Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na svadobnej hostine sa strhla bitka: Muž odhryzol jednému z hostí konček prsta

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SYDNEY - Polícia v austrálskom meste Sydney zadržala muža, ktorý údajne počas hádky na svadobnej oslave odhryzol jednému z hostí konček prsta.

Ako informuje BBC, ktorá sa odvoláva na majiteľov hostinca, 42-ročný Austrálčan sa v sobotu večer votrel na súkromnú svadobnú hostinu a snažil sa tamojších hostí okradnúť. Keď ho však konfrontovali, strhla sa bitka a on pohrýzol 47-ročného muža, pričom mu odhryzol konček prsta. Polícia útočníka obvinila z prečinu napadnutia. Napadnutého hosťa previezli so zranením do nemocnice a neskôr ho aj prepustili. Ako informovali miestne médiá, prst sa lekárom nepodarilo zachrániť.

Fred Holovinsky, ktorý je vlastníkom licencie na predaj alkoholu v podniku, kde k incidentu došlo, uviedol, že sa v ňom v tom čase nachádzali skúsení zamestnanci aj ochrankári. "Keď ale niekto príde a začne problém, to neviete kontrolovať. Najmä, keď tam máte 50 alebo 60 ľudí, ktorých nahnevá niekto, kto sa snaží ukradnúť dámsku kabelku. Ako túto situáciu zvládnete?" dodal. Polícia počas večera neskôr zasahovala aj pri bitke, ktorá sa odohrala pred hostincom.

Viac o téme: HádkaSydney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu