Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nahnevaný vodič škody nemá chyby: VIDEO Pozrite sa, ako si poradil s "neposlušnou" dodávkou

Manévre na českej ceste
Manévre na českej ceste (Zdroj: Foto: YT/zhr3k)

OLOMOUC - Všetci vodiči nám dajú istotne za pravdu, že na cestách sa už stretli s kadečím. Nebezpečné predchádzanie, či vytláčanie vodičov z ciest, nie je, žiaľ, ničím vynimočným. Pozrite si nasledujúce video, nad ktorým určite pokrútite hlavou. Otázne je, že komu to chcel vodič Škody Superb vlastne uškodiť.

Incident sa stal uplynulý týždeň v nedeľu na ceste z Olomouca do Nemilan tesne pred exitom na Tovačov. Situácia spočiatku vyzerala nevinne, no záver skutočne nemá chyby. 


Prečítajte si aj:

VIDEO Najhorší slovenskí vodiči všetkých čias


Poľský nákladiak idúci v pravom pruhu začal predchádzať iný, menší. Zozadu sa ale prirútil vodič na Škode Superb, ktorému oba nákladiaky blokovali voľný prejazd. Dodávka, ktorá obiehala, sa pohotovo zaradila do pravého pruhu, aby mohla škodovka prejsť. Jej vodič nepridal, akoby chvíľu rozmýšľal, čo urobiť. A aj vymyslel. V ľavom pruhu sa priblížil k dodávke jazdiacej v pravom pruhu a prudko trhol volantom. Pravdepodobne sa pokúsil o vybrzďovací manéver, ktorý mu ale veľmi nevyšiel. Očividne vodiča nákladiaku nijako nerozhodil. Otázne je, či mu poškodenie vlastného auta stálo za to.  

Pozrite si video, ktoré situáciu zachytáva. Pozerajte až do konca. 

 

 

 

Viac o téme: KamiónDiaľnicaVodičiŠkoda Superb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu