Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Celý svet hovorí o ROZVODE Bena a JLo: A speváčka? DETAIL, ktorý hovorí o opaku!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Včera svet obletela šokujúca správa o údajnej kríze vo vzťahu Bena Afflecka (51) a Jennifer Lopez (54). Vraj sa v ich súvislosti začalo skloňovať aj slovo rozvod. Zástupcovia dvojice sa k tomu zatiaľ nevyjadrili... No a speváčka sa rozhodla špekulácie dementovať týmto detailom!

Zdroj portálu In Touch prezradil, že Ben sa vraj stihol už odsťahovať z ich spoločného domu. „Jennifer sa sústreďuje na kariéru a na svoje deti. Ben sa už odsťahoval a pravedpodobne budú musieť predať dom snov, ktorý hľadali dva roky,“ vyjadril sa zdroj, podľa ktorého sa schyľuje k rozvodu. „Nikdy sa neprestanú milovať, ale ona ho nemôže ovládať a on ju nemôže zmeniť,“ dodal. 

No a v období, kedy svet rieši ich údajnú krízu vo vzťahu, sa paparazzom podarilo slávnu speváčku nafotiť cestou z hodiny tanca. Tvárila sa vraj, akoby sa nič nedialo, navyše malý detail by mohol napovedať, že kolujúce správy sú len vymyslené špekulácie. Na prstenníku sa jej totiž leskla obrúčka, ktorá jej pripomína ich manželský sľub. Je pravdepodobné, že ak by vo vzťahu skutočne prežívali krízu, tento prsteň by z prsta zložila. Čo myslíte vy?

Celý svet hovorí o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Jennifer Lopez stále nosí na prste obrúčku.
Zobraziť galériu (3)
Jennifer Lopez stále nosí na prste obrúčku.  (Zdroj: Profimedia)

Galéria: Jennifer Lopez a Ben Affleck

Viac o téme: Jennifer LopezBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu