Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bratislavčan (22) sa vyhrážal mužom likvidáciou: Potom si to namieril na policajta, napadol ho

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV obvinil 22-ročného Daniela L. z Bratislavy z trestného činu nebezpečného vyhrážania a útoku na verejného činiteľa. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Ako ďalej informoval, v utorok (11.7.) bola vyslaná krátko po 19.30 h policajná hliadka na Štrbskú ulicu v mestskej časti Bratislava – Devín, kde v jednej zo záhradkárskych chatiek došlo ku konfliktu medzi tromi mužmi. "Po príchode na miesto bolo zistené, že v jednej zo záhradných chatiek sa 22-ročný - v súčasnosti obvinený muž, verbálne vyhrážal 36-ročnému a 43-ročnému mužovi fyzickou likvidáciou," uviedol hovorca. 

Ako ďalej dodal policajná hliadka muža zadržala. "Po obmedzení na slobode sa muž začal verbálne vyhrážať likvidáciou aj príslušníkom Policajného zboru, pričom jedného z nich fyzicky napadol a úderom hlavou mu spôsobil tržnú ranu v oblasti tváre. Agresívny muž bol následne eskortovaný na príslušné policajné oddelenie a po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia," konštatoval Szeiff. V prípade preukázania viny mladému mužovi hrozí väzenie na jeden až päť rokov.  

Viac o téme: NapadnutieVyhrážanieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu