Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vraždiaca beštia Kramný: Odpočúvanie odhalilo sex a nechutnosti za dverami predávaného bytu

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: profimedia.sk)

KARVINÁ - O predaji bytu Petra Kramného a jeho zosnulej manželky Moniky sme už informovali. Svetlo sveta teraz uzreli skutočnosti, ktoré vrahovi navždy zmenili plány. Už nikdy sa do rodinného bytu nepozrie. Miesto, ktoré bolo odpočúvané poskytlo množstvo dôkazov. Hnusné činy dopomohli k usvedčeniu odporného zverstva.

Po tom, čo bol Kramný odsúdený za beštiálnu vraždu manželky Moniky a dcérky Klárky sa môže rozlúčiť aj so spoločným bytom, ktorý pripadol rodine nebohej. Otec zavraždenej dcéry sa pravdepodobne rozhodol zbaviť posledného, čo by tragédiu rodine mohlo pripomínať a tak byt ponúkol na predaj. Znamená to, že miesto, z ktorého pochádza niekoľko usvedčujúcich dôkazov bude mať nového majiteľa.

Vraždiaca beštia Kramný: Odpočúvanie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Návrat do rodinného hniezda

Po tom, čo Kramný v Egypte zavraždil svoju manželku a dcérku bol priamo na mieste niekoľko mesiacov zadržaný. Bez hanby sa ale po návrate domov vrátil do spoločného bytu a nažíval si tam do doby zatknutia. Mnohí sa tomuto počinu divili, no samotný Kramný v tom evidentne problém nevidel a trávil tam väčšinu svojho voľného času.

Vraždiaca beštia Kramný: Odpočúvanie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: realhit.cz)

Kramný údajne trávil množstvo času práve v izbičke svojej mŕtvej dcérky. Odmietol ju vypratať a zbavil sa iba malej časti hračiek. Na základe odpočúvacích zariadení, ktoré do bytu boli políciou nainštalované, sa prišlo na množstvo informácií. Svojej tete sa vraj chválil, že cíti, že bude vysmiaty a bude sa mať dobre. Spomenul, že mu všetko vyšlo, aj to, čo bolo v Egypte.

Nepomohol mu ani rozhovor s jeho milenkou, v ktorom svoju zavraždenú manželku nešetril. "Nech si Moniku vezme čert. Mám však sto chutí Moniku vyhrabať. Klárka si totiž nezaslúži, aby vedľa nej ležala!" povedal.

Vraždiaca beštia Kramný: Odpočúvanie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: realhit.cz)

Časté návštevy

Beštia si do bytu vodila rôzne návštevy, vrátane kamaráta Standy, ktorý sa mu na súde niekoľkokrát otočil chrbtom. Výnimkou neboli ani ženy. Svojej susedke dával nemravné návrhy. Neskôr k nemu zavítala aj jeho milenka Katarína. "Koncom novembra alebo začiatkom decembra prišlo medzi nimi prvýkrát k intímnemu styku. Pri sexe sa správal normálne. K sexuálnemu styku dochádzalo iba v byte obžalovaného," odznelo pred súdom.

Vraždiaca beštia Kramný: Odpočúvanie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)


Aj tieto nechutnosti pravdepodobne prinútili Monikinho otca byt, v ktorom žila so svojim vrahom predať. Otáznik ale visí aj nad tým, či byt, ktorý ma takú temnú minulosť bude žiadaný. Aktuálne si za neho majitelia pýtajú 450 tisíc českých korún (16 654 eur).
 

Viac o téme: PredajBytDcéraVraždaManželkaKramný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu