Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V továrni straší tajomný prízrak: Robotníci odmietajú pracovať sami!

Vo fabrike sa údajne pohybujú nadprirodzené sily Zobraziť galériu (2)
Vo fabrike sa údajne pohybujú nadprirodzené sily (Zdroj: khulkbol24seven.blogspot.com)

ASHFORD - Pracovníci továrne na výrobu papiera v anglickom grófstve Kent tvrdia, že videli ducha. Žiariaci prízrak sa pohyboval po jednej z miestností a ľudí, ktorí ho videli vystrašil natoľko, že odmietajú pracovať sami.

"Sedel som ráno v kancelárii, keď som zrazu na obrazovke zbadal zvláštne svetlo. Pretočil som pásku, aby som sa na to ešte raz pozrel. Bola to nejaká žiara, ktorá sa neustále zväčšovala," opísal manažér Nick Henry úkaz, ktorý ho poriadne vydesil.

V továrni straší tajomný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: khulkbol24seven.blogspot.com)

Po čudesnom zážitku nechcel byť nikto zo zamestnancov sám a tak sa zdržovali v skupinkách. "Nie sme tu žiadni strachoprdi a ani väčšina z nás neverí v duchov, ale to, čo sme videli, bolo naozaj strašidelné," dodáva Nick (42).

Muži pracujúci vo fabrike majú odvtedy pocit, že ich niekto alebo niečo stále sleduje. Niekoľkokrát za posledné dni sa im stalo, že našli svoje náradie odložené na mieste, kde ho nikdy nenechávajú. Jeden z nich dokonca nedávno uviazol na niekoľko hodín vo výrobnej hale, keď ťažký stroj zablokoval dvere, pričom nikto iný v tom čase v miestnosti nebol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu