Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Odkryli záhadu superrýchleho UFO z Denveru!

(Zdroj: YouTube)

DENVER - Nad americkým Denverom sa v novembri pohybovalo superrýchle UFO, ktoré bolo viditeľné len na spomalených záberoch a odborníci hovorili o záhade. Spoločnosť na výskum paranormálnych javov z Rocky Mountain teraz prišla s vlastným vysvetlením.

Muž, ktorý chcel zostať v anonymite, natočil zhruba pred mesiacom na oblohe neidentifikovateľný predmet, ktorý sa pohyboval veľmi rýchlo. Obrátil sa na miestnu televíznu stanicu KDRV, ktorá vyslala na rovnaké miesto v rovnakom čase svojho kameramana, a ten tam tiež natočil UFO. Informoval portál novinky.cz.

"Nedokážem to identifikovať. Nie je to lietadlo, nie je to helikoptéra, rozhodne to nie sú vtáky," povedal letecký expert Steve Cowell. Entomologička Mary Ann Hamiltonová zase odmietla, že by išlo o hmyz. "Nikdy som nevidela nič podobné. Neverím, že je to hmyz."

Spoluzakladateľ spoločnosti z Rocky Mountain Bryan Bonner ale tvrdí, že ide o muchu. Pôvodné video bolo natočené medzi poludním a 13. hodinou, v dobe, kedy sú ideálne klimatické podmienky pre drobný hmyz. Bonnerov tím sa vydal na miesto niekoľkokrát a za necelú hodinu tam vždy objavil veľa chrobákov, mušiek, lúčnych kobyliek či včiel.

Jednu z odchytených múch potom nadšenci prilepili na sklo a vykonali test pred objektívom. Keď s ňou pohybovali rýchlosťou jej letu tesne pred ním, na zázname to vyzeralo ako veľmi rýchlo sa pohybujúca rozmazaná tmavá škvrna. Čím ďalej od objektívu bol potom objekt vzdialený, tým vyzeral pohyb pomalšie.

UFO v Denveri

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu