Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tehotná prostitútka (23) predáva VIP lístky na svoj pôrod, pozrite za koľko!

Josie Cunninghamová Zobraziť galériu (2)
Josie Cunninghamová (Zdroj: thesun.co.uk)

LONDÝN - Tehotná prostitútka Josie Cunninghamová (23) dostala šialený nápad. Rozhodla sa svoj pôrod speňažiť naozaj originálnym spôsobom. Predáva na neho VIP vstupenky. Záujem bol veľký, za 14 minút ich rozpredala za tisícky libier.

Mama dvoch detí Josie Cunninghamová sa rozhodla predávať lístky na svoj pôrod. „Divadlo“ ponúkla verejnosti. VIP lístky predala štyrom fanúšikom, ktorí môžu byť pri intímnych chvíľach po jej boku. Za lístky na pôrod svojho tretieho dieťatka pýtala tisícky libier.  

Dvaja šťastlivci si VIP vstupenky zakúpili za 10 tisíc libier a dvaja dali po 5 tisíc libier. Lukratívne lístky na pôrod vypredala v priebehu neuveriteľných 14-tich minút. Na otázku, či sa jej nezdá zvláštne, že sa podujala na takýto netradičný čin, odpovedala: "Nie je to nič neobvyklé. Nebude tam nič sexuálne."

Tehotná prostitútka (23) predáva
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Zatiaľ čo otec jej nenarodeného dieťaťa pri pôrode nebude, pretože, ako povedala, momentálne nie sú v dobrom vzťahu, budú tam ti, ktorí budú môcť natáčať a fotiť.

Nápad dostala preto, aby mohla splatiť svoje dlhy. "Bol to naozaj môj nápad. Bude to čisto pre vzdelávacie dôvody,“ povedala budúca trojnásobná mamička pre metro.co.uk a dodala: "Neobťažuje ma, keď ľudia o mne hovoria. Som vďačná za situáciu, v ktorej sa teraz nachádzam."

Josie šokovala celú Britániu ešte v apríli tohto roka. Vtedy bola v štvrtom mesiaci. Čaká zdravé bábätko a chcela ísť na potrat, aby bola slávna. Mala sa totiž zúčastniť reality show Big Brother. "Tentoraz dieťa mať nebudem. Namiesto toho sa stanem slávnou. Budem riadiť ružový Range Rover a kúpim si veľký dom. Nič mi v tom nezabráni," povedala vtedy pre Mirror.co.uk
 

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu