Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rumunka si v Dubaji užívala sex na luxusnej jachte: Život ako z rozprávky sa zmenil na peklo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

DUBAJ - Sex na jachte s náhodnou známosťou môže zanechať po sebe celoživotné následky. Presvedčila sa o tom aj Rumunka, ktorá si kvôli pár chvíľam rozkoše veľmi skomplikovala svoju budúcnosť. Po pokuse o potrat ju v Dubaji zatkli, odsúdili a bude deportovaná z krajiny.

Dievčatko (11) po znásilnení otehotnelo: Muž prišiel s bláznivou výhovorkou, ako sa to stalo

Rumunka sa spoznala minulý rok na luxusnej jachte v prístave v Dubaji s neidentikovaným mužom, pravdepodobne tiež Rumunom. Počas spoločnej výletnej plavby neodolali vzájomnému čaru a došlo k pohlavnému styku. Krátko potom však žena zistila, že je tehotná. Keď sa muž dozvedel, že čaká nechceného potomka, utiekol z krajiny.

Aby sa žena zbavila nežiadúceho dieťaťa, kúpila si lieky, ktoré mali vyvolať potrat. Po ich užití však začala silno krvácať a skončila v nemocnici. Lekári na pohotovosti ľahko identifikovali, ako vznikli Rumunkine zdravotné problémy a keď im nevedela preukázať, že otehotnela počas manželstva, vedenie nemocnice informovalo políciu o podozrení na potrat, ktorý je v Spojených arabských emirátoch zakázaný.

Pri vypočúvaní sa Rumunka podľa portálu gulfnews.com priznala, že otehotnela po dobrovoľnom sexe na jachte. Na otázku, kde sa nachádza otec dieťaťa, odpovedala, že opustil Dubaj. Taktiež pripustila, že si vzala lieky, aby sa plodu zbavila. Prokurátor ju obvinil z konsenzuálneho sexu a pokusu o potrat.

Počas súdneho pojednávania žena zmenila svoju výpoveď a tvrdila, že nikdy nemala sex v Dubaji. Došlo k nemu vraj mimo územia Spojených arabských emirátov a požiadala predsedajúceho, aby prípad zamietol. Rumunskú občianku aj napriek tomu odsúdili za sex na tri mesiace väzenia a za potrat jej naparili ďalší mesiac navyše. Taktiež bola nariadená jej deportácia.

Obžalovaná sa odvolala proti prvostupňovému rozsudku pred odvolacím súdom a žiadala zrušenie svojho uväznenia. Tvrdila, že ku sexu došlo s jej partnerom v Rumunsku. Súd bol tentokrát zhovievavý a znížil trojmesačný trest odňatia slobody na jeden mesiac a za potrat jej nariadil zaplatiť pokutu vo výške 2000 dirhamov (cca 460 eur).

Pri druhom a poslednom odvolaní súd potvrdil jednomesačný pobyt vo väzení a pokutu. Rovnako ako aj príkaz na vyhostenie.

Viac o téme: JachtaSexPotratVäzenieTehotenstvo DubajRumunka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu