Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Super knihy s výraznou zľavou až 50%: No nekúp to!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (19)
Ilustračné foto (Zdroj: telekom)

Na svoje si príde naozaj každý! Máte radi beletriu, motivačnú literatúru, knihy pre deti, dejiny alebo cestopisy? Tak prečo nevyužiť jedinečnú ponuku, vďaka ktorej môžete mať svoje obľúbené tituly doma. A ešte aj ušetríte desiatky eur.

Internetový obchod iPark.sk a TelekomBenefit si pre vás pripravili jedinečnú jarnú akciu, vďaka ktorej môžete nakúpiť knihy so zľavou až 50%. Skvelé publikácie od krásy až po svetové zaujímavosti. Rozšírte si obzory a ešte aj ušetrite. Kompletný zoznam cenovo zvýhodnených titulov nájdete spolu s informáciami o zľave tu>>

Krása nemá vek 2 - Alexandra Novotná
Úspešná slovenská lekárka Alexandra Novotná vydala v roku 2008 svoju prvú publikáciu. Dielo s názvom Krása nemá vek zaznamenalo u čitateľov mimoriadny úspech. Odborníčka sa preto rozhodla pomôcť neistým ženám aj v druhom svojom diele s názvom Krása nemá vek 2. Kniha je plná moderných metód v estetickej dermatológii a v laserovej medicíne. Môžete sa tešiť aj na mnoho zaujímavých ľudských príbehov z praxe.
Najväčšie omyly ľudstva - Pere Romanillos
Dejiny sú plné osudných omylov, ktorých dôsledky boli hrozné. V niektorých prípadoch mali na svedomí stovky postihnutých, v iných prišli o život tisíce ľudí. Ponúkame vám niektoré z tých prešľapov, ktoré sa nezmazateľne zapísali do dejín - napríklad potopenie Titanicu. V publikácii však nájdete aj šťastné omyly, ako je stavba veže v Pise, ktorej naklonenie priťahuje každý rok milióny návštevníkov. Priblížený je aj Flemingov neporiadok, ktorý pomohol objaviť penicilín. V knihe sa dozviete aj o vojenských omyloch, akými bola invázia Napoleona do Ruska, alebo absurdných návrhoch, ako udeliť Nobelovu cenu za mier Hitlerovi.
Galéria slávy - Kolektív autorov
Najznámejší politici v dejinách sveta! Pamätáme si ich pre ich činy a názory. O jedných sa hovorí v dobrom, o iných zasa v zlom. Hnali národy do vojen, vykonali hrdinské činy alebo mali na zreteli iba vlastné záujmy. Predstavujeme vám 135 osobností, ktoré mali podľa mienky autorov najväčší vplyv na osud sveta od začiatkov civilizácie po súčasnosť.
Dějiny Waffen-SS 1925-1945 - Tim Ripley
Z malej skupinky krčmových bitkárov vybudoval v poslednom roku druhej svetovej vojny Hitler svoju osobnú stráž o sile niekoľko stotisíc mužov. Čo to bolo za mužov, ktorí prisahali vernosť Hitlerovi a všetkému, za čím stál? Aká bola výzbroj a bojová taktika pancierových zborov, peších a motorizovaných divízií Waffen-SS v Poľsku, Sovietskom zväze, vo Francúzsku a na Balkáne? Odpovede vám odhalí práve táto kniha.
Nejslavnější letadla II. světové války - kolektiv A.J. Barker
Táto kniha prináša podrobné profily šiestich najvýznamnejších a najznámejších lietadiel 2. svetovej vojny: Junkers Ju 87 Stuka, Supermarine Spitfire, Boeing B 17 Flying Fortress, Mitsubishi A6M Zero, North American P - 51 Mustang a Boeing B - 29 Superfortress. Päť najlepších britských leteckých historikov uvádza svoje opisy a analýzy, ktoré sú založené na dôkladnom výbere údajov, fotografií, príbehov a technických vyobrazení. Publikácia poteší aj tých najnáročnejších fanúšikov a znalcov letectva.
Nejtajnější jednotka Luftwaffe KG 200 - Geoffrey J. Thomas, Barry Ketley
Autori vo svojom texte, založenom na archívnych materiáloch a doplnenom viac než 200 vzácnymi fotografiami a takmer 50 kresbami lietadiel, chcú vyvrátiť rad mýtov a vysvetľujú všetky aspekty spojené s touto tajomnou jednotkou.
Encyklopedie ručních zbraní a dělostřelectva - Chris Bishop
Encyklopédia ručných zbraní a delostrelectva ponúka podrobný prehľad zbraní od 2. svetovej vojny až po súčasnosť. Obsahuje rad unikátnych fotografií a ilustrácií.
Ottova Encyklopédia Zbroj - Petr Klučina, Pavol Pevný
V krutých vojnách, keď muži bojovali jeden proti druhému a na bojisku útočili na seba nielen tvárou v tvár, ale aj zboku a odzadu, potrebovali na svoju ochranu odev i pomôcky, ktoré by odolali kopijam či šípom. Tak sa zrodila ochranná zbroj, ktorá počas tisícročí prešla dlhým a zaujímavým vývojom. V knihe nájdete typy zbroje od Atlantického oceánu až po Ďaleký východ, od najstarších čias až po 20. storočie. Dielo je doplnené nádhernými ilustráciami slovenského výtvarníka Pavla Pevného.

Krásne Slovensko - Pavol Škubla
Výnimočnosť nášho malého Slovenska, krajiny v strede Európy, spočíva v tom, že na malom území ponúka bohatú históriu vrátane sakrálnych pamiatok, hradov, zámkov a kaštieľov, ktoré tu zanechali stáročia. Dodnes sa udržiavajú ľudové tradície a jedinečne pestrý autentický folklór. Táto farebná obrazová publikácia vám obrazom i slovom predstaví tie najkrajšie pamiatky a nádhernú prírodu Slovenska. Sprievodné texty sú v slovenčine, angličtine, nemčine a francúzštine.

Tajomstvo prosperity - Napoleon Hill
Dá sa povedať, že Napoleon Hill je guru všetkých učiteľov úspechu a autor jedného z najznámejších motivačných bestsellerov všetkých čias. Pochádzal z tvrdých nemilosrdných pomerov, a tak ako mnohí jeho hrdinovia si zaumienil nájsť odpoveď na večnú otázku, čím sa vyznačujú víťazi. Okrem iného zistil, že ľudia, ktorí v detstve žili v chudobe, dosiahnu úspech skôr než tí, ktorých odmalička obklopoval prepych. A to bolo len jedno z mnohých prekvapení. Premýšľaj a zbohatni!
Využi šancu na úspech - Dale Carneqie
Kariérny úspech je premenlivý. Je jedno, či sa snažíme udržať si momentálny úspech alebo mierime vyššie. V oboch prípadoch musíme byť ochotní robiť zmeny. Zároveň musíme byť dostatočne ostražití a vedieť sa rozhodnúť, kedy na zmenu nastal ten správny čas. V tejto knihe si ozrejmíte, prečo sa zmenám väčšinou bránime a čo podniknúť na prekonanie tohto odporu.
Ako Jožko Pletko poplietol si všetko - Krista Bendová
Pamätáte si z detstva malého výmyselníka Jožka Pletka? Ako poplietol, pozašíval, či upratal všetko? Príbehy malého Jožka Pletka vo veršoch od Kristy Bendovej aj s ilustráciami Petra Cpina sú klasikou rodinnej knižnice a titulom, ktorý sa prirodzene dedí.
Rozprávky z počítadla - Krista Bendová
Toto vydanie pôvabných básničiek, ktoré naučia dieťa rátať, sčítať a odčítať čísla do desať prostredníctvom vtipných riekaniek a veršovaných rozprávok, pripraví aj vaše ratolesti na školu. Čarovné ilustrácie Heleny Zmatlíkovej umožnia ďalšej generácii "budúcich čitateľov" objavovať najprv obrázky a potom slová. Klasická detská knižka sa nepochybne aj pre dnešných predškolákov môže stať najmilšou "prvou knihou".
Upírske denníky 12 Fantóm - L. J. Smith
Minulosť nikdy nie je ďaleko... Elena Gilbert a jej priatelia zachránia kostol Fell´s Church od zlých duchov, ale mesto za svoju slobodu musí zaplatiť vysokú cenu: Damon Salvatore zaplatí svojím životom. Teraz, keď už im nič  nestojí v ceste, môže byť Elena a Stefan konečne spolu. Tak prečo sa Elene stále sníva o Damonovi?
Izbové rastliny - Ursula Braunová-Bernhartová
Pôsobivá a nádherne farebná cesta do domáceho rozkvitnutého raja. Či už nádherne kvitnúce rastliny, rastliny s okrasnými listami, pichľavé alebo mäsožravé - všetky vám spríjemnia bývanie. Ponúkame vám tipy do interiéru, kreatívne nápady týkajúce sa rastlín a kvetináčov, najdôležitejšie informácie, ktoré treba vedieť o pestovaní rastlín, výber vhodných izbových rastlín a niečo navyše - zimnú záhradu.
Historický slovník slovenského jazyka I (A-J) - Jírí Beran, Jiŕí Havlík
Publikácia predstavuje slovenčinu z predspisovného obdobia. Od najstarších čias tak, ako sa zachovala v rukopisných i tlačených slovenských jazykových pamiatkach a v starších latinských písomnostiach, až po kodifikáciu spisovnej slovenčiny Antonom Bernolákom na konci 18. storočia.
Oxford ilustrovaný anglický výkladový slovník
Oxfordský slovník je spoľahlivý a prehľadný. Nájdete v ňom 187 000 jasných a presných definícií hesiel, ktoré pokrývajú všeobecnú slovnú zásobu, ako aj množstvo odborných, technických, knižných a historických termínov či nových slov a fráz. Kniha obsahuje 4 500 starostlivo vybratých obrázkov, ktoré dokonale dopĺňajú slovné definície a uľahčujú ich porozumenie. Nechýba ani 600 pútavých ilustračných panelov ponúkajúcich detailnejšie informácie o mnohých témach - od vedy a techniky až po prírodovedu, umenie a hudbu.

100 najslávnejších receptov - Renato Magát

Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších receptov svetovej histórie. Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za krokom pripravovať tie najúžasnejšie a najchutnejšie delikatesy takmer z každého kúta našej planéty. Dozviete sa aj rôzne zaujímavosti. Napríklad, prečo holandská omáčka nepochádza z Holandska. Nechýbajú ani ďalšie kuchárske pikošky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu