Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zvrat v prípade Viktorky (3) s rozdrásanou tvárou: Čo jej ponúkol KFC!

Victorii má zaplatiť liečbu KFC Zobraziť galériu (3)
Victorii má zaplatiť liečbu KFC (Zdroj: Facebook)

WASHINGTON - Americký reťazec reštaurácií s rýchlym občerstvením KFC venuje 30 000 dolárov (cca 22 tisíc eur) na liečbu trojročného dievčaťa, ktoré vraj bolo vykázané z prevádzky v meste Jackson kvôli svojej zohyzdenej tvári. Tá vadila obsluhe aj ostatným hosťom.

Victoriu Wilcherovú zo štátu Mississippi pohrýzli pitbulovia. Jej rodina minulý týždeň na Facebooku napísala, že pri návšteve KFC pracovníci dievčatko žiadali, aby odišla, pretože jeho zjav desí ostatných návštevníkov.

Zvrat v prípade Viktorky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Hovorca KFC Rick Maynard uviedol, že incident je stále predmetom vyšetrovania. Bez ohľadu na jeho výsledok ale firma podľa jeho slov pomôže Victorinej rodine s úhradou vysokých nákladov na liečenie. "Bez ohľadu na výsledok vyšetrovania sme sa rodine Wilcherovcov ospravedlnili a prisľúbili sme im pomoc. Celá rodina KFC stojí za Victoriou," vyhlásil Maynard.

Victoria a jej dedka pohrýzli v apríli traja rozzúrení pitbulovia. Dievčatko prišlo o pravé oko, utrpelo zlomeninu čeľuste, nosa a lícnych kostí a početné šrámy na tvári.

Zvrat v prípade Viktorky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu