Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kráska nepôjde na Miss World, stlstla o 2,7 kila!

Cynthia de la Vega
Cynthia de la Vega (Zdroj: sheknows.com)

MEXIKO CITY/BRATISLAVA - Prvá mexická vicemiss Cynthia de la Vega (19) na vlastnej koži zažila, čo znamená diktát štíhlosti vo svete modelingu a súťaží krásy. Hoci mala v novembri reprezentovať svoju krajinu na Miss World, nikam nepôjde. Pribrala totiž 2,7 kila, napísal portál novinky.cz.

Napriek tomu, že mala Cynthia schudnúť, nabrala na váhe, a tak jej organizátori súťaže Nuestra Belleza Mexiko nielenže zakázali ísť na Miss World, ale navyše jej vzali šerpu s titulom prvá vicemiss.

"Bola som veľmi smutná a veľmi sklamaná. Plakala som a plakala a plakala. Vyžadovali, aby som niekoľko kilogramov schudla, ale nikdy mi neposkytli špecialistu na výživu ani inú asistenciu, aby sa mi podarilo schudnúť," sťažovala sa Cynthia na tlačovej konferencii.

"Nemala dostatok odhodlania a disciplíny, nedodržiavala odporúčania a ciele, s ktorými počas príprav súhlasila," vysvetlila prezidentka mexickej súťaže krásy Lupita Jonesová, bývalá Miss Universe.

De la Vega sa napriek tomu cíti byť ukrivdená a myslí si, že je to nespravodlivosť. "Vzali mi korunu, ktorú som získala. Je moja," trvá na svojom mladé dievča.

Misska pribrala, má smolu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu