Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Dievča (11) predviedlo najhorší spev hymny v dejinách!

Harper svojím výkonom rozhodne neočarila
Harper svojím výkonom rozhodne neočarila (Zdroj: YouTube)

TEXAS - Na úvod futbalového zápasu profesionálnej americkej ligy nesmie chýbať národná hymna. Minulú sobotu v Texase sa úlohy odspievať ju zhostila iba 11-ročná Harper Gruzinsová, ale jej výkon mal od profesionality poriadne ďaleko. Šokované publikum sa tri minúty okolo seba obzeralo, či to usporiadatelia naozaj myslia vážne.

Keď malá Texasanka spustila, všetci prítomní diváci už stáli a držali sa za srdce. Lenže po prvých tónoch by sa mnohí najradšej chytili za uši. Vypätá atmosféra na štadióne tímu FC Dallas vo Frisku a nedostatok skúseností Harper urobili svoje. Niektoré servery tak dokonca označili jej verejné prevedenie hymny za najhoršie v histórii.

Rodičia svoju dcéru ale napriek tomu bránia. Pre televíziu Fox News uviedli, že "kruté a nenávistné komentáre sú naozaj smutné". Harper sa však médiám priznala, že to naozaj nebolo jej najlepšie vystúpenie, pretože sa vôbec nepočula.

"Kvôli sirénam som stratila tóninu. Boh to ale dopustil, takže viem, že si to tak prial. Nemenila by som to," zverila sa Gruzinsová, ktorá je na svojich internetových stránkach vykreslená ako nesmierne talentované a učenlivé dieťa s hviezdnou kariérou pred sebou. Snáď to tak zostane aj po tomto faux pas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu