Piatok31. máj 2024, meniny má Petrana, Petronela, Nela, zajtra Žaneta

Kráska z Avatara s výstrihom po pupok: Kde nechala prsia?

Zoe Saldana Zobraziť galériu (13)
Zoe Saldana

MIAMI – Je úplne plochá! Hoci Zoe Saldana (33) je medzi hollywoodskymi kráskami známa svojím vyberaným vkusom, aj ona dokáže v otázkach módy šliapnuť poriadne vedľa. Naposledy vystavila na obdiv to, čím by sa príliš chváliť nemala – celkom spľasnutý hrudník!

Ako žehliaca doska! S takým imidžom hrdinka legendárnej 3D snímky Avatar zavítala pred pár dňami do spoločnosti. Nad jej outfitmi síce väčšinou módni kritici ochkajú, tentoraz však priveľa dôvodov na radosť nemali. Zoe Saldana totiž svoje prednosti nechala „vyniknúť“ nevábnym spôsobom – bez bielizne a v poriadne hlbokom výstrihu!

O tom, že menej je niekedy viac, americká herečka mala možnosť presvedčiť samu seba na tohtotýždňovej premiére svojho najnovšieho filmu, Colombiana. Pokus o zovňajšok sexi gladiátorky jej totiž veľmi nevyšiel. Biela vlečka šiat jej čiastočne prekryla výstavné nohy, véčkový výstrih bez podprsenky upriamil pozornosť na jej chlapčenský hrudník. V bielo-zlatej kreácii tak bezkonkurenčne pôsobila len jej čokoládová pleť!

Aj keď sa Zoe po uvedení Avatara do kín dočkala nevídaného úspechu, obrovský boom sa neslávne podpísal na jej zdraví. Vďaka neutíchajúcemu kolotoču sa totiž totálne vyčerpala a psychicky sa zrútila. „Rok po Avatare bol emocionálne zdrvujúci. Cestovala som po celom svete, budila sa v rôznych časových pásmach,“ zverila sa len nedávno v jednom z rozhovorov. Dodala pritom, že jej spánku následne nebolo konca-kraja: „Moje telo sa vyčerpalo a koncom roka skolabovalo. Sedela som v hotelovej izbe a nemohla prestať plakať. Nedokázala som bdieť. Musela som prespať snáď celý mesiac.“ Či už je Zoe z najhoršieho vonku, však s určitosťou nevedno. Stále totiž patrí k najchudším kráskam Hollywoodu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu