Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Sexi čašníčky v Thajsku lákali zákazníkov do baru: Skončili v base

Sexi dievčatá odviedli na políciu. Zobraziť galériu (5)
Sexi dievčatá odviedli na políciu. (Zdroj: Foto: FB/Pattaya One Media Group)

BANGKOK - Tri čašníčky v sexi oblečení sa stali prvými ľuďmi zatknutými za podporu pitia počas prebiehajúceho boja proti ​​alkoholu v Thajsku. Janjira Jansakaová, Nantida Poonyamanojová a Nantarika Pueakkleangová v živom vysielaní na sociálnej sieti propagovali pivo v podniku, kde pracujú a vyslúžili si tým nechcený záujem polície.

FOTO Turistu načapali pri švédskej trojke vo vírivke: Pozor, nezničte si dovolenku v raji ako on

Dievčatá vyzvali mužov, aby ich navštívili v bare Barcony Bar and Eatery v provincii Saraburi a aby si kúpili fľašku piva. Ak tak urobia 23. júla do deviatej večer, budú mať druhú zadarmo. Okrem zákazníkov sa však do podniku nahrnuli aj dôstojníci, ktorí odviedli čašníčky na policajnú stanicu, vzdialenú približne 110 km severne od hlavného mesta Bangkoku.

VIDEO Sexi čašníčky v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: FB/Pattaya One Media Group)

"Tri ženy boli zatknuté, pretože mali na sebe nevhodné oblečenie a pokúšali sa propagovať alkohol," znie podľa miestnych médií vyhlásenie policajnej stanice v Saraburi. Janjira Jansakaová sa priznala k trestnému činu a bola obvinená, ostatné dve ženy prepustili. Trojica si tak vyslúžila prvé zatknutie po tom, čo sa minulý mesiac začali policajné zásahy kvôli propagácii alkoholu.

VIDEO Sexi čašníčky v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: FB/Pattaya One Media Group)

Polícia a vládnuca vojenská junta sa zameriavajú aj na miestne celebrity, ktoré údajne prostredníctvom sociálnych sietí propagovali alkohol. Úradníkom bolo nariadené, aby monitorovali účty a sledovali internetové idoly a podniky, ktoré zverejňujú fotografie alkoholických nápojov.

VIDEO Sexi čašníčky v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: FB/Pattaya One Media Group)

"Známi ľudia používajú sociálne siete na podporu alkoholu. Mali by odstrániť svoje príspevky skôr, než budú proti nim podniknuté kroky," nechal sa počuť policajný plukovník Puttidej Bunkrapue a dodal, že každé veliteľské stredisko v každom regióne a každej provincii "bolo poverené sledovať takéto správanie".

Neurčito definovaný zákon zavedený v roku 2008 zakazuje ľuďom inzerovať alkoholické nápoje alebo zobrazovať mená a logá alkoholických nápojov na ich propagáciu. Vojenská junta teraz zvýšila nielen svoje úsilie dostať pod kontrolu sexuálny priemysel zameraný na zahraničných turistov, ale práve aj pitie alkoholu.

VIDEO Sexi čašníčky v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

Páchatelia, ktorí sa proti zákonu previnia, čelia až jednému roku vo väzení alebo maximálnej pokute vo výške 500 000 thajských bahtov (cca 12 700 eur).

Viac o téme: AlkoholJuntaPropagáciaThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu