Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľký horoskop pre posledný štvrťrok 2015: Odhaľte, v akom duchu ukončíte budúci rok!

Zistite, čo vás čaká v roku 2015! Zobraziť galériu (13)
Zistite, čo vás čaká v roku 2015! (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Každý na konci roka hodnotí svoj život, čo dosiahol a čo by ešte chcel. Niekedy možno chýba malé nakopnutie zo strany priateľov či kolegov, aby sme sa pokúsili získať to, po čom túžime. Pomohlo by, keby sme vedeli, čo nás čaká v budúcnosti. Veštica Danica exkluzívne pre čitateľov Topiek pripravila kvartálne predpovede na celý rok dopredu! Pozrite sa, čo vás čaká v roku 2015!

BARAN

Veľký horoskop pre posledný
Zobraziť galériu (13)
Baran by sa mal v októbri venovať partnerovi. Pokiaľ partnera nemáte, vyrazte na lov alebo sa nechajte uloviť. Svoju intuíciu využívajte naplno hlavne v prvej polovici mesiaca. Na konci októbra pridajte v práci a nepohrávajte sa s láskou. Nastupuje vláda Škorpióna a planéty vám už nemusia toľko priať. Môžete mať sklony k podvodom i podvodníkom. Podvody sa vám však nevyplatia, takže buďte radšej v strehu.

S planétami si Baran v novembri užije. Prejdú niekoľkými zásadnými aspektmi a vy sa budete mať ako na hojdačke. To vás môže zvádzať k vyššej miere rizika alebo naopak k opatrnosti. Ani jeden variant nie je ideálny. V novembri máte žiť viac v pokoji a ani tento rok nebude výnimkou. Nevšímajte si divoké hviezdne konštelácie a žite si pokojným životom. Pokiaľ chcete dať niečo do poriadku, je november ideálnym mesiacom, nie však na nekalé plány. Vzťahy, ktoré vzniknú v tomto mesiaci, nemusia mať dlhé trvanie, ale bývajú zaujímavé, záhadné a hlavne poriadne horúce.

V decembri bude pre Barana relatívna pohoda. Predvianočnému zhonu sa zrejme nevyhnete, čo môže mať vplyv aj na iné udalosti. Mali by ste zostať pokojní a dodržiavať tradície mieru a pokoja, pretože sviatky Vianoc oslavujú všetci. Kritické to môže byť týždeň pred Štedrým dňom, kedy bude Slnko negatívne ožiarené  ránom, čo môže priniesť hádky v osobnom i pracovnom živote. Vaše okolie môže byť trochu nervóznejšie, ale asi ani o veľa nie, ako po minulé roky. Na konci roka, by ste sa mali venovať už len povianočnému odpočinku. Akákoľvek pracovná aktivita nebude mať úspech. Naplánujte si preto všetko tak, aby ste to zvládali v relatívnom pokoji.

BÝK

Veľký horoskop pre posledný
Zobraziť galériu (13)
Október dáva Býkom veľký priestor na myslenie a sebarealizáciu. Bude dosť záležať na tom, ako sa vám doposiaľ darilo a tiež, aké bude vaše citové rozpoloženie. Ak zažijete nejakú citovú ujmu, nezúfajte, život ide ďalej. V láske by sa vám mohlo dariť okolo 16. dňa v mesiaci. To však neznamená, že sa nemôžete zamilovať nešťastne. Môžete a dokonca na pár dní to bude krásna láska. Pracujte, tvorte, realizujte sa. Vaše možnosti sú obrovské až do začiatku vlády Škorpiónov.

Pre Býka prináša vláda Škorpióna vždy nejaké komplikácie. Rozhodne nerobte veľké rozhodnutia vo svojom osobnom živote. V práci si premyslite, či budete šéfovi vzdorovať alebo poslušne zrazíte päty. Obidve možnosti môžu byť dobré i zlé.
Rozhodnite sa podľa seba. V láske nebudete mať na ružiach ustlané, preto si radšej s nikým nič nezačínajte. Mohli by ste pekne spadnúť do komplikovaných osídiel lásky. Preto radšej pracujte a venujte sa svojim koníčkom.

Býk by si mal v decembri zachovať pokoj a byť ku všetkým milý. Miesto lásky si poriadne užívajte Mikuláša a Štedrý deň. Od polovice decembra budete mať tendenciu stihnúť všetko na poslednú chvíľu. Ako obvykle sa vám to zrejme podarí, ale len za cenu veľkého stresu a napätých udalostí. Väčšina z vás to prežije bez ujmy na zdraví, ale pokiaľ to preženiete s prepracovanosťou, hrozia úrazy a ochorenia. Zamerajte sa na dobré jedlo a rodinnú pohodu. Láska predsa prechádza žalúdkom. Na Vianoce ďaleko viac ako v iných mesiacoch roka. Posledné dni v roku môžu byť ostrejšie, hrozí astrologicky nebezpečné obdobie. Vaša nervozita by mohla prejsť do veľkého výbuchu hnevu, ktorý môže byť nekontrolovateľný a väčšinou aj zbytočný. Zostaňte mierumilovní.

BLÍŽENCI

Veľký horoskop pre posledný
Zobraziť galériu (13)
Blížencov čakajú v októbri zlaté časy. Hodne však bude záležať na počasí. Lenže vy máte dobrú náladu skoro stále a len tak ľahko vás nič nerozhodí. Začiatok mesiaca môže priniesť trochu nervozity a viac práce. Snažte sa byť na všetkých príjemní a nevyhovárajte sa na planéty. Ľudia totiž nemusia brať tentokrát na vás ohľady. Pracujte a možno sa dočkáte aj odmeny. Hviezdy sú vám naklonené najmä v pracovnej oblasti, celú polovicu mesiaca.  Musíte však usilovne pracovať a hlavne premýšľať. Realizujte svoje plány a nápady, nebudete ľutovať.

Pre Blížencov by november mohol byť pokojným mesiacom. Najviac si dokážete však skomplikovať život sami. Najopatrnejší buďte tento mesiac v oblasti lásky. 28.11. môže opozícia Jupitera s Venušou priniesť nejaký milostný problém.
Vaše vzťahy k Baranom, Škorpiónom a Levom by mali mať zelenú. Nevrhajte sa však do každého vzťahu priveľmi rýchlo. Nevera bude v tomto mesiaci tvrdo potrestaná, tak si radšej žiadnu neplánujte.

Blíženci by si v decembri mali udržiavať dobrú náladu. Nesnažte sa za každú cenu zohnať si partnera, pokiaľ ho nemáte a radšej sa venujte svojim blízkym a priateľom. Pokiaľ partnera máte, tak sa venujte jemu. Na svete sú aj iné priority, ako vaša láska. Žiadne zhony a upratovania, ale pohoda. Uvedomte si, že potrebujete  pokoj, aby ste na niečo mohli prísť. A kedy si urobíte relax, keď nie v decembri. Obloha sa bude hemžiť rôznymi konšteláciami, ktoré budú ľudí znervózňovať. Medziľudské vzťahy budú na prasknutie. Nikoho neprovokujte a s prehľadom všetko prežijete. Urobte si takú malú zimnú dovolenku bez stresu a dlhých čakaní v obchodoch. Netrávte vianočné sviatky len v úzkom kruhu, vyrazte za známymi, radi vás uvidia.

RAK

Veľký horoskop pre posledný
Zobraziť galériu (13)
Rak môže mať v októbri úspechy na poli lásky. Bude to ale záležať aj od počasia. Jesenný nečas totiž na vás nepôsobí najlepšie. Na konci mesiaca buďte opatrní, hrozia úrazy a tiež hádky a nedorozumenia. Zbytočné riskovanie sa vám rozhodne nevyplatí. Opatrnosti nikdy nie je dosť. Nelámte všetko cez koleno. Koniec mesiaca je pre vás dosť priaznivý, ale tesne pred ním začne vládnuť Škorpión. Jednajte podľa toho, ako sa budete vcítiť. Vaša intuícia by mala fungovať dobre.

Rakovi v novembri vláda Škorpióna až tak neškodí. Po Splne sa už ale budete mať skvelo. Posledné novembrové dni buďte opatrní, hrozia úrazy a finančné straty. Menej slniečka a postupné ochladzovanie, to nie je nič pre vás. Myslite viac na svojich blízkych a priateľov, venujte sa im. Vyvarujte sa vzťahov so znameniami, ktoré nie sú pre vás vhodné.

Rak by mal vstúpiť do posledného mesiaca v tomto roku jemne a opatrne. Je len málo Rakov, ktorí by nemali radi Vianoce. Tak si ich náležite pripravte. Užite si vianočné sviatky s partnerom. Pokiaľ partnera nemáte, na poslednú chvíľu ho nezháňajte, nechajte si to na nový rok. Nebláznite sa v supermarketoch pri zháňaní darčekov. Vy sami ste najlepším darčekom. Buďte na Vianoce výbornými spoločníkmi, to predsa skvelo viete. Ľudia vás za to budú mať radi.
Po štedrom dni prichádzajú nebezpečné konštelácie, nepodľahnite rozčúleniu a zlej nálade. Užívajte si Vianoce a neprejedajte sa. Vyhýbajte sa alkoholu a priveľkému oslavovaniu. Pokiaľ to preženiete, nebezpečenstvo môže byť zákerné vo všetkých smeroch. Na Silvestra vám alkohol môže viac uškodiť ako prospieť.

LEV

Veľký horoskop pre posledný
Zobraziť galériu (13)
Lev by si mal v októbri užívať. Nehrozia žiadne veľké katastrofy, tak si vyrovnajte všetky resty. Navštívte doktorov, úrady, vybavte všetko potrebné, čo je pre vás inak nepríjemné. S nikým sa nehádajte a buďte ohľaduplní k svojim blízkym, priateľom i kolegom v práci. Kamarátskym posedeniam sa nevyhýbajte, potrebujete sa odreagovať. Väčšinu októbra ovládajú Váhy, čo je znamenie k vám priaznivé. Využite svoj šarm a na nikoho netlačte. Väčšie šance máte v práci, ako v láske. Užívajte si, pretože ťažkosti môžu prísť koncom mesiaca, s vládou Škorpióna.

Pre Levov prichádza nebezpečný november. Ani nie tak kvôli nebeským konšteláciám, skôr preto, že vládne Škorpión. Tiež nie sú vylúčené nepríjemnosti v láske, môžu vám prasknúť nervy a potom sa môžu diať kadejaké veci. Najlepším riešením pre vás bude zapojiť sa do nejakej pracovnej činnosti, pri ktorej nikoho nepotrebujete a pri prípadnej nervozite rozčúlite len a len seba. Nezameriavajte sa veľmi na lásku, vaše milostné plány vám nemusia vyjsť. Držte sa radšej pri zemi a naučte sa manévrovať medzi nepríjemnosťami. Nie každý mesiac je nám Amor naklonený.

Lev by mal v decembri myslieť na pohodu Vianoc. Skoro neutrálny mesiac, čo sa týka astrologického hľadiska. Nesmiete podľahnúť predvianočnému zhonu a radšej si všetko pekne užívajte. Ak ste v práci niečo nestihli, tak sa nepretrhnite, pretože to už aj tak nestihnete dokončiť. Nastáva zima, čo je pre vás priaznivý čas. V prvej polovici decembra sa bude dariť láske a potom sa zamerajte na Vianoce. Urobte radosť  svojim blízkym, nikoho neotravujte a využite svoj šarm k obľúbenosti. Na Štedrý deň sa nerozčuľujte. Na Silvestra veľmi nepite alkohol a buďte opatrní pri zimných športoch a radovánkach.

PANNA

Veľký horoskop pre posledný
Zobraziť galériu (13)
Pre Panny by mal byť október pokojným mesiacom. Venujte sa čomu chcete, všetko vám pôjde na jednotku. Svojimi citovými problémami sa však zbytočne nezaoberajte. Neskúšajte trpezlivosť milovaných a už vôbec nepodvádzajte partnerov. Poctivými sa vám oplatí byť aj v práci a vôbec v celej vašej rodine. V priebehu vlády Váh sa pre vás môže stať čokoľvek a v priebehu vlády Škorpióna sa pre všetkých môže stať čokoľvek. Práve ku Škorpiónom budete mať v priebehu tohto mesiaca blízko. Či je však tento vzťah pre vás ideálny, zistíte až na konci mesiaca.

Panny znášajú znamenie Škorpióna ďaleko pokojnejšie než iné znamenia. V novembri by u vás nemalo dochádzať k nijakým významným udalostiam. Opatrní buďte v milostných záležitostiach, ktoré môžu skomplikovať niektoré silné konštelácie. V pokoji dokončujte to, čo ste si priali na začiatku roka urobiť. Všetko robte pekne pomaly a bez zbytočných chýb. Zamerajte sa na všetky nedokončené pracovné úlohy. Vyvarujte sa zbytočnej nervozite a neprepadávajte predvianočnému šialenstvu. Pokiaľ si udržíte pevné nervy, bude november mesiac ako každý iný.

Panny by si mali december užívať s rodinou alebo s niekým milým. Vo výhode budú zadaní, pretože vianočné sviatky a posledné dni v roku zvládate dobre. Do Vianoc by ste mali vyriešiť všetky resty a poupratovať si pracovný stôl. Medzi sviatkami nepracujte, odpočívajte a venujte sa blízkym. Ak pocítite neprítomnosť ľudí, snažte sa niekoho navštíviť alebo pozvať. V posledných dňoch starého roka jedzte a pite striedmo, vyhnete sa žalúdočným ťažkostiam a iným komplikáciám. Na konci roka buďte v strehu pred Strelcami, ktorí vám môžu vyviesť nejakú komplikáciu.

VÁHY

Veľký horoskop pre posledný
Zobraziť galériu (13)
Pre Váhy prichádza krásny mesiac október, kedy budú vo svojej vláde. Mesiac lásky ako stvorený pre vás. Veľa však bude záležať, ako sa k tomu postavíte. Vo vašej vláde aj tvrdé aspekty bývajú jemnejšie. 8. októbra sa Venuša dostane do znamenia Škorpióna, čo už nemusí byť taká pohoda. Zbytočne si s partnerom nezahrávajte, všetko má svoje medze. Snažte sa pomaly dokončovať to, čo ste si na tento rok naplánovali. Konfliktom sa radšej vyhýbajte. Vaše skvelé dni skončia 23. októbra, kedy do Škorpióna vstupuje Slnko. Všetko sa môže otočiť hore nohami. Čiňte sa tak, aby ste neľutovali všetko pekné, čo ste v minulých týždňoch zažili. Pokiaľ budete mať čas a chuť, tak sa na konci mesiaca venujte aktívne umeniu.

Váhy môžu v novembri zažiť nevšedné erotické príhody. Pozor však, ich dohra v budúcnosti nemusí byť príjemná pre obidve strany. Výborné nápady v osobnom živote budete mať až posledný novembrový deň. Snažte sa všetko zúročiť vo svoj prospech. Usmernite svojich priateľov aj rodinných príslušníkov. Nenechajte sa zbytočne vyprovokovať okolím a správajte sa ku každému milo a opatrne. Nemyslíte na žiadne katastrofy a negatívne situácie. Viac ako láske, sa tento mesiac venujte práci a svojim koníčkom.

Váhy by si v decembri mali zachovať dobrú náladu a byť spoločenskí.  Pred Vianočnými sviatkami sa nesnažte dohnať to, čo ste nestihli v priebehu roka. Svojim správaním sa a vystupovaním môžete zmierniť vypätú predvianočnú náladu. Ste mimoriadne sympatické a vyrovnané znamenie, takže vaše celkové vyžarovanie veľmi pôsobí na vaše okolie. December vám síce nemusí priniesť žiadne milostné aktivity, ale ak využijete svoj šarm, zapôsobíte aj na svoje staré lásky. Počas sviatkov už nepracujte, len dolaďte zavŕšené dielo. Dávajte si pozor na kalorické jedlá, alkohol a opatrní buďte aj pri zimných športoch.

ŠKORPIÓN

Veľký horoskop pre posledný
Zobraziť galériu (13)
Pre Škorpióna bude október úspešný až s príchodom jeho vlády. Nevhodne postavená Venuša môže priniesť nejaké komplikácie, plné napätia a vášne, nerobte si z toho hlavu. Aj keď sú možné starosti, všetko dajte bokom a zamerajte sa na svoje plány a výsledky. Všetko podstatné zariaďujte v priebehu vašej vlády, kedy budete mať dostatok síl a energie. Tiež vám pôjde všetko oveľa lepšie ako ostatným znameniam, tak to využite. Obávať sa nemusíte nikoho a ničoho, len sami seba. Koniec októbra bude pre vás najpriaznivejší, aj vďaka pokojnejším planétam. Venujte sa viac práci a lásku zbytočne nepokúšajte.

Ku Škorpiónom bude november štedrý. Musíte si to ale zaslúžiť. Zadarmo nedostanete nič, ale kto sa bojí práce a rizika, ten sa nedočká odmeny a zisku. Čo nedorobíte v tomto mesiaci, to už v decembri nedoženiete. A ak aj áno, tak to môžete pekne popliesť. Aj keď novembrové konštelácie nie sú nijako prospešné, vám budú vyhovovať a dokonca vám môžu priniesť aj isté výhody. Využite svoju vládu naplno a snažte sa robiť dobré skutky. Radosť urobíte aj bývalému partnerovi, pokiaľ ho navštívite. Dokonca nie je vylúčené, že znovu zapálite plamienok lásky. Posúďte však sami, či je to pre vás prospešné. 

Posledný mesiac v roku by mal Škorpión prežiť v mieri a pokoji. Prípadné resty už len ťažko napravíte. Konštelácie budú ostrejšie, čo však pravé Škorpióny veľmi  nezaujíma. Rozčúliť vás môže len predvianočný zhon. Mali by ste si však užívať pohodu. Vytvorte sebe a svojim najmilším tú pravú vianočnú atmosféru, aj v prípade, že vás sviatky veľmi nebavia. Pokúste sa neznepríjemňovať ostatným náladu. Silné aspekty planét na konci decembra budú vašou výhodou i v láske. Isté nebezpečenstvo skrývajú posledné decembrové dni. Okorenené môžu byť ostrejšími konšteláciami, ktoré môžu nabádať k nadmernému pitiu. Na konci roka preto veľmi nepreháňajte s alkoholom.

STRELEC

Veľký horoskop pre posledný
Zobraziť galériu (13)
Strelec by v októbri už nemal zbytočne riskovať. Tento mesiac by ste mali využiť k napravovaniu chýb. S príchodom vlády Škorpióna si dávajte pozor na zbytočné prešľapy. V osobnom i pracovnom živote sa môže objaviť nie moc prajná osoba.
Buďte radšej v strehu, čert nikdy nespí! Možné sú rôzne podvody a podvodníci a tiež na prvý pohľad nešťastné udalosti, ktoré sa však budú len tak tváriť. Niekto môže na vás ušiť aj nejaký podraz. Na konci mesiaca nie je vylúčené, že budete riešiť milostný problém.

Strelec môže v novembri veľmi ľahko urobiť chyby. Nebuďte tvrdohlaví, nehádajte sa, radšej si nechajte všetko niekoľkokrát vysvetliť. Zaoberajte sa konkrétnymi vecami a plánujte do budúcna. So svojimi myšlienkami sa nezverujte každému. Nemusia byť najlepšie, a tiež vás môže niekto aj podraziť. Držte sa svojej intuície, tá vám ukáže správnu cestu. Väčšinu mesiaca môžete byť v milostnej neistote, čo môžu byť dozvuky nedávnych nedorozumení, ale tiež vašich podvedomých domýšľaní. V okamžiku, kedy sa ujmete svojej vlády, tak sa už budete mať dobre.

Strelec má v mesiaci svojej vlády veľké šance. Okrem toho, že je december bohatý na aspekty, nič zvláštne sa diať nebude. Väčšina z vás sa nenechá vyviesť z miery ani planétami, ani Vianocami. Pohybujte sa v spoločnosti, kde môžete naraziť na budúceho partnera alebo aspoň na sympatického partnera. V tomto prípade bude váš partner, pokiaľ ho máte, aspoň žiarliť. Ako jediné znamenie by ste mali pracovať až do konca roka. Vianoce však strávte so svojimi blízkymi a odpočiňte si. Načerpajte sily do nového roka. Náladu vám spravia aj vaši priatelia. Koniec roka môže byť záhadný. Napätie medzi ľuďmi bude stúpať, nenechajte sa nikým vyprovokovať.

KOZOROŽEC

Veľký horoskop pre posledný
Zobraziť galériu (13)
Kozorožec by mal v októbri riešiť problémy s chladnou hlavou. Nepodliehajte divným náladám a pracujte. Nenechajte sa nikým a ničím zbytočne rozptyľovať. Vaše úlohy a ciele sú vám predsa jasné, zhatiť ich však môže kadečo. Prepracovanosť je tiež jedným z možných nebezpečenstiev. Ak ste ale v poslednej dobe oddychovali a máte dosť elánu a energie, tak vám žiadne dramatické príhody nehrozia. V opačnom prípade vypnite a choďte relaxovať! Nebojte sa byť aktívnejší v milostných vzťahoch, vaše šance sú dobré. Svoju reputáciu u partnera si môžete pokaziť len nedostatkom humoru. Prekonajte sa a dosiahnete všetko, čo len dosiahnuť chcete. Na konci mesiaca sa venujte viac umeniu, čítaniu a študovaniu.

Kozorožec by v novembri nemal riskovať. Niektoré divoké konštelácie vám môžu klásť do života menšie i väčšie nástrahy, do ktorých sa s veľkou pravdepodobnosťou chytíte. Robte tak, aby ste nemuseli v novembri nič dôležité riešiť. Neriskujte v osobnom živote, ani v oblasti financií a majetku. Tiež sa nikam neponáhľajte. Komplikácie s láskou nie sú vylúčené. Udržte si svoj povestný pokoj a ľudí skôr rozsudzujte než súďte. Získajte si dôveru svojho okolia.

Kozorožec by v decembri nemal preháňať s aktivitou. Užívajte si pohodu a nemyslite na žiadne nepríjemnosti. Predvianočnému zhonu sa síce nevyhnete, ale chce to len dobrú organizáciu a plán. Tento mesiac prináša Vianoce a s nimi aj vašu vládu, tak si ju užite! Šetrite svoju peňaženku pred zbytočnými vecami. Nakupujte len praktické darčeky, ktoré sa budú vašim milým hodiť či páčiť. Svojho partnera by ste mali určite niečím prekvapiť. Tiež navštívte svoje bývalé lásky a zaspomínajte si. Radujte sa s blížnymi, užívajte si vianočnú atmosféru a pomaly pripravujte plány na ďalší rok. Ak vám niečo tento rok nevyšlo, nič to, naplánujte si to na budúci. Po Vianociach dbajte na svoje zdravie a pozor na úrazy. Na konci roka neriskujte, nemusí sa vám to vyplatiť.

VODNÁR

Veľký horoskop pre posledný
Zobraziť galériu (13)
Vodnár by mal október využiť k sebarozvoju. Aspekty, ktoré sa budú objavovať na oblohe až do polovice mesiaca, preveria všetkých. Mali by ste sa v práci čo najviac realizovať. Akékoľvek marenie času by ste mohli v budúcnosti obanovať. Vyhýbajte sa bujarým radovánkam a sústreďte sa len na prospešné a užitočné veci. V láske radšej odložte ružové okuliare a skúste byť viac opatrní. V milostných záležitostiach vás môže niekto napáliť. Tento mesiac môžete inklinovať ku znameniu Váh, čo by bolo pre vás priaznivé spojenie, ktorému môžete plne dôverovať. Problematickejšie by to bolo u iných znamení.

Vodnár by v novembri nemal nič ponechať na náhodu. Za vlády Škorpióna sa vždy dejú nejaké udalosti. Komunikujte so svojimi blízkymi slušne a na nič konkrétne neodpovedajte. Veľa ľudí bude chcieť od vás vymámiť nejaké stanovisko a vy môžete povedať niečo, čo by ste potom ľutovali. V oblasti milostných aktivít sa môže prihodiť kadečo. Po 20. novembri sa môže situácia skomplikovať. Pokiaľ však nebudete robiť nič nepredpokladané, nemusíte sa ničoho obávať.

Pre Vodnára sa december javí ako komplikovaný mesiac. Pokiaľ sviatky moc nemusíte, nedávajte to veľmi najavo, na to sú ľudia dosť citliví. Svojim postojom si môžete narobiť nepriateľov. Vyhnite sa zbytočným hádkam a výmenám názorov. Radšej sa vyhnite všetkým konfrontáciám, a keď nie, tak sa vyjadrujte slušne. December je preplnený planetárnymi konšteláciami, nie všetky k vám budú milosrdné. Počítajte s mnohými prekvapeniami. Pred Vianocami budete mať dobrú náladu. Čas trávte s partnerom. Je možné, že sa s niekým aj zoznámite. Na konci roka sa neprejedajte, kontrolujte sa krvný tlak, vyhnite sa alkoholu a radšej abstinujte. Tiež pozor na šmykľavé chodníky a strmé svahy, hrozia úrazy a ochorenia.

RYBY

Veľký horoskop pre posledný
Zobraziť galériu (13)
Ryby môže október poznamenať na duši. Aj keď je tento mesiac z astrologického hľadiska len priemerný, môže to mať na vás silný citový vplyv. Nepriaznivo postavená planéta Venuša nebude vôbec ku vám láskavá. Ono zase aj dosť záleží v akom ste vzťahu a ako vnímate váš partnerský život. Ak budete pociťovať zlú náladu, tak sa zbytočne neprekonávajte. Nenúťte sa za každú cenu k nadľudským výkonom, aj vy potrebujete sem tam vypnúť. Mohli by ste viac pokaziť ako opraviť. Inklinovať môžete ku znameniam Váhy, Rak, Blíženci, možno aj Škorpión. Môže to však dopadnúť kadejako. Jeseň je však v plnom prúde a veľmi bude záležať aj na počasí, ktoré ovplyvňuje vašu náladu. Môžete sa mať zle ale i dobre, zariaďte sa podľa toho.

Ryby by sa mali v novembri snažiť v práci a dokončiť všetko začaté. Znamenie a vláda Škorpióna vám zase až také ťažkosti nerobí. Možno len budete mať horšiu náladu, ktorú každoročne toto obdobie prináša. Zariaďte sa podľa toho, aby ste potom neľutovali. V novembri hrozia nedorozumenia a partnerské hádky. Planetárne konštelácie sa môžu postarať o ťažkosti. Vládu Škorpióna však zvládnete a potom sa uvidí.

Ryby by si mali v decembri užívať. Posledný mesiac v roku nerobte nič, čo vás rozčuľuje alebo čo by vyviedlo iných z miery. V práci sa neoplatí priveľmi tlačiť, len ťažko stihnete zameškané. Premýšľajte, aby ste viac nepokazili, ako napravili. Väčšina z vás má Vianoce rada a dokonca sa na ne aj tešíte. Planetárnych konštelácii je v decembri dosť, ale rozhodujúca bude vaša vianočná a predvianočná nálada. Cez Vianoce udržujte teplo rodinného krbu. Stretnite sa s rodinou, s príbuznými, navštívte priateľov a partnera veľmi nedráždite. Veľmi sa neprejedajte, skôr ochutnávajte niečo, čo ste ešte nejedli. Koncoročné dni nemusia byť úplne podľa vašich predstáv, ale tie by mala utlmiť vianočná atmosféra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu