Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Matej Dužina bol online!

Matej Dužina Zobraziť galériu (5)
Matej Dužina

Vianoce sa blížia a preto sa už tento piatok o 10 hod. budete môcť porozprávať s človekom, ktorý ešte nezabudol na ich čaro. Postavu Mateja Dužinu určite všetci poznáte najmä z vianočných televíznych spotov T-Comu.

O fanúšikov nemá núdzu, pretože tento milý a vitálny dedko je vždy dobre naladený. Môžete ho stretnúť aj na internete, na ktorom neustále surfuje a rozdáva vianočnú náladu celému Slovensku. Pripravil a rozposlal mnoho ľudových pranostík a vinšov, navyše tým, ktorí sa neboja súťažiť, porozdával už kopec darčekov a na free.sk toho chystá ešte viac. Spýtajte sa vášho obľúbeného dedka čo len chcete a on vám za to tradične popraje "ako ruka safaládky, ako noha klobásy."

Rozhovor

09:42:18 - otázka od: Palino BA Co robite vo volnom case,udrziavate si kondicku ako?Aky je podla vas recept na zivot. Vela zdravia a pekne sviatky ... Kondicku alebo pevnuo zdravie, ako to my volame, si udrziavam pracou. Staram sa o hyd, viem statok obriadit, drevo narubat, fuzy ostrihat... Mnoho toho. Recept na zivot: 1 diel kysleho mlieka, 2 diely slaniny, 3 diely palenky. Pretrepati, nemiesati. Aj Vam vela sviatkov a pekneho zdravia.

09:47:44 - otázka od: Renata M. Comu vdacite za to ze ste taky vitalny?? Odkedy som Vas videla v TV uz aj reklamy pozeram, tie vase su fakt podarene... dakujem a prajem krasne sviatky... Taky vitalny som preto, ze dodrziavam vsetky zvyky, co treba. Napriklad zvyk, ze treba vsetky zvyky dodrziavat. Alebo ten, ze pri online rozhovore treba v trenirkach sediet. A samozrejme, ze na ne este nohavice si obliect.

09:49:52 - otázka od: sisi Dobrý deň, ste mimoriadne sympatický a pôsobíte veľmi vitálne. Čo Vás udržiava v dobrej nálade a ako zvyknete tráviť voľný čas? Máte vnúčatá? Prajem všetko dobré... Dakujem za chvalu vitality mojej. A co ma udrziava v dobrej nalade? Jeden diel kysleho mlieka, dva diely slaniny, tri diely palenky pretrepati, nemiesati. Vnucata nemam. A vy?

09:53:15 - otázka od: Lenka Jéééééj pekný deň, konečne nejaká poriadna "CELEBRITA", chcem Vám iba popriať veľa zdravia a nech stále rozdávate okolo seba radosť.Krásne Vianoce :) To sa mylite. Konecne nejaka poriadna celebrita je Julo z Horneho Lesa. Ten, co tak vie zakricat, ze medvedovi od hrozy srdce pukne. A za to prianie vam jeeeeeeeeeej... dakujem.

09:55:13 - otázka od: fanusik Milan Dobry den. Chcem sa vas spytat... vlastne sa nechcem nic spytat, chcem vam len povedat, ze reklama v ktorej hrate, je asi jedina na ktoru sa da pozerat. A chcem vam aj zazelat vsetko dobre pocas tychto vianoc. Dobry den. Ja vam chcem odpovedat... vlastne vam nechcem nic odpovedat, len sa chcem podakovat za chvalu reklamy mojej. Aj za zelanie dobreho vsetkeho vianoc pocas. Jeeeeeeej.

09:59:05 - otázka od: S.B. caw dedo, kedy mi posles tu spolocenku hru co som vyhral cez tu sutaz na facebooku s tymu fuzami ? Caw S.B., hru som poslal, ale nasho stareho postara Kevina pes pohryzol. A tak ho Kervin naspat pohryzol. A pes zasa jeho. A Kevin zasa psa... Pockaj, vykuknem z okna... Nechaj psa psom a hybaj to uz zaniest fuzatemu, listar daromny!

10:01:54 - otázka od: adam čau mato som tvoj fanušik ako sa maš.adam Cau adam. Aha, tak to ty si ten moj fanusik... mam sa primerane veku. Svojmu veku. mato.

10:04:59 - otázka od: Gabo Ešte ako dlho bude T-com otravovať ??? Nepotrebujeme ani "ako ruka safaládky", ani "ako noha klobásy." Poprajte nám pokoj a kľud od takých vtieračov ako je T-com. Viem že to neuverejníte, ale potrebujem to povedať. Bojím sa už otvoriť chladničku aby nevypadol z nej ten slabomyseľný dedo. Kazdy ma nejaku obavu v zivote svojom . Ja napriklad cele dni sedim v chladnicke a bojim sa, kedy ju zase otvori ten silnomyselny Gabo a ja z nej vypadnem.

10:05:25 - otázka od: Adam možeš mi dať mail matej.adam Mozem, ale potom mi ziadny nezostane.

10:07:24 - otázka od: matko Tieto reklamy sa mi pacia lebo moja babka ma podobne tradicie v oblube....tiez sme uz vela veci spalili....:D:D:...a ako sa mate Pozdravujem babku a celu familiu vasu, nech vam to pali po cely rok. A ako sa mame? Primerane veku. Svojmu veku.

10:10:20 - otázka od: evitta pán matej,prajem požehnane vianoce a do novehoroku zdravie.ste super,vymetáte doma liščím chvostom kúty pred štedrou večerou???? Dakujem za prianie. Jeeeeeeeeej. Ja nevymetam, to musi gazdina. Ja gazdinu doma nemam, ja len do studnicky vins poviem, oci pretriem, so vcelami sa porozpravam, so sebou sa porozpravam, s liscim chvostom sa porozpravam...

10:12:09 - otázka od: Wilko kto ste??? Ako hovori sesternica Hela z Topolcian, kazdy ste nieco ine. Jeden ste zdravia, druhy stastia, treti ste pokoj od otazok typu tohto.

10:15:41 - otázka od: lola moja otázka znie aké dlhé chcete mať fúzy prajem pekný deň Fuzy musia len take dlhe byt, aby ich bolo mozne od obocia rozoznat. Inak by si sa clovek lahko mohol zmylit, popod obocie sa usmievat a prekvapene fuzy zdvihat.

10:16:56 - otázka od: Martin S. Dobry den, v prvom rade by som Vam chcel zazelat prijemne prezitie vian. sviatkov a vsetko dobre v buducom roku. Fandim Vam, reklama s Vami ma myslienku, je zabavna na rozdiel od vacsiny trapnych reklam v slov. mediach. Rad by som sa spytal na to, akym sposobom sa udrziavate vo forme, ze vyzerate vzdy tak dobre naladeny. Mozete prezradit recept na "vecnu mladost"? Dobry den, dakujem za prianie a reklamy chvaalu, jeeeeeeej. A recept, neviem, ci som uz spominal. Jeden diel kysleho mlieka, dva diely slaniny, tri diely palenky pretrepati, nemiesati.

10:18:14 - otázka od: Michal Ste super. Bez Vás by T-com reklama bola o ničom. Dakujem. Jeeeeej. Bez Vas by den dnesny bol o nicom.

10:22:36 - otázka od: Zuzu Dobrý deň, reklama sa mobilnemu operatorovi podarila, ale len vdaka Vam.Zaujimalo by ma, ci je ten Vas prizvuk pravy, alebo len reklamny. Z ktorej casti Slovenska pochadzate ?? Dodrziavate aj mimo reklamy ludove zvyky a obycaje ?? :) Prajem pekne Vianoce a Novom roku vsetko len to dobre, hlavne vela zdravicka a vela takej vitality aku mate. Zuzu Prizvuk vravite? To prvy raz pocujem. U nas v dedine vsetci tak vravia, u nikoho prizvuk neslychat. Mozno mate zvuk na televizore nedobre nastelovany. Stistnite SETTINGS - SOUND - ACCENT DISABLE. Pochadzam z Chrazdinej (citaj Chraždinej). Je to ta cast Slovenska, kde liscie chvosty davaju dobru noc. Za prianie dakujem. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeej.

10:25:07 - otázka od: Rasto Dobry den Pan Dužina. Chcel by som sa opýtat, odkial pochádzate,kde pracujete a ako ste sa dostali do reklamy? Inak to hrajete velmi dobre, stále si rád pozriem Vasu reklamu ste prefektni nech sa Vam dari. Dovidenia. Pochadzam z Chrazdinej (citaj Chraždinej), pracujem v Chrazdinej (citaj Chraždinej) a do reklamy som sa dostal ani neviem ako. Zrazu povedali O tri ideme, klapka a islo sa. Davajte si pozor, moze sa to stat aj vam. Dakujem, jeeeeeeej.

10:27:27 - otázka od: Jozef Myslím, že ste v súčasnosnosti najpopulárnejšou osobnosťou Slovenska. Môžete mi prosím zopakovať ten Váš krásny vianočný vinš ? Ďakujem a zdravím. Najpopularnejsou osobnostou je Julo z Horneho Lesa. Vins - pre kratkost casu len zaciatocne pismena: V v t s, a r s, a n k, d r d k, a m d s, a z k.

10:28:15 - otázka od: mino Pekny dobry den ujo..vy ste takyyyy zlaty, vsetci Vas lubia a rozdavate radost..Ako sa Vam dari?? aj vy ste herec? nezaprajete prosim nejaky pekny vins? Nech sa Vam dari, hlavne vela zdravia, stastia a pohody.... Dakujem, jeeeeeeeeej. Dari sa mi dobre, vid recept na zivot. Nezabudni pretrepati, nemiesati.

10:29:57 - otázka od: iwa a tento clovek je naozaj dedo alebo niekto zamaskovany? Je u vas nejaky clovek? Ak je to dedo, nebojte sa. Ale ak je to niekto zamaskovany, volajte policiu!

10:32:22 - otázka od: lina Chcem sa spytat, ci ten dlhy vins este pokracuje aj dalej :) napisete nam ho? Ano, ten vins pokracuje. Pre kratkost casu len zaciatocne pismena: a e v b d, g g d e r z c, d d s, m m, f 82 w.

10:34:12 - otázka od: milan Dobrý deň pán Dužina.... Chcem sa spýtať z akého kraja pochádzate? a aké tam mali tradície na Vianoce?? ďakujem a prajem Vám krásne Vianoce, pevné zdravie a bohatého Ježiška!!! Pochadzam z kraja, ktoremu niet konca kraja, ktoremu niet konca kraja, ktoremu niet... Joj, zamotau som sa. Na Vianoce sme mali tradiciu sa nezamotat, ale to uz davno jest. A dakujem. Jeeeeeeeeeeej.

10:36:50 - otázka od: Peter holecko z akej obce pochadzate kto vas nahovoril na tuto fantasticku a velmi vtpinu reklamu kolko mate rokov a s kade poznate take vtpne vinsovavacky a skvele vtipne reci nehnevajte sa ale ste skvely penzista na svoj vek Pochadzam z Chrazdinej (citaj Chraždinej). Rokov mam tolko, ze som zabudol koľko. Vinsovacky poznam z Chrazdinej (citaj Chraždinej).

10:37:10 - otázka od: ali odkial pochadza matej duzina? Z Chrazdinej (citaj Chraždinej).

10:37:34 - otázka od: Silvia Dobrý deň, prajem Vám krásne sviatky. Dakujem. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.

10:37:42 - otázka od: anci Kto Vas zaregistroval na Facebook? ;) Katka.

10:39:08 - otázka od: dadulecka ako sa mate? ake je vase povodne povolanie a co ste doteraz robili Mam sa primerane veku, svojmu veku. Moje povodne povolanie je dedo v domacnosti. Doteraz som robil deda v domacnosti.

10:40:28 - otázka od: veronka ...dobry den prajem...chcem sa spytat- vy tiez uznavate tradicie na vianoce ako propagujete v reklame...apropo-je to velmi vtipne :-))) Dodrziavam, ako inak. Dakujem, jeeeeeeej.

10:43:55 - otázka od: falko takacs dobri den pan matej! ste mi velmi simpaticky a rat celkom bi som si s vami niekedy vipil salku s cajom. aj hram sachi. krasni svjatok prajem! falko Dobri den, konetcne njegto s chrazdynskym pravopysom. Vytaj, krayanu! To sy ty, falko takacs? Sto rokou som ta nevideu. A ani tegaz ta nevidym. A za prianie namiesto jeeeej klasickou chrazdinskou krrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

10:44:34 - otázka od: Stanger Dobrieeeho! TV moc nepozerám, ale ten Váš prejav v reklame je naozaj balzam na dušu. Geniálna myšlienka tvorcov reklamy vo Vašom podaní, proste paráda. Učím sa tie „zvyky“ naspamäť a terorizujem kolegov, priateľov, kto sa pritrafí... Veď napríklad po dobytok človek nemusí zachádzať ďaleko, je ho všade vôkol nás... Tak ma napadá, že možno si trúfnem aj pri vianočnej večeri na mojich najbližších! Nech sa Vám dobre vodí. Keby bolo na mne, hneď Vás zapíšem do zoznamu UNESCO ako kultúrnu pamiatku!:-) svetového významu. Všetko dobré a nech sa darí, otázku nemám. Ďakujeeeem. S pozdravom Stano Dakujem. Krrrrrrrrrrrrrrrrrr. Vlastne jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.

10:44:50 - otázka od: anci odpovedate len na otazky o Vasej vitalite? Ano aj nie.

10:45:10 - otázka od: Katka SNV Dobry den chcela by som sa spitat budu aj ine tie reklamy.....vy ste tam dobri velmi sa mi to paci Budu, budu.

10:46:04 - otázka od: le_sergent to uz naozaj nemali koho ineho na dnes zavolat? Volal som Jula aj postara Kevina. Kevin sa so psom hryzie, Julo medvedom srdcia puka.

10:47:26 - otázka od: moric prajem krasne aviatky a vela vybornych reklam aj rokov Asi mate preklep vo vasom priani, mysleli ste asi krasne Aziatky. To je najkrajsie prianie zatial, dakujem, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

10:48:02 - otázka od: lulu dobry den, chcem vam len povedat, ze lepsieho herca, ako ste vy v reklame na T-Com ani len nemohli dat. Vesele Vianoce! Ja som neherec. Som ded. v dom. (pre kratkost casu pisem uz len skratky)

10:48:25 - otázka od: Katkaaaaa Aj v skutočnosti dodržiavate vy tie praktiky??? Co je to skutocnost?

10:50:16 - otázka od: Ada Odkial pochadzate? Ja som z okresu Lucenec a pocula som ze aj Vy ste tu kedysi posobili...prajem pekne sviatky Pochazam z Chrazdinej (citaj Chraždinej). Ano, hovori sa o mne, ze som posobil v Lucenci. Julo Vam hovoril? Neverte mu.

10:51:29 - otázka od: 24cam Naozaj ste taký aj v súkromnom živote ako v tej reklame. Lebo mať takého svokra by som teda nechcel :D Ano, naozaj som taky. A ani ja by som zata, co sa vola 24 cam tiez nechcel. Ako Vas doma volaju? Cisllom alebo pismenom?

10:53:40 - otázka od: Loptos Reku, ci nepridete na Silvestra na Brezovu? Odkedy Svako Ragan umreli, nechodim na Brezovu.

10:59:42 - otázka od: katusa bozeeeeee...x)) ...vy ste taky uzasny cloveek,ze zasnem:D ..vase reklami su uzasne a tu vianocnu vynsovacku si denne pospevujem ...alebo recitujem ...chcem vam popriat stastne sviatky a do noveho roka vela zdraviaa...ste vazne super Tolko ludi dobrej vole sa tu nazbieralo, ze mi je aj luto odist od vas. Ale na Nivy Mlynskie idem, bo posledny tohtorocny autobus ked nestihnem, uz toho roku Jula, Kevina, ni dalsich z Chrazdinej (citaj Chraždinej) nestretnem. Takze vinsujem vam vitalitu (vid recept, nezabudni pretrepati, nemiesati). Luto mi, ze som vsetkym odpovedat nedokazal, bo mnoho vas bolo. Opatrujte sa a ked do Chrazdinej (citaj Chraždinej)zavitate, na Mateja Duzinu sa spytajte a rad vas privitam. Aj katusu. A co na zaver? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu