Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Galková (†17) straší po smrti rodinu, otec nahral jej hlas!

Melissa Galková
Melissa Galková (Zdroj: YouTube)

EAST GRANBY - Melissa Galková z Connecticutu mala sedemnásť rokov, keď narazila autom do stromu a ťažko sa zranila. Krátko nato upadla do kómy a neskôr v nemocnici zomrela. Jej rodina tvrdí, že sa v ich dome po tragickej smrti dievčaťa začali diať nevysvetliteľné veci.

"Začala nám zvoniť na dvere, prepínať televízne kanály, zapínať a vypínať svetlo," hovorí Gary, ktorý má spolu so ženou Cindy ešte ďalšie dve dcéry Jennifer a Heather. "Už párkrát sa stalo, že dievčatá varili obed a zrazu mali z ničoho nič pocit, že niekto vošiel do miestnosti. Inokedy som zas ležal na gauči a vtom som ucítil, akokeby si vedľa mňa niekto sadol a položil mi hlavu na prsia."

Podľa Galka sa paranormálne zážitky stále stupňovali. "Už nám klopala aj na rameno alebo nás bozkávala na čelo. Heather Melissu dokonca niekoľkokrát zazrela." Rozhodol sa preto využiť svoje znalosti z práce a zostrojiť elektromagnetický senzorický prístroj, ktorý mu umožní s jeho najstaršou dcérou hovoriť.

Zariadenie pomenoval Mel-Meter 8704 podľa rokov jej narodenia a smrti, informoval portál tn.cz. Tvrdí, že na neho nahral, ako mu dcéra osem rokov po tragickej autonehode hovorí. "Milujem ťa, ocko." Celá rodina trvá na tom, že duch Melissy je skutočný a že zariadenie, ktoré Gary zostrojil, to dokazuje.

Vynaliezavý muž následne zostrojil asi tridsať druhov detektorov paranormálnych javov a s úspechom ich predáva za 79 až 350 dolárov. "veľmi sa nám uľavilo, keď nám dcéra dala zo záhrobia najavo, že je všetko v poriadku. Chcel som, aby aj ostatní mali možnosť dozvedieť sa o svojich milovaných," povedal.

Dievča straší svoju rodinu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu