Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Krásky vyhodili zo súťaže Miss Taliansko, boli príliš sexy!

Raffaella nahnevala organizátorov fotkou v bielizni Zobraziť galériu (6)
Raffaella nahnevala organizátorov fotkou v bielizni (Zdroj: Daily Mail)

RÍM/BRATISLAVA - Tri súťažacie prišli o možnosť uchádzať sa o titul Miss Taliansko po tom, čo objavili ich "nemorálne" fotografie. Alice Bellottová (22), Raffaella Modugnová (23) a Tiziana Piergianniová (26) sa podľa organizátorov prehrešili proti nariadeniu, ktoré zakazuje účastníčkam nechať sa zobrazovať v provokatívnych alebo obnažených pózach.

Ako prvú diskvalifikovali Bellottovú pre údajne lascívne zábery v ružovej nočnej košeli a samopašnú snímku, na ktorej Talianka sedí v džínsach s roztiahnutými nohami. Po nej dostala "padáka" Modugnová, ktorej vyčítali fotografie v čiernej a bielej erotickej spodnej bielizni, zahaľujúcej iba intímne partie. Tretiu modelku Piergianniovú, jedinú slobodnú mamičku v súťaži, poslali domov za zábery odhaľujúce poprsie.

"Som naozaj naštvaná na vylúčenie zo súťaže. Pokiaľ ide o mňa, fotografie sú vkusné a umelecké. Som modelka, je to moja práca, v čom je teda problém?," pýta Bellotová, podľa ktorej jej rodina o všetkom vie a stojí za ňou na 100 percent. Zo svojho nešťastia však nakoniec vyťaží, keďže vďaka vyhadzovu sa jej ponuky len tak hrnú.

Zvyšné dve modelky sú podľa slov ich priateľov sklamané, pretože očakávali, že súťaž bude pre ne odrazovým mostíkom do sveta šoubiznisu. Mnohé z prechádzajúcich súťažiacich si zahrali v rôznych seriáloch či populárnych televíznych reláciách.

Súťaž Miss Taliansko sa koná od roku 1939 a môže sa pochváliť slávnymi účastníčkami ako sú Sophia Loren a Gina Lollobrigida. Tento ročník sa uskutoční budúci týždeň v Toskánsku a je prelomovým nielen rekordom v počte vyhodených, ale aj tým, že sa otvoril ženám s veľkosťou 14 v snahe ukázať, že atraktívne môžu byť aj plnšie tvary.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu