádza výborný mesiac na plánovanie. Úspech v jednaní s ľuďmi máte istí, pokiaľ nebudete mať postranné úmysly. To sa týka aj milostných vzťahov. Vaše okolie ocení vaše správanie sa až za nejakú dobu. Pokiaľ však urobíte niečo nekalé, vedzte, že budete potrestaní. Na konci septembra sa venujte partnerovi alebo svojim láskam. Z prípadného odmietnutia nebuďte prekvapení. Zamilovaným sa nepáči, ak sa veľmi zaoberáte svojimi problémami.

RYBY

Veľký horoskop pre tretí
Zobraziť galériu (13)
Všetky znamenia by sa mali aj tento prázdninový mesiac venovať práci, vy nebudete výnimkou. Odíďte niekde do prírody alebo k moru a premýšľajte. Obklopte sa tými najlepšími priateľmi. Dobre urobíte, keď zostanete v práci. Len v prípade, ak budete nadmieru otrávení, tak nerobte nič. Dôverujte svojej intuícii. V tomto mesiaci môžete a asi aj budete myslieť viac na lásku. Zostaňte radšej len pri myšlienkach. Vezmite si dovolenku a vyjdite si s rodinkou na príjemné miesto. Ak nemáte kam ísť, zostaňte doma a užívajte si voľno len tak. Doma môžete navyše kadečo urobiť, opraviť či skrášliť. Aj to je výhoda domácej dovolenky.

Druhý prázdninový mesiac je pre Ryby podstatne zložitejší. Mali by ste robiť to, čo vás láka. Veľké úspechy síce nie sú zaručené, ale rozhodne sa nudiť nebudete. Okolo 8. augusta urobí chybu ten, kto sa nezamiluje alebo nestrávi dni s partnerom. Keď to nevyskúšate, tak si to ani neoveríte. V láske sa vám povedie skvele, ale musíte si uvedomiť, čo presne chcete. Planéty budú viac síce priať flirtom než vážnym vzťahom, ale aj z letnej známosti sa môže prehĺbiť láska na celý život. Ale tiež sa nečudujte, ak vás niektorý vzťah sklame. Augustové konštelácie budú jednoducho podivné.

Nie vždy budú úprimné slová od tých, čo vám chcú poradiť. Ak by to bolo aj zo srdca, môžu sa mýliť. Spoliehajte sa radšej na svoje úsudky a rozhodnutia. Tvrdé konštelácie v druhej polovici mesiaca len tak ľahko nikomu nič nedarujú. Neuchyľujte sa k žiadnym podvodom, neskôr by ste to mohli odskákať. Tiež hrozia partnerské i priateľské konflikty. V tomto ohľade buďte opatrní a nepokúšajte sa niečo zvrátiť silou a intrigami. V posledných septembrových dňoch dávajte pozor na svoje vystupovanie a činy. Bola by škoda tento mesiac pracovne premárniť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu