Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hanba párika v Thajsku: VIDEO nahého pochodu cez pláž, zatkli ho za sex vo vode

Britom sa ušla verejná hanba
Britom sa ušla verejná hanba (Zdroj: YouTube)

PATTAYA - Dvaja britskí turisti boli nafilmovaní, ako kráčajú nahí pozdĺž thajskej pláže, kde ich zatkla polícia po tom, čo mali spolu údajne sex v mori. Párik spozorovali ostatní dovolenkári v nedeľu okolo pol tretej ráno v obľúbenom letovisku Pattaya, ako spoločne vyvádzajú vo vode. Šokovaní diváci, ktorí boli presvedčení, že dochádza k neprístojnosti, okamžite zavolali mužov zákona a tí už s dvojicou urobili poriadky.

FOTO Turistu načapali pri švédskej trojke vo vírivke: Pozor, nezničte si dovolenku v raji ako on

Dvaja dôstojníci prinútili nahého muža a ženu, oblečenú len v podprsenke, vyjsť z vody, obliecť sa, zbaliť si veci a ísť s nimi na policajnú stanicu v meste Pattaya, kde boli obvinení z neslušnosti na verejnosti a každý dostal pokutu 1000 thajských bahtov (cca 26 eur). Po ospravedlnení sa ich prepustili. Polícia identifikovala muža ako Liama Whitbreada (26) z Grimsby, meno ženy nezverejnila.

Zástupca inšpektora pre vyšetrovanie Sombat Kaewmuang pre miestne médiá uviedol, že polícia dostala 23. júla o 2.30 hlásenie, že muž a žena sú nahí spolu na pláži v Pattayi a majú spolu sex. Okolo nich sa zhromaždili thajskí aj zahraniční turisti. Neskôr dôstojníci zistili, že dvojica bola opitá.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov!

"Vyšli nahí z mora a policajti im pomohli obliecť sa. Správa znela, že mali sex, ale obaja to popreli a nie je možné to preukázať. Sú vinní z porušenia thajského zákona o neslušnom správaní na verejnosti, obscénnosti a opitosti. Obaja britskí občania boli zadržaní, vypočutí a pokutovaní. Ospravedlnili sa," vysvetlil Kaewmuang s tým, že v súčasnosti neuvažujú nad usporiadaním konferencie, na ktorej by musel pár verejne vyjadriť pred všetkými svojimi ľútosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu