Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladé Rusky zabíja stále rovnaká chyba! Hrozný pohľad matky, Jevgeniu (†26) našla mŕtvu vo vani

Jevgenia Šuljatjevová Zobraziť galériu (3)
Jevgenia Šuljatjevová (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Jevgenia Šuljatjevová bola nájdená mŕtva vo vani svojho bytu v Kirovo-Chepetsku, asi 500 kilometrov od Moskvy, svojou matkou Verou, ktorá ju prišla skontrolovať, pretože sa jej nemohla dovolať. Mladá ruská účtovníčka zomrela po tom, čo upustila do vody mobilný telefón, ktorý sa práve nabíjal.

Školáčku z Ruska (†14) zabila vec, ktorú robia mnohí z nás: Rovnaká chyba vás môže stáť život

Podľa portálu MailOnline vyšetrovatelia tvrdia, že bola „okamžite zabitá“ elektrickým prúdom potom, čo sa jej telefón „pošmykol“ a pristál vo vani, v ktorej sa Jevgenia kúpala. Incident je stále predmetom skúmania.

Mladá žena je už ôsma Ruska, o ktorej je známe, že bola zabitá elektrickým prúdom z nabíjajúceho sa telefónu, ktorý skončil vo vode, a to aj napriek opakovaným vládnym varovaniam. Jevgeniu mali pochovať v stredu.

Mladé Rusky zabíja stále
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

„Sestra... odpočívaj v pokoji... si navždy v našich srdciach," napísala na sociálnu sieť jej zronená kamarátka Elena. "Zavolaj mi zajtra a povedz, že to bol len sen, že to nie je pravda,“ dodala.

Ďalšie obete

V auguste podobným spôsobom prišla v Serove o život nemenovaná desaťročná školáčka. V júli bola usmrtená elektrickým prúdom 17-ročná tínedžerka pri kúpaní po počúvaní hudby na nabíjajúcom sa mobile.

Mladé Rusky zabíja stále
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V júni utrpela v kúpeľni masívny elektrický šok Lilija Novikovová, medzinárodne uznávaná pokerová hviezda. V apríli našla 20-ročnú pracovníčku supermarketu Anastasiu mŕtvu jej matka, v ruke vo vani držala mobilný telefón. Týždeň predtým zomrela 14-ročná Julia Vysockaja z Čeboksary, keď jej telefón vykĺzol z rúk do vane.

V decembri 15-ročná majsterka ruských bojových umení Irina Rybnikovová zomrela pri používaní  iPhonu pripojeného k nabíjačke, zatiaľ čo sa kúpala vo vani doma v Bratsku na Sibíri.

Viac o téme: VaňaTelefónElektrický prúd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu