Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

V dome strašilo 12 duchov, ľudí zhadzovali zo schodov!

Vanessa v dome prežívala hotové peklo Zobraziť galériu (3)
Vanessa v dome prežívala hotové peklo

ST OSYTH - Celý život snívala o tom, že si kúpi malý domček niekde na okraji mesta, kde si bude spokojne nažívať spolu s rodinou. Keď sa Vanessa Mitchellová do jedného takého spolu so synčekom nasťahovala, bola šťastná. Po pár týždňoch sa však začali diať čudné veci. Angličanka nakoniec zo svojho domova doslova utiekla. Dôvod? Duchovia!

"Udierali ma zozadu, ťahali ma za vlasy a strkali do mojich priateľov, aby spadli zo schodov," opisuje desivé zážitky tridsaťsedemročná žena. Poslednou kvapkou pre ňu bolo, keď pri postieľke svojho štvormesačného syna Jesseho zbadala tajomný prízrak. "Bola to neúnosná situácia. Ako slobodná matka som sa bála ešte viac, nedalo sa to tam vydržať."

Dom, ktorý sa nachádza v anglickom grófstve Essex, kedysi slúžil ako väzenie pre čarodejnice. Aj to by mohlo vysvetľovať, prečo sa v ňom dejú nevysvetliteľné veci.

V dvojizbovom príbytku, ktorý je stále zaťažený hypotékou vo výške 147 000 libier (183 000 eur), už Vanessa nebýva. Keďže sa ale potrebuje zbaviť finančného bremena, rozhodla sa z neho spraviť turistickú atrakciu. Pomôže jej to splatiť dlh a zároveň už aspoň nemusí bývať v dome, ktorý jej robil zo života peklo.

Dom teraz naháňa hrôzu turistom
Zobraziť galériu (3)
Dom teraz naháňa hrôzu turistom  (Zdroj: parentdish.co.uk)

Náš tip: Nájdite si dom, v ktorom nestraší!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu