Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ženu znásilnili susedia: Najväčší podraz prišiel, keď o tom povedala svojmu manželovi

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DILLÍ - Mladá žena (25) z Indie, ktorá nechcela uviesť svoje meno, sa britskému portálu MailOnline zverila so svojím utrpením. Po tom, čo sa stala obeťou znásilnia svojich susedov, povedala o tomto traumatickom zážitku svojmu manželovi. To, čo prišlo, však nečakala. Stavebný robotník, momentálne pracujúci v Dubaji, jej poslal sms-ku, do ktorej trikrát napísal slovo "talaq", čo podľa práva šaría znamená okamžitý rozvod. Nielenže bola nútená odísť z ich domu, ale navyše prišla aj o syna.

Vyšinutý test v Indii ako dôkaz čistoty: Ženu znásilnili, teraz musí zvládnuť čosi neskutočné

"Keď som si prečítala správu, úplne ma to ochromilo. Nemohla som uveriť tomu, čo som čítala. Len tri slová; talaq, talaq, talaq. To je to posledné, čo som očakávala od môjho manžela po spoločných piatich rokoch, po tom, čo som sa mu zverila, čo sa stalo. Cítila som sa zneuctená. Myslela som, že bude stáť po mojom boku, aby mi pomohol preniesť sa cez tú bolesť. Ale mýlila som sa. Vybral si najjednoduchší spôsob ako zbabelec a rozviedol sa so mnou cez textovú správu," uviedla sklamaná žena pre MailOnline.

"Trvalo mu päť sekúnd ukončiť náš päťročný vzťah. A moja svokra, ktorá so mnou išla nahlásiť na policajnú stanicu útok, keď som bola znásilnená, náhle zmenila názor a postavila sa na stranu svojho syna. Za noc som sa stala vyhnancom mojej rodiny. To by som ešte zvládla, ale potom mi vzali aj poslednú nádej - moje jediné dieťa. Úplne som stratila chuť žiť," zverila sa nešťastnica, ktorá sa odvtedy presťahovala späť do domu svojich rodičov.

So svokrou sa úplne odcudzili a manželova rodina schvaľuje rozvod. "Môj syn sa rozviedol so svojou ženou, takže nemá žiadne právo žiť s nami. To je zákon," povedala svokra. "Už k nám viac nepatrí, ale dieťa je súčasťou našej rodinnej línie. Nemôžeme ho nechať ísť s ňou," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu