Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragická smrť Čecha (†39) v Hurghade: Zahynul blízko miesta, ktoré už má temnú minulosť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

PRAHA/HURGHADA - Nie je to tak dávno, čo v egyptskej Hurghade zomreli za záhadných okolností Monika a Klárka Kramné, za ktorých smrť uznal súd vinným ich manžela a otca Petra. V piatok dopoludnia zahynul v tomto vyhľadávanom turistickom letovisku ďalší, iba 39-ročný Čech, ktorý sem prišiel dovolenkovať so svojou rodinou. Muža po tom, čo sa sťažoval na problémy s dýchaním, previezli vo štvrtok do nemocnice. Bohužiaľ, skonal na zlyhanie srdca.

Ďalší zvrat v kauze Kramného: Monika (36) a Klárka (8) mali zomrieť úplne inak!

Rodičia do Egypta vzali aj dve deti, pričom sa podľa TV Nova u otca a šesťročného chlapca objavili zdravotné problémy. Cestovná kancelária zabezpečila prevoz muža do nemocnice.

"Vo štvrtok dopoludnia sme zaistili prevoz klienta do nemocnice, pretože sa sťažoval na problémy s dýchaním. V nemocnici musel byť prevezený na oddelenie akútnej starostlivosti, pretože jeho stav sa zhoršil. Ale bohužiaľ v piatok klient zomrel, podľa našich informácií na srdcové zlyhanie," povedal TV Nova hovorca cestovnej kancelárie Exim Tours Stanislav Zíma.

Smrť českého turistu potvrdilo aj české ministerstvo zahraničia, ktoré tiež uviedlo, že zomrel na zlyhanie srdca. Cestovná kancelária zabezpečila, aby si rodina mohla zobrať domov aj mužovu batožinu. Rodina požiadala o repatriáciu tela do Česka, ku ktorej by malo dôjsť v najbližších dňoch.

Petr Kramný
Zobraziť galériu (2)
Petr Kramný  (Zdroj: profimedia.sk)

Portál tn.cz informoval, že Česi bývali v hoteli Caribbean World Resorts Soma Bay, ktorý leží približne 40 kilometrov od komplexu, kde v roku 2013 zomrela rodina Petra Kramného. Podľa českých vyšetrovateľov mal Kramný zavraždiť svoju manželku a dcérku elektrickým prúdom. Súd mu vymeral trest vo výške 28 rokov. Kramný svoju vinu od začiatku odmietal.

Viac o téme: DovolenkaSmrťEgyptČechHurghada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu