Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Hlúpe žartíky: Mužovi vo vlaku podpálili bradu!

Luke Kennedy Zobraziť galériu (6)
Luke Kennedy

LONDÝN - Čo sú to za nemiestne žarty! Banda výrastkov zrejme nemala nič lepšie na práci, a tak sa rozhodla znepríjemniť život spiacemu mužovi vo vlaku tak, že mu zapaľovačom podpálili bradu!

Partia štyroch tínedžerov, z ktorých najmladší mal len trinásť rokov, Luka Kennedyho (22) napadla, keď sa vracal z práce domov. Mladík pri útoku utrpel popáleniny na perách, ušiach a lícach. Páchateľov obvinili z trestného činu úmyselného napadnutia a ťažkého ublíženia na zdraví.

"Bol to zlomyseľný a zákerný útok. Obvinení zneužili mužovu zraniteľnosť, keď od únavy zaspal a premenili jeho cestu z práce na nočnú moru," povedal prokurátor Richard Barton na súdnom pojednávaní.

Útočníci si obeť všimli hneď ako nastúpili do vlaku. Upútala ich Kennedyho dlhá brada a dlhé vlasy. Počkali, kým vystúpia ostatní spolucestujúci a potom začali realizovať svoj škodoradostný plán.

"Pre vlastné pobavenie sa prizerali ako mu horí tvár, potom vystúpili z vlaku a utiekli preč," dodal Barton. Dvoch obvinených odsúdili na 16 a 24-mesačný pobyt v zariadení pre mladistvých páchateľov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu