Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Blonďavá Češka za noc hviezdou webu: Hrozná angličtina, stupídne video a vražedný spev!

Nicky Tučková sa za noc stala hviezdou. Zobraziť galériu (9)
Nicky Tučková sa za noc stala hviezdou.

PRAHA – Vražedná kombinácia! Hitom internetu je od včera hudobná prvotina mladej blondínky, ktorá vystupuje pod umeleckým menom Nicky Tučková. Češka s imidžom tupej husičky ovládla nielen rodnú krajinu, ale stáva sa fenoménom už aj u nás na Slovensku. Postupne zahlcuje sociálnu sieť Facebook. Spevácky „výkon“ zaznamenal v priebehu pár hodín zhruba 250 tisíc zhliadnutí. A to je veru číslo, o ktorom môžu niektorí umelci iba snívať.

To je ale hlupaňa! Túto vetu si zrejme povedalo viacero ľudí, ktorí na internete natrafili na dievčinu s menom Nicky Tučková - konkrétne na jej videoklip k piesni s názvom Rich Boy. Afektovaná blondínka v ňom okrem poriadne falošného spevu a zlej angličtiny predvádza pózy, ktoré mnohým vyčaria úsmev na tvári.

Nicky sa podľa všetkého prezentuje ako začínajúca speváčka. „Toto je môj prvý videoklip. Dajte like, ak sa Vám bude páčiť a zdieľajte prosííím,“ napísala pod video blondínka. Tá si za svoj počin vyslúžila pomerne rozporuplné reakcie.

„Po zhliadnutí videa sa môžu objaviť nasledujúce príznaky: neovládateľné vracanie, krvácanie z uší, chuť pretrhnúť si ušné bubienky a uši zaliať olovom, či dokonca samovražedné tendencie. Pokiaľ ste video už zhliadli, nehrajte sa prosím na hrdinov a ihneď kontaktujte psychiatra,“ napísal pod video jeden z diskutujúcich. Svojská Nicky už však má aj svojich fanúšikov. „Milujem túto pesničku. Stále si spievam refrén. Len tak ďalej,“ znie ďalší z komentárov.

Okrem chytľavej melódie sa „rič boj“ vyznačuje aj duchaplným textom. V ňom blondínka vyspievala aj telefónne číslo, ktoré niektorí ľudia vnímali ako možnosť skontaktovať sa s ňou. Háčik je však v tom, že mobil je v skutočnosti na niekoho iného. „Ste úplne hlúpi? To číslo som si vymyslela. Chudinka tá pani, tá za nič nemôže. Tak jej nevolajte,“ komentovala vzniknutú situáciu novodobá diva pop scény.

V súvislosti s netradičným počinom treba poznamenať, že sa dosť diskutuje o tom, či nejaká Nicky skutočne existuje a či svoju hudobnú kariéru myslí skutočne vážne. Nie je totiž vylúčené, že ide len o akúsi formu recesie alebo o virálne video, z ktorého sa neskôr vykľuje reklamná kampaň.

VIDEO: Nicky Tučková a jej skladba "Rič Boj".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu