Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Totálne zbabraná policajná akcia: Dievča (17) využili ako návnadu, doplatilo najhorším spôsobom

 Miesto činu a páchatelia Zobraziť galériu (2)
Miesto činu a páchatelia (Zdroj: Foto: YouTube/NDTV)

JALNA - Akciu zameranú na dolapenie násilníkov poriadne zbabrali indickí policajti. Dievčinu (17), ktorá bola obeťou znásilnenia, chceli použiť ako návnadu na dolapenie páchateľov, preto iniciovali opätovné stretnutie s mužmi, ktorí jej kruto ublížili. Sledovačka ale nedopadla vôbec dobre, násilníci svoju obeť znásilnili opäť.

Policajti chceli na dolapenie násilníkov využiť rafinovaný plán. Mladú ženu preto poslali za agresormi s tým, že budú jej kroky sledovať a na mieste zasiahnu, aby zločincov dolapili. Situácia sa mužom zákona poriadne vymkla z rúk. Stratili stopu a bezbranná dievčina doplatila najhorším spôsobom. Incident sa stal v meste Jalna v indickom štáte Maharaštra. Mladá žena z mesta Jalna sa stala obeťou znásilnenia hneď dvakrát po sebe.

Totálne zbabraná policajná akcia:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: YouTube/NDTV)

Ako informuje portál jantakareporter.com, k prvému znásilneniu došlo ešte začiatkom júla. Surovo sa na nej s nožom v ruke vybúrili dvaja dvadsaťroční mladíci. Agresori si nechutné divadlo natočili na mobil, neskôr chceli dievčinu aj jej matku snímkou vydierať. Ženy prípad ohlásili. Policajti zosnovali plán, že agresorov treba vylákať na stretnutie pod zámienkou vyplatenia peňazí za uvedené video. Policajti ale nedošli na čas a otrasný skutok sa zopakoval.

Násilníkov sa predsalen nakoniec podarilo chytiť, no hovorca miestnej polície uznal, že použiť dievčinu ako návnadu, nebol dobrý nápad. Polícia prípad vyšetruje, uviedla, že nešlo o prvý takýto počin 20-ročných násilníkov.

 

Viac o téme: ZnásilneniePolícia India
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu