Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gore odfotil záhadnú postavu, je to duch dieťaťa?!

Tajomná postava by mohla byť duch zomrelého dieťaťa Zobraziť galériu (2)
Tajomná postava by mohla byť duch zomrelého dieťaťa

CHELTENHAM - Chcel odfotiť svojho domáceho miláčika, namiesto neho však zachytil niečo, čo pravdepodobne patrí do iného sveta. John Gore (43) totiž tvrdí, že záhadná postava na snímke je duch dieťaťa.

"Moja mačka na tom mieste neustále vyvádzala. Škriabala stenu a skákala na kreslo a ja som ju pri tom fotil," spomína John na to, ako zaobstaral fotografiu nadprirodzeného úkazu.

Gore odfotil záhadnú postavu,
Zobraziť galériu (2)

Tú potom spolu s priateľkou Soniou ukázali susedke, ktorá im povedala, že v dome, do ktorého sa nedávno nasťahovali, zomrelo niekoľko rokov predtým bábätko na syndróm náhleho úmrtia novorodencov (SIDS). Všetci si preto myslia, že je to jeho alebo jej duch. SIDS však postihuje deti vo veku do jedného roka a postava na fotografii je zjavne staršia.

"Nebojíme sa ho, ale občas sa tu dejú čudné veci, napríklad, že niečo neustále prepína televízne kanály, alebo vypína prístroje. Napriek tomu si myslíme, že je to priateľský duch, a že nám neprinesie nič zlé," povedal autor fotky. Rovnaký názor zdieľa aj jeho partnerka, ktorá záhadnému stvoreniu familiárne hovorí Johny Junior. Správu priniesol Blesk.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu