Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šialené VIDEO "hlúpej" blondínky z Česka: Zhovadila sa kvôli Nečasovi!

Nicky pre Nečasa natočila video
Nicky pre Nečasa natočila video (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Bývalý český premiér Petr Nečas momentálne prežíva jedno z najťažších období. Nielenže v politike kvôli kauze okolo bývalej šéfky svojej kancelárie nadobro končí, ale sa mu aj rozpadlo manželstvo. Ako jedna z mála sa ho teraz zastala internetová hviezda Nicky Tučková.

Nicky sa pred pár mesiacmi dostala do povedomia verejnosti svojou hudobnou prvotinou, v ktorej predviedla až vražedne hroznú angličtinu. Pred pár dňami sa o pozornosť prihlásila opäť. Tentoraz v súvislosti s expremiérom Nečasom, ktorý momentálne prežíva krušné chvíle.

"Hlúpa" blondínka nakrútila video s názvom "help for Petr Nečas", v ktorom zhodnotila situáciu okolo aktuálnej politickej situácie v Česku a žien z blízkosti Nečasa. Expredsedu vlády je Nicky ľúto a rozhodla sa mu pomôcť. Problém je v tom, že zatiaľ nevie ako. Preto vyzýva svojich fanúšikov, aby jej posielali emaily s radami a návrhmi, píše portál tn.cz. Otázkou zostáva, či Petr Nečas (alebo Peter Notime či Badweather, ako mu Niky vo svojom videu hovorí), o takúto pomoc vôbec stojí.

Na záver treba poznamenať, že Tučková je vymyslená postava, ktorú stvárňuje herečka Táňa Malíková. Ide jej to naozaj veľmi dobre.

Tučková pomáha Nečasovi

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu