Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Pevné puto: Kráska (†25) zinfarktovala pár hodín po smrti priateľky!

Kamarátky zomreli iba pár hodín po sebe Zobraziť galériu (3)
Kamarátky zomreli iba pár hodín po sebe (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN/BRATISLAVA - Mladá Angličanka Yasmina Suglianová dostala srdcový záchvat po tom, ako si vypočula, že jej kamarátka prehrala boj s ťažkým ochorením. Podľa jej matky Kay utrpela taký šok, že sa jej tep stal nepravidelným a lekári jej už nedokázali pomôcť.

Zdravotníci študentku londýnskej univerzity oživovali 30 minút, ale zomrela iba pár hodín po svojej najlepšej priateľke Portii Jonesovej (†23).

Dievčatá sa spoznali pred dvoma rokmi v nemocnici, kde obe liečili na cystickú fibrózu. V čase úmrtia bola Portia na čakacej listine kvôli transplantácii pľúc.

"Rozumeli si navzájom ako nikto iný. Podporovali sa, keď sa cítili na dne. Veľmi sa milovali a rozprávali sa o všetkom, čo urobia, keď Portia dostane nové pľúca," hovorí skľúčená matka.

Kay si však nemyslí, že smrť dcéry bola spôsobená cystickou fibrózou, pretože jej pľúca boli na tom lepšie ako vlani v tomto čase. Študentka sa dokonca hodlala budúci týždeň zúčastniť hudobného festivalu.

Yasmina od detstva taktiež trpela srdcovou vadou známou ako dilatačná kardiomyopatia. Jej srdcový sval mal príliš tenké steny a pre zväčšený orgán bolo náročné pumpovať krv efektívne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu