Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Víťaz Farmy Mário sa s výhrou nepodelí: Súperov nechce ani vidieť!

Víťaz reality šou Farma Mário Drobný bol online. Zobraziť galériu (4)
Víťaz reality šou Farma Mário Drobný bol online. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – A je to tu! Po dlhých mesiacoch drsného prežívania o hlade, v zlých hygienických podmienkach a bez akéhokoľvek kontaktu so svojimi blízkymi, sa teší z víťazstva Mário Drobný (21). Z Farmy si odnáša 50 000 €. Ak vás zaujímajú prvé dojmy mladého Herkulesa zo statku, prečítajte si online rozhovor. V ňom víťaz markizáckej šou okrem iného prezradil, že kolegovia zo súťaže mu nebudú chýbať a rovnako tak nemá v pláne sa s nimi nejako intenzívne stretávať.

Odkedy na Farmu vstúpili prví odvážlivci, prešli dlhé štyri mesiace. Už v prvé dni vypadli hneď traja súťažiaci, ktorí drsné podmienky na hospodárstve nezvládali - či už psychicky alebo fyzicky. Preto za nich onedlho prišla náhrada – dve ženy a jeden chlap.

Po tomto kroku si už všetci mysleli, že sú v kompletnej zostave. No mýlili sa! Na statok zavítali ešte štyria banditi – dve ženy a dvaja chlapi. Až vtedy príchody na Farmu skončili. Ako týždne plynuli, tak sa osadenstvo pomaly zmenšovalo. Až nakoniec ostali dvaja najsilnejší bojovníci – Silvia Haluzová a Mário Drobný.

Po nedeli je definitívne jasné, že víťazom sa stal mladý svalnáč. Ten porazil staršiu Trnavčanku v disciplínach jednoznačne 3:0. Viac o priebehu finále sa dočítate TU!

Výherca 50 000 € prišiel na online rozhovor do topiek, kde vám odpovedal na vaše zvedavé otázky.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

17.12.2012 10:41 - otázka od Jarmila
Super, gratulujem. Žiť sa dá aj bez vulgarizmov, bol si dobrý aj ako sluha.S kým sa chceš v búdúcnosti stretávať, ako kamarát? Koho nemusíš vôbec?
chybat mi budu len zvierata a so Stefanom sa stretavam
17.12.2012 10:40 - otázka od Ivka
zase to vyhral človek čo to najmenej potreboval,nič v zlom, ale si tam bol najnudnejší človek, ak by bola farma iba o tebe tak by to nikto nepozeral,svaly ťa zachránili nič viac
Presne tak svaly ma zachranili a preco nie ved aj mozog je sval a ja som dokazal,ze rozvíjam aj ten.
17.12.2012 10:36 - otázka od andy
máš nějaké herecké zkušenosti?a jak si se dostal k modelingu?
Modeling to bola uplna nahoda.Po mojej poslednej sutazi v kulturistike ma oslovil jeden pan,ktory videl fotky zo sutaze.Nafotil som book a siel do sveta.Z herectvom nemam skusenosti no ja sa naucim vsetko a rad sa ucim
17.12.2012 10:34 - otázka od isabela
Mario, komu by si z ostatnych farmarov doprial vyhru keby si ty nevyhral?
Výhru by som urcite doprial Stefanovi
17.12.2012 10:30 - otázka od Katka
Ahoj Mario, aku mas strednu skolu a na akej vysokej skolke si studoval ? Ako dlho cvicis a kolko hodin tyzdenne?
Studoval som na Strednej Zdravotnickej skole ako farmaceutický laborant a pokracoval som na výške ako chemik.Konkretne UCM v Trnave
17.12.2012 10:29 - otázka od Alžbeta
Ahoj Mário! Viem, že si veriaci. Pomáha Ti viera v živote a pomáhala Ti aj na farme? Formuje nejakým spôsobom Tvoj život? Želám požehnané Vianoce.
Na farme mi pomahala len viera.
17.12.2012 10:27 - otázka od Blanka
Mário v prvom rade ti chcem pogratulovať k víťazstvu. Od začiatku som vedela že si adept na víťazstvo.Celú hru som ti držala palce. Teší ma že Števo bude odmenený od teba. Správne si sa rozhodol. A Silvia!! Tá ti vždy nakladala škaredé slová ......bolo to nepekné. Si zlatý chlapec a prajem ti veľa úspechov v živote. Mário mám len jednu otázku. Aké budú tvoje plány ďalej?
Moj plan je,ze by som sa chcel dostat do nejakeho serialu alebo filmu
17.12.2012 10:20 - otázka od pamela
Mário, som z teba úplne mimo. Si krásny, skromný a šarmantný. Som rada, že si vydržal čeliť bande tých primitívov. Srdečne blahoželám k výhre (ps: nedáš kontakt?)
Dakujem ludom co mi drzali palce.Pozdravujem Cechov a Slovakov.Vase listy na farme ma neskutocne podporovali a tlacili dopredu.Este raz velka vdaka P.S.:Svoju tvar si zachovam a urcite vas nesklamem.
17.12.2012 10:14 - otázka od anita
Si inteligentný,charakterný,pracovitý a to ostatným vadilo. Pozrel si si spätne celú Farmu? Aký máš názor na Janine , Petrove a Silviine vulgárne správanie voči Tebe. Rozhodne Ti nesiahajú ani po členky. Tomáš je tiež falošný voči tebe.
Farmu som zil a tak som si nechcel pripominat to co som tam, prezival.
17.12.2012 10:13 - otázka od Iva
Ahoj Mário, Drzali sme Ti palce a sme radi, ze si vyhral prave Ty, ake mas plány do buducna?
tak chcel by som pokracovat v TV a mozno sa dostat do nejkeho serialu alebo filmu
17.12.2012 10:12 - otázka od Filip
NAzdar Mario najskor gratulujem k vyhre a chcem sa opytat ci si bral niekedy doplnky vyzivy alebo si cisto natural. Neber to osobne si kral :)
doplnky vyzivy patria ku kulturistike no nebral som steroidy pretoze to k tomu podla mna nepatri.
17.12.2012 10:08 - otázka od Lucia Široká
Mriuško ahoooj :))) ja som ti to hovorila, že vyhráš :) strašne sa teším s tebou :) Lucka Široká
Dakujem Lucka
17.12.2012 10:07 - otázka od Rasto
Ahoj...Gratulujem ... Zevraj to v servitke nebudes mat lahke,je to pravda?
Servitka bola narocna a aj ten tyzden.Bol som tam sam chalan a ako farmar nie oblubeny.Ked sme tocili tak som sa pripravoval na kazdy den
17.12.2012 10:06 - otázka od Jejty
čauwes, kdo byl na farmě nejzkeřnější a nejfalešnější, a kdo naopak nejupřímnější. Jelo se na famrmě podle nějakého scenáře?
Na farme nebol scenar a ak tam chcel niekto nieco hrat tak mu to vydrzalo mozno prve dva tyzdne.Clovek je pod takym natlakom,ze sa nedokaze kontrolovat.Prave prejavi to co je v nom.Vsetko bolo realne a zite nie hrane
17.12.2012 10:03 - otázka od cmuk31
Mário vôbec neľutujem 50 sms čo som ti zaslala,lebo konečne to vyhral správny chalan.veľmi sa podobáš na môjho syna aj povahovo a bol si mi od začiatku veľmi blízky.želám ti len to najlepšie.a taká otázočka.čo na toto všetko hovorí tvoja zlatá sestrička Katka,aký máš s nou vzťah?dakujem
Katka je rada ,ze som konecne doma a tesi sa z toho.Ja mam dobre vztahy aj s bráchovcami.Vsetci spolu makame vo fitku a podporujeme sa
17.12.2012 10:01 - otázka od Natalia
Ahoj Mário držala som ti palce a gratulujem chcem sa opýtať aké športy robíš v súkromí a či pojdeš na dovolenku ? :) veľa šťastia )!
Venujem sa skoro vsetkemu no najviac fitness a kulturistika.
17.12.2012 09:59 - otázka od jojonr
ahoj som rad ze to vyhral niekto normalny.ako dlho ti bude trvat kym sa dostanes do svojej starej formy
tak nebude to dlho uz dva tyzdne cvicim a svalova pamat je naozaj dobra takze staci nejaky mesiac
17.12.2012 09:52 - otázka od sisy
želám Ti v živote vééééľa veľa šťastia..a hlavne ostaň taký,aký si a ľudia ťa budú mať radi :)je super vedieť,že medzi nami sú aj správni chlapi :)nechýba ti teraz farma? :D
farma ako taka bola super a da sa povedat,ze mi aj chyba no ludia mi nechybaju
17.12.2012 09:47 - otázka od Timka
Ahoj Mário :)čo máš dnes na pláne?
dnes dokoncim topky a potom mam volno
17.12.2012 09:47 - otázka od Pista
Mario, bohuzial si rychlo zabudol,ze na Farme si bol pre Silviu,Janu,Peta a dalsich hlavne "SLIZSKY HAD", klamar ap. Tej tlupe prevazne intriganov,lenivcov a zlych ludi by si z vyhry nemal dat NIC!!! Aj Stevo sa k Tebe NEZACHOVAL vzdy ferovo,pozri si v TV. Preto nas, co sme Ta podporovali NESKLAM. Na charitu mas viac a lepsich prilezitosti.
nebojte sa nesklamem vas
17.12.2012 09:46 - otázka od andrejko
Ahoj mario,gratulujem k vyhre,nevidel som to vcera ale odlahlo mi ze si vyhral ty...vies co sa mi na tebe paci?tvoj splachovaci system:) keby na mna niekto hulakal ako na teba na farme silva a ostatni..asi by som ich hodil vlkom... no nic...drz sa:) nech sa ti dari,aj doma, akurat citam ze si chces kupit auto?nad akym uvazujes? :)
chcel by som nejaky chevrolet
17.12.2012 09:46 - otázka od veronika
si tu mario?
som
17.12.2012 09:45 - otázka od Juliana
Ahoj. Gratulujem. Strašne sme Ti celá rodina fandili. Strašne sme sa o teba(keď si bol na farme) báli. Aby si to psychicky vydržal do konca. Na farme to bolo celé psycho. Čo bolo ťažie psychický tlak alebo fyzická práca?
praca chlad a jedlo mi vobec nevadili.Jedine co bolo zle bol natlak od farmarov
17.12.2012 09:44 - otázka od sisa
ahoj Mário velmi ti to prajem tu vyhru a držim ty palce. Chcem sa opýtať či by si sa s niekym podeliť o svoju výhru ?
urcite pomozem stefanovi
17.12.2012 09:44 - otázka od MAJA
Ahoj Mario nechcel si nejaku cast penazi dat Silvii
myslim si ze by som sklamal vela ludi a ona by mi tiez nic nedala ved samam to vcera pred duelom povedala
17.12.2012 09:43 - otázka od Saša
Ahoj Mário,gratulujeeeem Ti k výhre,veľmi som Ti držala palce.Dnes už je málo mužov na svete s takými vlastnosťami ako si ty. Chcem sa spýtať,kam chodíš cvičiť.Prajem Ti len všetko dobré,nech máš okolo seba kopec dobrých ľudí a nech sa Ti splní,čo si praješ...vyhral si zaslúžene,pozdravujem z Trnavy :))
teraz momentalne chodim cvicit do TT v Pohode
17.12.2012 09:42 - otázka od silvia
ahoj Mário,chcela by som sa ťa spýtať,či aj po účinkovaní v Bez servítky si stále s editou kamarát,z upútaviek je zrejmé,že s janou do teba dosť rýpala,ale keby tam nebola jana tak by sa takto podľa mna takto nesprávala...a čo tomáš? nehovorili ti ľudia z tvojho okolia,že bol vo vzťahu k tebe dosť falošný? nie si z neho sklamaný? ostaneš s ním kamarát? P.S. blahoželám k víťazstvu,bolo to ozaj zaslúžené P.S.II. dúfam,že silvii z výhry nič nedaruješ (nemám proti nej nič,ale víťaz môže byť len jeden a ty si zaslúžiš)
ja to beriem tak ze nemam nic proti nim ale stretat sa s nimi nebudem a ani to nemam v plane.edit sa lahko menila pri Jane.Jedine Stefan je kamarat a rad mu pomozem
17.12.2012 09:39 - otázka od Patrick (M)
Ahoj, SuperMário. :) Tak, aký bol návrat do reality? A teraz s pravdou von. Že si ty v tom Tibete už bol a niečomu si sa priučil od miestnych mníchov? .) Lebo podľa mňa máš nielen oceľové svaly, ale aj nervy. Taktiež si ukážal inteligenciu, pokoru a slušnosť. Nebojíš sa žiadnej práce, či už typicky chlapskej alebo takej, ktorú robia skôr ženy. Fakt klobúk dole pred tvojimi rodičmi ako ťa vychovali, ale i pred tebou samotným, že si sa nenechal ovplyvniť touto skazenou dobou. V mnohých smeroch si pre mňa vzorom. Aj preto ti budem drzať palce, aby si aj naďalej ostal takým prijemným, kamaratskym, ale predovsetkým empatickým človekom, takým ako ťa vnímala väčšina divákov. Myslím, že by stálo za to spoznať ťa aj osobne a podať ti ruku. Aj preto ma zaujíma, či niekedy v budúcnosti neplánuješ nejakú autogramiádu alebo niečo podobné. Je mi tak trochu čudné pýtať na teba kontakt, tak prikladám ten svoj- stavby-zm@centrum.sk .Či ho využiješ, je čisto na tebe. Na záver by som ešte rád poprial krásne a pokojné Vianočné sviatky Tebe a ľuďom, na ktorých ti záleží. Práve ich názor o tom aký si človek by mal byť pre teba podstatný a nie názor nejakej jednoduchej Jany Petra a im podobných ľudi. Drž sa a dúfam, že ešte budem o tebe (v dobrom) počuť! .) A este - snáď vám to spoločné priateľstvo so Štefanom vydrži. Pozdravuje verný fanda.
Navrat bol super hlavne preto,ze som sa nemusel stretat s ludmi na farme.samozrejme ze budete o mne pocut budem sa o to snazit a taktiez sa rad stretnem.
17.12.2012 09:36 - otázka od Kristína
Ahoj Mário....gtatulujem k výhre. Máš v pláne sa s niekým so súťažiacich podeliť o výhru?
chcem pomoct a teda pomaham Stefanovi
17.12.2012 09:35 - otázka od miro
ahoj mario, bol si nasim favoritom ,ale postupom casu ...si nas sklamal....aky si sebecky, neviem ci si to divaci vsimli ale...si strasne sebecky..a myslis len na seba..a dnes v telerane co si povedal...ze silvii nedas..nic..lebo by tvoji fanusikovia boli sklamany.tak toto bol gooooll....nehambis sa????...skryvas sa za vieru ...ale si ..sebecky..hajzel ...robis sa sladky..dobry..ale niesi ....a tvoji fanusikovia su len pubertacky ..a KDHci..DDDDD....silvia nech bola aka..bola..ti pomahala...radila....a ty si jej mohol ..dat aspom .5 tisic eur.......hambi sa....fujjjjj.....
silvia sa mohla vcera rozhodnut sama ci chce priatelsky suboj a teda 50na 50 alebo bude bojovat.Nemam dovod jej davat 50000 rozhodla sa sama.Jedinemu komu pomaham je stefan
17.12.2012 09:33 - otázka od andrej
ahoj mario aky maš recept na zvladanie psychickeho natlaku a stresu?
nevsimat si to co o tebe hovoria vypustit to z hlavy a kaslat na to.Ty sam vies ako to je a co si vlastne zac
17.12.2012 09:32 - otázka od Lucy
Ahoj Majko!! Srdečne Ti gratulujem k zaslúženej výhre. Mám toľko rokov, čo Ty a som rada, že aj v našom veku sa nájde ešte niekto, kto sa nepotrebuje predvádzať alkoholom, vulgarizmami, ohováraním, ale dosiahol svoj cieľ skromnosťou, pracovitosťou a dobrým srdcom, a váži si základne ludske a morálne hodnoty, čo sa v našej generácii už tak často nevidí :-) Len tak dalej, si dobrý chalan a takto to dotiahneš určite v živote daleko, hlavne čo sa týka velkosti Tvojej ludskej osoby a srdca. Nech sa Ti darí!! PS: Ake je Tvoje vysnivané auto??
volakedy to bol chevrolet camaro no je to neekonomicke a tak by som si kupil Malibu
17.12.2012 09:31 - otázka od Michal
Čau. Predovšetkým ti gratulujem, bol si môj favorit od začiatku. A chcem sa spýtať ako dlho posiluješ, a či máš nejakého vzora. :)
moj vyor je Greg Plitt a cvicim asi uz5rokov
17.12.2012 09:30 - otázka od Maja
Ahoj mario, som uz pani po 50 tke, ale velmi som ti drzala palce som tiez z Trnavy, takze jasne ze som drzala palce tebe, cely cas som vedela ze si velmi pracovity a synovi som vravela, ze ty by si si urcite tu vyhru zasluzil a slpnilo sa , chcela som sa spytat, ci si niekedy aj zmyslal pocas posobenia na farme ze odides, ze tie nervy nestoja za to aby si sa tam trapil??,dakujem maja
velakrat som nad tym rozmyslal no vzdy som sa dal doporiadku
17.12.2012 09:29 - otázka od Jaro
Ahoj Mário, želám všetko dobré a zostaň minimálne taký aký si. Výhru si poriadne uži, osláv s rodinou a priateľmi. Z odpadu ktorý bol na farme si nič nerob, ani jeden Ti nesiaha ani po členky. Aké jedlo si si doprial po príchode domov z farmy?
Po prichode som presiel na svoje oblubene kura na vode,zelenina a ovocie
17.12.2012 09:28 - otázka od Anna Čurmová
Ahoj Mário.skôr než ti položím otázku,tak ti srdečne blahoželám a dakujem,lebo vyhral si nie len pre seba a pre svoju rodinu,ale aj pre nás čo sme fandili,podporovali ťa v komentoch,obhajovali a posielali sms. dakujeme.konečne vyhral správny muž,získal si si ma nielen výzorom,ale hlavne správaním,vystupovaním,prístupom k rodine,viere,že máš rád sestričku,nepiješ a si super chalan.posielala ti aj list na farmu,neviem či si dostal- diváčka zo Zvolena. otázka: naozaj to bolo také ťažké psychicky ked ťa deptali Jana a Peter a ako s nimi vychádzaš teraz? 2.- čo plánuješ do budúcnosti? a mám prosbu, nedalo by sa poslať nejak tvoja podpisová karta,lebo my nemáme od Zvolena sa dostať k tvojej blízkosti.?dakujeme Mário za všetko,budeš chýbať.zo srdca ti želám výhru,pekné Vianoce a všetko len to dobré v živote. Anna Čurmová,Pliešovce 96263
ano dostal som vas list a ako potvrdenie vam napisem,ze mate syna co sa na mna ponasa.Mam vasu adresu a urcite vas navstivim a prinesiem aj karty
17.12.2012 09:26 - otázka od tacata
Ahoj Mário - srdečne gratulujem k víťazstvu, samozrejme zaslúženému. Držali sme Ti prsty od samého začiatku - chcem sa opýtať, po kom máš tu Božskú trpezlivosť? Nakoľko niektoré situácie na Farme boli poriadne na nervy.Ďakujem, drž sa.
ja som sa naucil takej trpezlivosti pri mojej bývalej priatelke.Ale nikdy som nebol nejaky konfliktny
17.12.2012 09:24 - otázka od mato
Cau Mario. Som velmi rad ze si vyhral farmu prave ty. Drzal som ti palce. Chcem sa ta spytat ze ake si mal pocity ked si uz viedol nad Silviou 2 : 0 a oznamili to sms hlaskovanie ze si ho vyhral a aj celkovo si vyhral farmu. Zabava bola poriadna ne. Prajem vela stastia do zivota a uzi si tie peniaze.
bol to neskutocny pocit.No este sa z toho nedokazem az natolko tesit.neustale sa mi premieta farma a to co som tam zatival.Myslim si ze prave ty a ostatok ludi co mi drzali palce sa tesia viacej ako ja.A prave to som chcel.Chcel som vas potesit
17.12.2012 09:22 - otázka od Jarouš
Ahoj Mário, prvně Ti gratuluju k vítěztví,přál jsem Ti to. Chci Ti říct že seš fajn upřímnej, slušnej kluk, kterej má vv životě jasno, je mi stejně jak tobě a dost se v tobě vidim, protože mame dost společnyho, co planujes ted po farme dal?Kdyby tu byla šance šel bys na farmu znovu nebo už ne?, přeju Ti všechhno dobrý v životě a měj se,třeba mě uvidíš taky někdy na farmě:D. čau
chcel bz som sa nejako odrazit vo svete kamier.Mozno by som sa chcel dostat do nejakeho filmu alebo serialu
17.12.2012 09:20 - otázka od tanina
ahoj mário, kdybys nevyhrál ty, tak by spravedlnost neexistovala... moc jsme ti fandili, už jen proto, jak šli všichni proti tobě.. jediný štefan neintrikoval a nešel proti tobě.. můj dotaz zní - překvapilo tě, že tomáš ti taky nepřál, pomlouval tě a nedopřál ti výhru respk. tě podrážel kde mohl přitom se tvářil jako kamoš? ps- z edit si nic nedělej, všichni vědí, že tě chtěla uhnat...
hej Tomas ma sklamal,ale uz som si zvykol
17.12.2012 09:19 - otázka od julka
čo si kupiš za vyhru ?
chcel by som si kupit auto a ostatok si nechat na horsie casy
17.12.2012 09:19 - otázka od michalovce
co si urobil prve ako si siel domov z vihrou?
doma otec buchol sampanske a nejak som si uvedomil,ze tie nervy a praca stali za to
17.12.2012 09:18 - otázka od Martinko
Serus Mário si fajn chalan ja som ti to prial. Konečne vyhral niekto čo aj na tek farme niečo robil. A mám jednu otázku aké to chceš auto?
auto nemam este vybrate ,ale nebude to nic extra mozno nejaky chevrolet cruze
17.12.2012 09:17 - otázka od mahaba
Gratulujem k výhre. Nemám ani tak otázku, snáď len, že som si všimla, aké vekové rozdiely sú medzi Vami súrodencami. Ako ženu ma zaujíma, ako sa volajú Tvoji súrodenci, koľko majú rokov. S tým "veľkým" bratom sa veľmi podobáte. Ešte raz gratulujem a uži si výhru.
tak ja som najstarsi mam 22 potom ten co sa na mna podoba ma20 a blondak 15.Sestricka ma 7rokov
17.12.2012 09:16 - otázka od ivana
Ahoj Mario, jediny si si zasluzil vyhrat. Len jedno sa mi na tebe nepacilo, preco si sa nikdy nezastal napr. zien, ked do nich andrej hucal, alebo sam seba ked ta niekto urazal? Vzdy si si pekne potichu cucal do taniera a tvaril sa ze tam niesi. A az na kameru si vyjadril svoj nazor na vsetko. Dakujem a uzi si vyhru, pa
bolo nezmyselne zapajat sa do hadok pretoze o to im slo.Fyzicky ma nepolozili a tak to skusali psychicky.Ak by som sa hadal znicil by som seba
17.12.2012 09:14 - otázka od Bara
ahoj Mario. Podelis sa s niekym o vyhru? Co ti bude na farme najviac chybat? Pekny den
na farme mi bude najviac chybat tuzba po domove a rodine a tie vase listy.Inak finančne pomaham Stefanovi ale tak to som robil uz pred vyhrou
17.12.2012 09:12 - otázka od frank
Ahoj kolko tlacis na bench ?
teraz po farme asi tak 100kg
17.12.2012 09:12 - otázka od Maky
Bre ranko Mario =) ako sa mame? chcem sa opytat dufam, ze nic extra s Editou neplanujes ze?
aj tebe dobre rano.S Edit nemam ziadne plany
17.12.2012 09:11 - otázka od Věra
Mário jsi člověk s velkým Č a moc jsme Ti výhru přáli i u nás na Moravě. Kdybysme mohli posílat hlasy, měl bys určitě o sto tisíc více:-)Kam vezmeš rodinku na dovolenou?
dakujem Vam bratia Moravaci.Uz len pre vas som to musel vyhrat.Nechcel som vas sklamat
17.12.2012 09:10 - otázka od brokolica
serus chalan chcem ti zagratulovať a povedať ti že výhra je v spravnych rukach!!!prajem ti nech sa ti dari v osobnom aj profesionalnom živote majco!
Dakujem
17.12.2012 09:10 - otázka od andrea
majo tešíííme sa s tebou boli u nas veľké emocieee velmi ti gratulujeme...oslaavimeeee ...kamarati z tučepi;)
Dakujem moc
17.12.2012 09:09 - otázka od Paťa
Ahoj Mario :) Si skvelý chlap, slušne vychovaný a rozumný. Podelíš sa s nejakými ostatnými farmárnmi o výhru alebo si všetko necháš sám? A ako to je s Editou?
S Edit sme kamosi a tak to aj bolo.Co sa tyka roydelenia tak jedinemu komu pomozem je Stefan ale to som spravil uz aj pred tym nez som vyhral
17.12.2012 09:08 - otázka od Zuzka
Cau Mario, gratulujem k vyhre. Vies si predstavit mat frajerku s Janinymi vlastnostami?:)) Dik a pekny den, Zuzka
dakujem ya blahozelanie.co sa tyka Janky tak ja som raz povedal pred kamerou ze by som ju nikdy na rande nepozval.No rad menim ludi a ak by sa mi nieco take prihodilo urcite by som sa snazil pretvorit ju na lepsi obraz.
17.12.2012 09:06 - otázka od nikki
Ahoj Mário, moc jsem ti vítězství přála a jsem ráda, že to vyhrál konečně hodný a slušný člověk :-) Po tom všem co si tam zažil s těma lidma ti to přálo spousta lidí a ty jsi to dokázal....Doufám, že se nezměníš a že ustojíš ten nápor fanynek :-) Hodně štěstí přeju a krásné svátky :-)
dakujem a neboj yachovam si svoju prizemnu tvar.taky som a taky aj zostanem.vzdy som trcal z radu a tak to aj ostane
17.12.2012 09:05 - otázka od Adela
Ahoj Mário – srdečne ťa zdravím a gratulujem k víťazstvu. Držali sme ti palce, hoci mňa si trochu sklamal (že si už nevydržal „odolávať“ Edite, ktorá mi k tebe nepasovala – sorry a počas finále som sa v tom len utvrdila), ale zase mi bolo ľúto, ako sa k tebe niektorí spolufarmári správali. Takže: 1) Prečo si si vlastne vybral do spolupráce Andreu? Nemám nič proti nej, ono – aj keby si si vybral Silviu, na ďalšom dianí by sa nič nezmenilo, akurát by si si mohol vybrať semifinálové duelové disciplíny. Len ma zaujíma – čo ťa viedlo k tomu, aby si jej dal prednosť pred Silviou? 2) Silvia mi bola spočiatku veľmi protivná (hlavne ako si jej „vadil“ a dávala ti to patrične najavo), ale v posledných týždňoch sa mi zdala byť celkom normálna – zmenilo sa na farme jej správanie k „normálu“ naozaj, alebo to len tak zostrihali kamery? 3) Myslím si, že tvoj vzťah s Editou tu rieši až nezdravo veľa ľudí, ja to riešiť nebudem.  Si dospelý. 4) Mal z teba Andrej strach? Mne sa zdalo, že ťa dosť dusil, ale on bol nepríjemný asi na každého. Ale aj tak sa mi zdalo, že je slaboch a najviac nemôže vystáť teba. Zo strachu? 5) A teraz niečo zákerné: Počúvaj, si víťazom tretej série šou Farma. Právom, si myslím. Obaja víťazi predchádzajúcich sérií sa vo finále vyjadrili, že sa so súperom o výhru podelia. Andrea Járová (no to už len bol farmár) hovorila, že dá súperke tuším 20 %, Rado rozhodol o tom, že dá Tomášovi až polovicu. Myslím si, že víťaz, ktorý sa rozhodne dať nejakú časť výhry aj protihráčovi (ktorý inak vychádza s tým istým, ako ten, čo vypadol v prvom kole), je „grand“. Nerozmýšľal si nad niečím podobným? Vieš, „finálové plány“ – čo s výhrou – mi v tvojom prípade prišli také „povrchné“. Silvia mala pred sebou vidinu svetlejšej budúcnosti a ty si mal vidinu auta. Pozri – ste obidvaja Trnavčania – nemohli by ste nejaký ten salón rozbehnúť spolu a trochu by si sa do budúcnosti zabezpečil aj ty? Už vaše tváre sú dobrou reklamou a tvoja výhra by mohla byť slušným začiatkom, nie (neboj, zostalo by ti aj na „normálne“ auto)? Mário – želám ti v živote len dobré veci, zostať kľudný, nekonfliktný. Držím palce a vopred ďakujem za tvoje odpovede. Papa. PS: Myslím, že tie „trošku odrastené“ vlasy ti ešte lepšie seknú ako krátky zostrih.
Silvia sa ku mne posledne tyzdne spravala uz lepsie pretoze tam nemala nikoho s kym by sa mohla spojit.O mne vedela ze ja nikomu nic nevraciam a ,ze aj napriek vsetkemu s nou budem ako tak kamos.Co sa tyka vyberu tak Andrea pocuvala a nikdy mi nepovedala ze ju vyuzivam aj ked robila len sliepky a starala sa o kuchynu.Pred duelom sme sa rozpravali a bavili sa o tom ci to bude priatelsky duel alebo ideme bojovat.Silvia nemala v plane sa somnou delit a chcela bojovat.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu