Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Podviedol manželku, odstrihla mu penis: Prišili ho späť, prišiel oňho opäť!

Päťnásobný otec Fan definitívne prišiel o svoju pýchu Zobraziť galériu (2)
Päťnásobný otec Fan definitívne prišiel o svoju pýchu (Zdroj: crimefeed.com)

SHANGQIU - Keby hlúposť kvitla, istý Číňan by bol prinajmenšom krásnou ružou. Z mobilu svojej manželky totiž posielal ľúbostné správy svojej milenke. Samozrejme sa všetko prevalilo a podvedená žena sa pekne rozzúrila. V amoku neverníkovi odstrihla jeho nástroj lásky. Nie raz, ale dokonca dvakrát!

Tridsaťdvaročný Fan Lung z čínskej provincie Che-nan nasadil svojej žene Feng parohy. Bol však veľmi neopatrný, na čo kruto doplatil. Z manželkinho mobilu totiž cez internet posielal emaily svojej dvadsaťjedenročnej milenke Zhang Hungovej. Jedného dňa sa však zabudol zo svojho konta odhlásiť a Feng si to všimla. Strašne sa rozzúrila, čo je ešte celkom pochopiteľné. No neostalo len pri slovách. Keď Fan spal, schmatla nožnice, išla za ním do spálne a odstrihla mu penis.

Lekárom sa ho mladíkovi podarilo prišiť späť, čomu bol veľmi rád. Lenže ohrdnutej manželke nestačilo. Vkradla sa do jeho nemocničnej izby a svoj čin zopakovala. Úd navyše tentokrát vyhodila z okna, aby sa poistila, že oňho jej muž definitívne príde. Šokovaný a nahý muž vybehol z nemocnice a Feng napadol. Po celý čas pritom silno krvácal, no bolesť zrejme v tej chvíli necítil.

Podviedol manželku, odstrihla mu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: crimefeed.com)

Nemocničný personál aj policajti následne prečesali okolie a snažili sa odstrihnutý penis nájsť. No už to nestihli, zrejme ho zožral túlavý pes alebo mačka. "Pacient je v stabilizovanom stave, no je veľmi citovo rozrušený," povedal ošetrujúci lekár. Feng bola zatknutá a obvinená za ťažké ublíženie na zdraví, informoval denník Daily Mirror. Keď Fana prepustia, chce sa okamžite rozviesť a oženiť so Zhang. "Vôbec mi nevadí, že už je neplodný. Veď už má päť detí, to je viac než dosť," poznamenala mladá žena, ktorá ho bola navštíviť v nemocnici.

Podviedol manželku, odstrihla mu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: crimefeed.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu