Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Čínski astrológovia sľubujú veľké zmeny: Mimoriadne šťastie prichádza len raz za 60 rokov!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

PEKING – Oslava nového čínskeho roka je ešte ďaleko, ale už teraz sa na internete objavujú prvé predpovede na rok 2016. Ak chcete už dnes vedieť, čo vás čaká a na aké životné zmeny sa máte pripraviť, čítajte ďalej.

Číňania vo všeobecnosti považujú rok Opice za šťastný. V čínskom kalendári pripadá jeho oslava na 22. január 2016 a vládnuť má v nasledujúcom roku živel oheň, preto blížiaci sa rok nazývajú aj rokom Ohnivej opice. Ďalšiemu znameniu zverokruhu odovzdá opica žezlo 8. februára 2017, keď nastúpi na trón Kohút. Naposledy bol rok Ohnivej opice v roku 1956 a predtým v roku 1896, s Ohnivou opicou sa teda ešte v tomto storočí stretneme – o ďalších 60 rokov.

Vedci dali za pravdu horoskopom: Mesiac narodenia skutočne určuje, aké choroby sú nám súdené!

Rok Opice prinesie podľa Chinesehoroscope2016.com veľa otvorenosti, inovácií, tolerancie a mimoriadne pozitívnu zmenu. Astrálne impulzy už teraz veštia pokrok v mnohých oblastiach. Dokonca aj nepriatelia a opozičné strany dostanú príležitosť na dialóg a budú vítané. Každý z nás bude mať možnosť zlepšiť sa v mnohých ohľadoch či oblastiach a urobiť tak z našej Zeme krajšie miesto pre život. Medzi najvýznamnejšie zmeny, ktoré rok Opice prinesie, bude zlepšenie životných podmienok pre obrovské masy ľudí a uznanie ženských práv.

Čínski astrológovia sľubujú veľké
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock)

Šťastie v láske aj kariére!

Aj do milostného života zafúka vietor zmien. Nech je vaša aktuálna vzťahová situácia akákoľvek, očakávajte lepšie časy. Tí, ktorí sú osamelí, by sa nemali uzatvárať a mali vyjsť z ulity, hľadať napríklad na sociálnych sieťach a dôverovať vlastným pocitom, pretože sa stretnú so svojou spriaznenou dušou. Pre tých, ktorí už pár vytvorili, platí, že ich puto ešte viac zosilnie. Tento rok bude priať sobášom a plodeniu detí!

Čechoslovák jednou z najtajomnejších postáv medzivojnovej Európy: Veštil Hitlerovi!

Pre vašu kariéru a pracovné úspechy môže byť práve tento rok rozhodujúci. Buď teraz, alebo nikdy. Ak ste dlho nesmelo čakali na uskutočnenie svojich snov a nikdy ste nenabrali dostatok odvahy, urobte tak teraz! Všetky hviezdy vám budú naklonené. Rok Opice je zároveň vhodný na budovanie stavieb, kúpu nehnuteľností, či každú prácu, ktorá pokladá základy budúcnosti. Obzvlášť sa bude dariť výrobcom, remeselníkom, učiteľom, sociálnym pracovníkom a výskumníkom. Okrem toho bude rok 2016 žičiť finančným záležitostiam a rozvoju podnikania.

Čínski astrológovia sľubujú veľké
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock)

 

Viac o téme: Rok 2016Čínsky horoskopRok Ohnivej Opice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu