Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

India rieši záhadu: Nad hranicou s Čínou poletujú tajomné objekty!

Záhadné žlté objekty vyvolávajú v Indii obavy
Záhadné žlté objekty vyvolávajú v Indii obavy (Zdroj: YouTube)

DILLÍ - Indické úrady majú vážne podozrenie, že ich územie monitoruje nejaký záškodník. Pozdĺž hranice so susednou Čínou totiž za posledné mesiace zaregistrovali približne stovku neznámych objektov, ktoré niektorým dokonca pripomínali mimozemskú kozmickú loď.

Miestne vojenské orgány vrátane rozviedky a pohraničnej polície riešia veľkú záhadu. V období medzi 1. augustom a 15. októbrom v krajine zaznamenali opakovaný výskyt UFO. Lietajúce objekty žltej farby sa pohybujú výhradne popri štátnej hranici, a to cez deň aj v noci. "Zhruba tri až päť hodín sa vznášajú na oblohe a potom zmiznú," opísal záhadný úkaz jeden z očitých svedkov.

Oficiálne zdroje, ktoré sa prípadom zaoberajú, už na základe fotografií vylúčili možnosť, že by mohlo ísť o bezpilotné lietadlá, satelity či iné zariadenia pohybujúce sa po oblohe. Niektoré zo žiariacich objektov spozorovali vojaci voľným okom, iné zaznamenal pozemný radar, ktorý ich vyhodnotil ako nekovové.

UFO si všimli aj astronómovia z observatória v meste Hanle na východe Indie. Podľa nich nejde o meteory ani žiadne iné vesmírne telesá. Pôvod objektov okrúhleho tvaru teda nateraz zostáva neznámy.

UFO na indicko-čínskej hranici

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu