Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Našli mŕtve novorodeniatko, ležalo na kontajneri

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Bleskovky.sk)

LITOMEŘICE - Mŕtve novorodeniatko ležiace na kontajneri našla včera popoludní žena v Litoměřiciach. Oznámil to internetový server tn.cz. Policajná hovorkyňa Ústeckého kraja Marie Pivková povedala, že žena nahlásila nález približne o 14:30.

"Mŕtve novorodeniatko svedkyňa objavila na Stránského ulici," dodala Pivková. Ulica prechádza sídliskom Cihelna, Ktoré sa nachádza na okraji mesta. Podľa Pivkovej kriminalisti začali obhliadku miesta činu. Príčinu tragédie ozrejmí pitva.

Vlani vyšetrovali policajti na Litoměřicku vraždu novorodenca. Telíčko dievčatka sa našlo v januári v  odpadkoch predajne Lidl v Lovosiciach. Páchateľku sa kriminalistom spočiatku nepodarilo odhaliť, nakoniec však z vraždy dieťaťa usvedčil matku. Svoju dcéru utopila a Krajský súd v Ústí nad Labem ju v júli potrestal 12 rokmi väzenia.

V kraji sa stali v minulosti obeťami trestných činov aj ďalšie malé deti. V roku 2004 objavil bezdomovec v Krupce na Teplickej v igelitovej taške mŕtvolu novorodenca. Našiel ju v kontajneri na odpadky. Matka dieťaťa zostáva neznáma. Pred spravodlivosťou uniká aj matka niekoľkodenného chlapca, ktorého našli železničiari živého v roku 2007 v blízkosti stanice v Lounech.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu