Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dusné finále Farmy: Tvrdé vulgarizmy a agresivita zatienili víťazstvo Mária!

Mário Drobný získal 50 000 eur. Finálový večer sa niesol v napätom duchu. Zobraziť galériu (66)
Mário Drobný získal 50 000 eur. Finálový večer sa niesol v napätom duchu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Víťaz je po dlhých mesiacoch známy! V nedeľňajšom priamom prenose finálovej Farmy sa proti sebe postavili Silvia Haluzová (56) a Mário Drobný (21). Vzájomné meranie síl bolo výnimočné v tom, že vôbec po prvýkrát v histórii súperila zmiešaná dvojica. Počas duelov ťahala za kratší koniec Trnavčanka. No nielen v disciplínach mal Herkules zo statku navrch. Mladík ju prevalcoval aj v SMS hlasovaní, vďaka čomu si odniesol 50 000 €. Vysielanie však malo miestami poriadne dusnú atmosféru. Padali dokonca aj vulgarizmy.

Tretia séria markizáckej reality šou Farma už má svojho víťaza. Dlhé mesiace strávené na statku sa vyplatili Máriovi Drobnému. Ten staršiu súperku porazil naozaj suverénne - vyhral 3:0. Dominoval nielen v oboch disciplínach, ktoré pozostávali z dojenia mlieka a z vedomostného testu, ale aj v esemes hlasovaní. Nezamestnanú Trnavčanku v ňom doslova prevalcoval. Na jeho konto prišlo viac ako stotisíc správ, zatiaľ čo Silvia dostala iba niečo nad desať tisíc.

„Je to krásny pocit. Po tom všetkom trápení to stálo za to. Časť peňazí investujem do auta, ktoré si chcem kúpiť. A vezmem rodičov na dovolenku,“ povedal po skončení prenosu Mário pre topky.sk. Ako ďalej dodal, svet šoubiznisu sa mu zapáčil. „Áno, veľmi. Rád by som sa uchytil buď ako moderátor alebo herec,“ načrtol svoju predstavu o povolaní Drobný, ktorý si za víťazstvo odniesol 50 000 €. Ak ste zvedaví, čo hovorí na svoju účasť v reality šou, nenechajste si ujsť online rozhovor na topkách. Začíname v pondelok o 09:00. Viac informácií TU!

Finálový večer však nebol iba o spomínanej dvojici. Do štúdia dorazili aj ostatní farmári. Tí sa postarali o zábavu, emócie, ale aj napätie. Najbujarejšie boli naladení Jana Kállayová a Peter Vaculčík. Dôvodom ich rozšafného správania bol alkohol, ktorý si pred prenosom dopriali. Smutné pocity chvíľami prežívala Lucia Nemčeková. Tá sa rozplakala počas videovizitky, na ktorej rozoberala narušený vzťah so svojimi rodičmi.

Najnapätejšie chvíle večera však majú na svedomí Edita Orosová a Andrej Grelnet. A to kvôli konfliktu, ktorý sa začal počas prenosu rozoberať. Oboch nahnevalo, že Kveta Horváthová vytiahla tému týkajúcu sa incidentu zo statku. Andrej vtedy na hospodárstve povedal, že súperkina mama kradne v školskej jedálni stravu, za čo naňho ona podala trestné oznámenie. O tejto kauze sme informovali aj na topkách. Ani jeden zo zúčastnených sa k citlivej téme v živom vysielaní príliš vyjadrovať nechcel. No počas reklamného brejku Banskobystričan vybuchol.

Postavil sa a začal hulákať na okolie. Sťažoval sa, že nechce sedieť vedľa Edity. Bol naozaj agresívny, upokojovať ho musela produkcia. Počas priameho prenosu chcel odísť preč. Po skončení reklamnej pauzy sa rozohnil aj pred kamerami. Keď ho moderátorka vyzvala, aby povedal o svojom správaní počas brejku, reagoval podráždene. „Dajte mi scenár. Poviem, čo chcete a pôjdem domov,“ chrlil zo seba. Následne sa postavil s tým, že je na odchode. Po pár sekundách sa však upokojil a povedal, čo ho štve. „Za to, že som povedal pravdu, ma teraz obháňajú policajti. Nech radšej chytajú zločincov a tých, čo rozkrádajú túto republiku - nie riešiť takúto banalitu. A nech sa láskavo nikto nenaváža do mojej rodiny. Ostatné mám v ri*i,“ povedal.

Ani Edita Orosová si nekládla servítku pred ústa.  „Keď je live prenos, chcem sa vyjadriť. Keď sme boli na farme, každý s každým sa pohádal. Ale do pi*i, prečo každý rieši práve nás s Andrejom,“ vybuchla plavovláska, ktorú musela upokojovať moderátorka. Hoci boli aktéri konfliktu rozkmotrení, obaja sa zhodli na tom, že téma trestného oznámenia mala zostať počas priameho prenosu tabu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu