Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Trapas Čecha pred celým národom: Chcel iba predať televízor, ale ukázal oveľa viac!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: internet)

PRAHA/BRATISLAVA - Komu niet rady, tomu niet pomoci! O spoločenskom znemožnení sa pri nosení ponožiek v sandáloch sa popísali kvantá strán. Rovnako aj o tom, prečo by si muži nemali pred ženami túto časť odevu vyzliekať ako poslednú, ak sa nechcú veľmi rýchlo rozlúčiť s predstavou vášnivej noci. Zdá sa však, že v súkromí mnohí uprednostňujú pohodlie pred bontónom a po byte pobehujú naostro. V tom prípade by však mali mať viac rozumu ako istý Čech, ktorého fotky v Adamovom rúchu svietia v odraze televízora predávaného na internete.

V nedeľu pribudla na jednom z českých portálov venovaných on-line aukciám zaujímavá položka. Predajca s nickom mirda1mirda sa rozhodol zbaviť plazmového televízora a náležite k nemu pripojil aj snímky, ktoré majú dokumentovať, že sa zaň naozaj oplatí vyhodiť celkom slušnú sumu.

Klasický popis ničím nevybočuje z rámca zvyčajných inzerátov. Nechýbajú informácie o záruke, výhodnej kúpe a ani chvála na krásny dizajn či krásny obraz. A práve v ňom je malý háčik. Keď sa totiž návštevník stránky lepšie zapozerá na fotografie, nájde v nich aj to, o čom buď Čech nemal ani potuchy, alebo má trošku zvrátený zmysel pre humor.

Kým na jednej je vidno obývačku, gauč, stolík a holé nohy v bielych ponožkách, na druhej už prekvapené oko zbadá aj čosi, čo je dovolené v televízii vysielať až po 22. hodine a aj to je prístupné až od 18 rokov. Hrdinský postoj s nohou vyloženou na rozložitej pohovke dáva nazrieť naozaj hlboko do zákutí mužovho rozkroku a absencia spodnej bielizne tomu rozhodne ešte viac napomáha.

FOTO Trapas Čecha pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Aukro)

FOTO Trapas Čecha pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Aukro)

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu