Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

TERORISTOV z moskovskej sály mal OVLÁDAŤ Západ: Implantovali im ČIPY! tvrdí bývalý šéf Interpolu

Bývalý riaditeľ ruského Interpolu Vladimir Ovčinskij poskytuje analýzu teroristického útoku na koncertnú sálu Crocus na okraji Moskvy Zobraziť galériu (2)
Bývalý riaditeľ ruského Interpolu Vladimir Ovčinskij poskytuje analýzu teroristického útoku na koncertnú sálu Crocus na okraji Moskvy (Zdroj: Telegram/The Moscow Times)

MOSKVA - Od útoku v Moskve, ktorí spáchali radikáli z Islamského štátu, uplynuli už takmer dva týždne. Medzi ruskými špičkami však naďalej prevláda názor, že tento krutý čin mali na svedomí západné mocnosti. Analytici sa opierajú o tvrdenie, že by to mohla byť odveta za útok na Ukrajinu, kde sa bojuje od 24. februára 2022. Bývalý šéf Interpolu prišiel dokonca so šialenou teóriou o ovládaní teroristov, ktorí v koncertnej sál strieľali do ľudí.

archívne video

Teroristický útok v Moskve

V druhej polovici marca sa stala ruská metropola terčom teroristického útoku. Do koncertnej sály na okraji Moskvy vtrhli v čase predstavenia teroristi Islamského štátu (IS) a pustili sa do chladnokrvného zabíjania civilistov. Štyroch útočníkov sa už podarilo zadržať a FSB (Federálna bezpečnostná služba) sa dokonca dostala aj k ďalším ľuďom, ktorí sa nejakým spôsobom podieľali na tomto teroristickom čine. 

Ovládaní ako bábky 

Rusi začali z útoku obviňovať najprv Ukrajinu. Keď sa samotní teroristi priznali, že sú členmi IS, prezident Putin nemal oficiálne námietky. V pozadí sú však vrchné špičky naďalej presvedčené, že útok mal na svedomí Západ. Bývalý šéf ruského Interpolu Vladimir Ovčinskij sa domnieva, že teroristi, ktorí zaútočili na budovu opery Crocus mohli byť členmi západných tajných služieb, alebo prinajmenšom ich ovládali. Mali im byť implantované čipy, vďaka ktorým ich niekto riadil.

"Tí bastardi stratili vedomie. Zrejme im vpichli do tela nejaké psychotropné látky a možno aj implantovali čipy," povedal Ovčinskij v relácii "Čas ukáže". Jeho vyjadrenie uverejnili The Moscow Times na sociálnu sieť Telegram.

Projekt Neuralink

Ako ďalej povedal, neurobiológia nie je vo vede neznámy pojem. Vďaka nej sa už dá ovládať človek. Ako príklad uviedol amerického miliardára Elona Muska a jeho projekt Neurolink, kde boli do mozgu ošípaných implantované čipy. "Iba oni disponujú takými prostriedkami, ktoré sú schopné ovplyvňovať konanie iných ľudí/jedincov," dodal.  

Elon Musk
Zobraziť galériu (2)
Elon Musk  (Zdroj: SITA/AP Photo/Chris Carlson, File)

Moderátor televíznej diskusnej relácie Anatolij Kuzichev sa k tejto téme vyjadril, že vždy ho zaujíma postoj a názor odborníka, i keď teraz teórii čipov neverí. "Pokiaľ ide o takéto teórie, nie som odborník. Je ale nepravdepodobné, že títo (štyria) teroristi, boli len okrajovou časťou najpozoruhodnejších vedeckých experimentov proti ľuďom. Odborníci však môžu mať na vec vlastné názory," povedal s tým, že všetci, ktorí sa objavili v jeho relácii, sú vysokokvalifikované špičky svojich odborov. Ich vyjadrenia preto sleduje s veľkým záujmom.  
 

Viac o téme: TragédiaRuskoMoskvaElon MuskTerorizmusNeurolinkCrocusVladimir OvčinskijAnatolij Kuzichev
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu