Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nechcete sa strápniť na plese? Nenechajte nič na náhodu!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: ipark.sk)

Ples v opere počas uplynulého víkendu slávnostne otvoril tohtoročnú plesovú sezónu. Ak sa chystáte aj vy na významné spoločenské podujatie, mali by ste naň byť poriadne pripravený(á). Prinášame zopár knižných tipov, ktoré vám poradia, ako správne osloviť a zaujať opačné pohlavie, aké oblečenie zvoliť alebo ako dodržiavať etiketu a protokol.

Nová veľká kniha etikety  
(Ladislav Špaček)

Táto kniha je univerzálnym sprievodcom rôznymi spoločenskými udalosťami. Je to spoľahlivá poradkyňa vo svete módy, spoločenských udalostí a etikety. Zoznámite sa v nej so všetkými formami spoločenského styku, so správnym riešením spoločenských situácií, s pravidlami správania sa doma, ale aj v cudzine. Nájdete v nej praktické návody ako sa správať napríklad v spoločnosti, v kancelárií, na ulici, alebo ako správne stolovať, či obliekať sa, ako sa správať na recepcii, v opere, ako rokovať so zahraničnými partnermi a ešte omnoho viac. 
Imidž úspešného muža  
(Tonny Glenville)

Mnohí muži sa vo svete módy a štýlu veľmi nevyznajú. Ako sa viaže motýlik, či kravata a ako to farebne doladiť? Ako sa obliecť na výlet do prírody či ako si vybrať správny kufrík? Táto kniha vám poradí, ako sa obliekať originálnejšie, ako si zachovať svoj štýl aj pri cestovaní, ako si zvoliť vhodné doplnky, ako sa starať o pokožku a nechty, aké kozmetické prípravky používať. Jednoducho, ako si vybudovať klasický, nadčasový a praktický šatník.
Jak být dokonalý gentleman
(John Bridges)

Umenie dokonalého vystupovania sa nikdy nestane zastaralým prežitkom. Galantné chovanie je dôležitou súčasťou reprezentácie osobnosti jedinca. S ohľadom na meniacu sa dobu predkladá autor knihy zásady korektného správania sa muža v spoločnosti. A to nespočíva len v tom, ako konverzovať alebo ako sa obliecť na rôzne spoločenské udalosti. Človeka robí džentlmenom správanie. Dá sa mu naučiť, ak viete, ako na to.
Velký lexikon společenského chování
(Vladimír Smejkal, Hana Schelová Bachrachová)

Toto nové rozšírené vydanie je najobsiahlejšou publikáciou o etikete. Nájdete v nej odpoveď na prakticky každú otázku týkajúcu sa spoločenského správania. Text je sprevádzaný návodmi a zábavnými ilustráciami, ktoré potešia, poučia a pobavia čitateľa v každom veku. Bonusom sú rady ako sa napríklad správať pri prvom rande, návšteve kina, ako sa správať v zamestnaní, pri doprave, v nemocnici atď. Kniha je skvelým darčekom pre každého a nemala by chýbať v knižnici žiadneho moderného človeka.
 
So šarmom Parížanky  
(Ines de la Fressange)

Chcete sa obliekať ako Parížanka? Francúzska ikona Ines de la Fressange nazbierala počas niekoľkých desaťročí pôsobenia v módnom priemysle veľa tipov, ako dosiahnuť štýl a krásu.  V knihe sa dozviete, v ktorých obchodoch Parížanky nakupujú. Nechýbajú ani ich adresy a tipy, ako si zostaviť rovnaký šatník z cenovo dostupných prvkov. Vďaka tejto knihe budete mať módny Paríž ako na dlani...
Legendy módy  
(Frederico Rocca)

Ľudia väčšinou o móde premýšľajú ako o niečom pominuteľnom a prchkom. Niektoré mená sa však do jej histórie nezmazateľne zapísali a zmenili jej beh. Po zrodení Burberryho trenčkotu, balerínok alebo čiernych dámskych šiat od Givenchy, už nie je nič tak, ako bolo predtým. Politický význam majú napríklad šatky Hermes, ktoré plnia funkciu ukazovateľa spoločenského postavenia. S ich existenciou sa musel vyrovnať každý krajčír, návrhár a štylista - vylepšením alebo jednoducho okopírovaním toho, čo sa už dnes považuje za klasiku. Táto kniha pojednáva o príbehoch, celebritách a skrytých hodnotách spojených s najslávnejšími kúskami zo sveta módy.
 

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu